StoR@GE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 λεω να παρω αυτο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-Epr425Awt-Pro82-425W-EPR425AWT-425W-PRO-82.htm και καρτα γρφικων αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519695&u=XFX-GEFORCE-9800GT-512MB-DDR3-PV-T98G-YNF-CUDA-PCI-E-RETAIL θα ειναι ενταξει το τροφοδοτικο? γτ στα Πρόσθετα χαρακτηριστικά της καρτας γραφικων λεει τροφοδοτικό 450 και άνω..
speedy23 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Συγγνωμη για το Thread Jacking, αλλα εχω βαλει αυτο εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0347710&catid=020500 Γνωριζει κανεις να μου πει αν ειναι καλο διοτι το PC μου κανει κατι επανεκκινησεις καποιες φορες οταν παιζω παιχνιδια.Πρεπει να φταιει αυτο διοτι καθε φορα που κανε reboot τσουρουφλαει το κουτι στη μερια του τροφοδοτικου.
M@ROUD@S Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Συγγνωμη για το Thread Jacking, αλλα εχω βαλει αυτο εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0347710&catid=020500Γνωριζει κανεις να μου πει αν ειναι καλο διοτι το PC μου κανει κατι επανεκκινησεις καποιες φορες οταν παιζω παιχνιδια.Πρεπει να φταιει αυτο διοτι καθε φορα που κανε reboot τσουρουφλαει το κουτι στη μερια του τροφοδοτικου. Απο τι αποτελειται το pc σου;Αεριζεται σωστα;
speedy23 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οσον αφορα το τι αποτελειται:E8500, ATI 4850,mobo ειναι Gigabyte GA-G31M-ES2L,μνημη DDR2 kingston 4GB. Αν αεριζεται σωστα εννοεις απο το κουτι το ιδιο απο που βγαινει ο αερας ή αν το εχω στριμωξει διπλα σε τιποτα αλλα πραγματα?Με το τελευταιο δεν υπαρχει θεμα,ειναι μονο του πανω στο γραφειο με την οθονη και υπαρχει απλετος χωρος για αερισμο.Τωρα οσον αφορα το κουτι,ο αερας βγαινει απο τα πλαγια.Το ανεμιστηρακι του κουτιου ειναι ετσι τοποθετημενο βεβαια ακριβως απεναντι.Του τροφοδοτικου το ανεμιστηρακι αν το δεις και στο λινκ, ειναι ετσι τοποθετημενο που κοιταει προς τα κατω και βγαινει αναγκαστικα παλι απο τις 2 πλαγιες μεριες του κουτιου.
M@ROUD@S Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το εχεις καθαρισει τελευταια;Αν ναι,μαλλον ειναι ανεπαρκεια τροφοδοτικου...
markelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω και εγώ εδώ. Από ότι φαίνεται το τροφοδοτικό μου (hiper power 4m580) παρέδωσε πνεύμα... Ανοίγω το πισι και "ανοιγοκλείνουν" οι σκληροί και τα ανεμιστήρια. Ως εκ τούτου λέω να πάρω ένα καινούριο. Από αυτά που προτείνετε ξεχώρισα τα εξής, σε τιμές 50 ή 60 ευρώ: Silverpower 400W 49,00 € Silverpower 500W 59,00 € Enermax 425W 59,99 € Το πισι αποτελείται από: Gigabyte 965P-DS4 C2D E6400 GForce7600GT μία κάρτα TV ανεμιστήρια 2x120 4χ1GB DDR2 1 DVD-RW 2 σκληρούς @ 7200rpm και έναν Green High End παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω. Απλά όπως προαναφέρθηκε θα ήθελα να έχω ένα δυνατό τροφοδοτικό για τυχόν μελλοντική αναβάθμιση. Budget στα 50 και πολλά είναι, αλλά αν είναι για 10 ευρώ διαφορά να πάρω το Enermax ή το Silverpower στα 60; Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές;
markelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 markelos κάνε reset το bios. Μπα, δε νιώθει. Κάνει αυτό που έγραψα πριν. Πάει να ξεκινήσει και σταματάει και πάλι από την αρχή. Άσε μη μου κάψει κανα δίσκο. Κάνει και ένα θόρυβο όταν ανοίγω το PSU από πίσω...
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το σύμπτωμα που αναφέρεις πιθανότατα δεν προκαλείται από το τροφοδοτικό, άδικα θα αγοράσεις νέο. Άφησε μόνο ένα dim ram πάνω, cpu - gpu. Ξύλωσε όλα τα περιφερειακά, σκληρούς, κάρτες δικτύου-ήχου εσωτερικές κλπ. και ξαναδοκίμασε. >> Τι θόρυβο;
panchociv Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το σύμπτωμα που αναφέρεις πιθανότατα δεν προκαλείται από το τροφοδοτικό, άδικα θα αγοράσεις νέο. Άφησε μόνο ένα dim ram πάνω, cpu - gpu. Ξύλωσε όλα τα περιφερειακά, σκληρούς, κάρτες δικτύου-ήχου εσωτερικές κλπ. και ξαναδοκίμασε. >> Τι θόρυβο; + 1 Και εγώ αντιμετώπιζα παρόμοια προβλήματα με το δικό μου μηχάνημα και τελικά έφταιγαν οι μνήμες. Στην αρχή άφησα ένα dimmάκι επάνω και από εκεί άρχισε να αχνοφαίνεται η λύση στο πρόβλημα... Άλλαξα μνήμες και ώς δια μαγείας όλα λύθηκαν. Μετά από ψάξιμο στο νέτ, ανακάλυψα πως και άλλοι είχαν αντίστοιχα προβλήματα
markelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μπα, το δοκίμασα και αυτό παιδιά, το τροφοδοτικό είναι. liopyr θα σου περιγράψω το θόρυβο όσο καλύτερα μπορώ, ελπίζω να καταλάβεις. Οταν ανοίγω το κουμπί του τροφοδοτικού κάνει σα να γκαζώνεις συνέχεια το μηχανάκι (φαντάσου την ίδια κίνηση επαναλαμβανόμενη) σε τεμπο 120 με ρυθμό 4/4. Όταν πατάω το power δίνει ρεύμα κάθε 8/4 περίπου και μετά πάλι πέφτει. Δηλαδή κάνει ένα τσαφ, γυρίζουν οι ανεμιστήρες για 1'' και μετά πάλι από την αρχή. Αν δεν είναι το τροφοδοτικό τί άλλο να είναι, η μητρική;
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ~~~~~~~~~~~~~~~ Αν η διάρκεια που κλείνει και ξανα-ανοίγει είναι τόσο μικρή, (~1"), ναι, δεν είναι η φυσιολογική διαδικασία που κατάλαβα παραπάνω, οπότε μάλλον psu. Όσον αφορά το αρχικό σου ερώτημα, ανάμεσα στα 3 που κοιτάς το enermax, αν και εγώ θα προτιμούσα αυτό.
markelos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ok man thanks, θα το κοιτάξω Λιγότερα watt αλλά πιο τούμπανο αυτό που προτείνεις. Thanks και πάλι.
xhack3rjn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλά το Enermax είναι πολύ ανώτερο από τα 2 της Silverpower. Ακόμα και αυτό με τα 500w το αφήνει χιλιόμετρα πίσω. Το Corsair είναι πολύ καλό αλλά όχι καλλίτερο από το Enermax.
GIOVINCO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ειπα να μην ανοιξω καινουριο τοπικ... ενα τροφοδοτικο 380 4ετιας μαρκα της πλακας μπορει να σηκωσει p4 3.0, HD3650, 4 δισκους, 2 οπτικα; εκανα τον υπολογισμο σε ενα σαιτ και μου βγαζει 280w και μου εκανε εντυπωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.