Προς το περιεχόμενο

Πιο Τροφοδοτικο?

StoR@GE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το συστημα μου θα ειναι:

-AMD PHENOM II X4 955 3.2HHZ QUAD-CORE BLACK BOX

-MSI 770-G45

-XFX GEFORCE 9800GT 512MB DDR3 PV-T98G-YNF CUDA PCI-E RETAIL

-APACER DDR3 2GB PC10600 1333MHZ GOLDEN COVER

-WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2

-LG GH-22LP SUPER MULTI LIGHTSCRIBE DVD REWRITER BLACK BULK

-2 Ανεμιστερακια

Μπορει να αλλαξω καρτα γραφικων.

πιο τροφοδοτικο λετε?

Δημοσ.

edit: αλλά εξαρτάται και τι κάρτα γραφικών θα βάλεις....αμα πας σε 5970 για πχ :P αν και το site βγάζει 350 είσαι πολύ οριακός και εγώ προσωπικά θα έπερνα τότε ένα 500άρι.....αλλά άμα βάλεις μια φυσιολογική κάρτα άλλωστε δεν καίνε και πολύ οι καινούργιες δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Βασικά, σκέφτεσαι για τυχόν αναβάθμιση στο άμεσο μέλλον: γιατί εγώ κάποτε είχα ένα σύστημα και λίγο πριν το αλλάξω του άλλαξα τροφοδοτικό και εν γνώσει μου πήρα ένα δυνατό Tagan -πιο ισχυρό απ' ότι χρειαζόταν. Λίγους μήνες μετά που έστησα ένα νέο σύστημα, δεν χρειάστηκα τροφοδοτικό μιας και αυτό που είχα πάρει με κάλυπτε απόλυτα.

Πάντως αν θες τη γνώμη μου, ειδικά στο τροφοδοτικό όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο post, τσιγκουνιές δεν χωράνε. Δώσε μερικά ευρώ παραπάνω και πάρε ένα από τα top που σου πρότειναν τα παιδιά -μην τα ξαναγράφω, δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Ένα καλό τροφοδοτικό δεν πάει - σχεδόν ποτέ - χαμένο όπως σημειώνει και ο φίλος Sir Pretender.

Πέρα απ'ότι θα είναι πιθανότατα πιο αθόρυβο και θα τροφοδοτεί με το σωστό ρεύμα το σύστημά σου,

θα καταφέρει στη διάρκεια να αποσβέσει τη χρηματική διαφορά, αφού θα είναι πιο αποδοτικό (ειδικά αν ανήκει στην κατηγορία eff.80+ ) . . .

Αν σε απασχολεί και το θέμα της εμφάνισης, τότε τα modular, είναι μονόδρομος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...