Προς το περιεχόμενο

Tο FaceBook δέχθηκε επίθεση πειραtείας????

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια κυκλοφορει αυτο.

Tο FaceBook δέχθηκε επίθεση πειραtείας!!!!. Πηγαίνετε στο ρυθμισεις απορρητου & μετά λιστα αποκλεισμου,μετα εκει που λέει ατομο γράψτε "automotion block" (μαζί με τα εισαγωγικά).Θα σας βγάλει τη λίστα των ατόμων που μπορούν να δουν το προφίλ σας και που δεν είναι φίλοι σας.Μπλοκαρετέ τους!!!!!!

Το εκανα και οντως μου εβγαλε καποια ατομα. Ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.
Ξερει κανεις τι παιζει?

"O big brother στον ant1 στις 9 μετα τις ειδήσεις,μην το χασετε! "

Αυτο παιζει φιλε μου!

Ολα στο απόρρητο μην λυπάστε τιποτα!

δεν θα πεθανουμε κιολας αν ξεχασουμε να κανουμε 2-3 φιλους add.

Δημοσ.
????????????????????

λεω οτι και αμα κανει καποιος ενα search το ονομα σου και δεν σε βρει αμεσως για να σε κανει add δεν χαθηκε και ο κοσμος, αν δεν εχουμε στο facebook ολους τους γνωστους μας.

Δημοσ.
λεω οτι και αμα κανει καποιος ενα search το ονομα σου και δεν σε βρει αμεσως για να σε κανει add δεν χαθηκε και ο κοσμος, αν δεν εχουμε στο facebook ολους τους γνωστους μας.

Μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα και δεν καταλαβες τι εγραψα. Καμια σχεση αυτο που μου λες με αυτο που εγραψα.

Δημοσ.
Τελευταια κυκλοφορει αυτο.

Tο FaceBook δέχθηκε επίθεση πειραtείας!!!!. Πηγαίνετε στο ρυθμισεις απορρητου & μετά λιστα αποκλεισμου,μετα εκει που λέει ατομο γράψτε "automotion block" (μαζί με τα εισαγωγικά).Θα σας βγάλει τη λίστα των ατόμων που μπορούν να δουν το προφίλ σας και που δεν είναι φίλοι σας.Μπλοκαρετέ τους!!!!!!

Το εκανα και οντως μου εβγαλε καποια ατομα. Ξερει κανεις τι παιζει?

Το μόνο που κάνεις με αυτήν την ενέργεια, είναι να μπλοκάρεις άσχετα άτομα που τυχαίνει να έχουν στο όνομα τους τις λέξεις "automotion block". Αυτό δεν σημαίνει ότι βλεπουν το προφίλ σου!

Hoax είναι (ψεύτικη είδηση).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...