Cyberscout Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω το κλασικό Linksys wag200g και δίνω ασύρματο Internet σε 3 pc. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να το εγκαταστήσω σε ένα από αυτά τα pc και να βλέπω το traffic του καθενός από τα 3 pc. Ευχαριστώ!
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Απ όσο ξέρω δε μπορείς να κάνεις κάτι μέσω του router σου. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το NetLimiter Pro τόσο στο δικό σου όσο και στα υπόλοιπα pc. Φυσικά αν οι υπόλοιποι έχουν administrator rights, μπορούν να το κλείσουν.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 kai Στην ουσια με το net limiter Θα πρεπει να το βαλεις σε ολα τα pc.δεν θα βλεπεις κινηση απο ενα pc σε ολα.και δεν εχω δει ρουτερ να το κανει αυτο.
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κάποια 3rd party firmware το κάνουν, έτσι βλέπω το διαμοιρασμό από το WRT54GL.
Cyberscout Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εάν θέλω να βλέπω το συνολικό traffic του router (real time) υπάρχει "εύκολος τρόπος";
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εάν θέλω να βλέπω το συνολικό traffic του router (real time) υπάρχει "εύκολος τρόπος"; πα΄λι μερικα router πχ zyxel απο telnet το κανουν αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.