Akakios13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να εκτυπώσω και να διαβάσω αρχείο μορφής .dbk ..... Είναι το είδος αρχείου που κάνει σαν Backup το PC Suite της Ericsson τις επαφές αλλά δεν ξέρω πως να το διαβάσω ή να το εκτυπώσω.... Πριν μου την πέσετε ----> ΟΧΙ+ΤΡΑΓΙΚΟ το PC SUITE ΔΕΝ ΕΧΕΙ επιλογή εκτύπωσης των επαφών..... (( ήμαρτον)) ..... Αν κάνω λαθος και γνωρίζετε άλλο τρόπο να εκτυπώσω τις επαφές μου από το κινητό μου ericsson ((χωρίς να τρέχω σε Γερμανους κλπ)) καλοδεχούμενος....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε με το πρόγραμμα "Convert XLS To Any" να μετατρέψεις το αρχείο σε xls. Μετά άνοιξε το με το excel και εκτύπωσε το.
Akakios13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ty .... Sorry αν ηταν πατατα αυτό που ρώτησα αλλά δεν είχα ασχοληθει και στο googlarisma που έλιωσα δεν είχα βρει τίποτα αξιόλογο... με έσωσες
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Όχι μια χαρά ερώτηση ήτανε. Εντάξει το εκτύπωσες ;
Zazula Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 To PC Suite επιτρέπει και συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή. Οι υποστηριζόμενες βάσεις δεδομένων είναι οι Outlook, Lotus Notes, Windows Address Book, Windows Contacts και Windows Calendar. Από εκεί μπορείς να εκτυπώσεις αυτό που θέλεις.
gfilippas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις το MyPhoneExplorer. Το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης των κινητών της SE. Είναι free και στα ελληνικά. Μπορείς να εκτυπώσεις κατευθείαν τις επαφές ή τα μηνύματα ή να κάνεις εξαγωγή στους συνηθέστερους τύπους αρχείων όπως το xls. Μπορείς να το κατεβάσεις από δώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.