aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει στην σελίδα της dell άλλα όχι στη ελληνική,τα χαρακτηριστικά του είναι cpu:i3-330M 2.13GHz vga:HD4530 512MB HDD:320GB και η τιμή του στην αμερικη είναι 750$ και στην κατηγορία του δεν εχω βρει μέχρι στιγμής κάτι κάλο πάρα μόνο περυσινά μοντέλα,αξίζει να το περιμένω να έρθει ελλαδα η να το πάρω από το εξωτερικό? υπάρχει κάτι αντίστοιχο? http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1450/pd.aspx?refid=laptop-studio-1450&s=dhs&cs=19&~oid=us~en~29~laptop-studio-1450-anav1~~ παντος μου φαίνεται τρομερό ειδικά για 750$ άσχετα που στην χωρά μας θα κοστίζει πολύ παραπάνω.
vasilisga Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 στα περισσοτερα μοντελα δεν υπαρχει αντιστοιχια των ελληνικων Laptop με αυτα που πωλουνται στο εξωτερικο...
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 δεν νομιζω να μην ερθει,σχεδον ολα τα αλλα dell υπαρχουν εδω,θα ειναι βλακεια τους να μην το εισαγουν.θα το έπαιρνα απο το εξωτερικο αλλα ειναι το θέμα της εγγύησης ειναι και dell κριμα θα ειναι να μην την εχω.
vasilisga Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 μπορει να ερθει εδω με αλλη ονομασια και διαφορετικα χαρακτηριστικα οποτε δεν θα ειναι και το ιδιο... συνηθως αυτο ισχυει...
indian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τόσο η Dell όσο και η Toshiba δίνουν παγκόσμια εγγύηση οπότε ξανασκέψου για παραγγελία από εξωτερικό,ειδικά αν έχεις και κάποιον να στο φέρει από αμερική. @bebis4 ,αυτό ξαναπέστο μπας και κάποια στιγμή το καταλάβουμε όλοι.
bebis4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 τι να το λεω το θεμα ειναι και τι μπορουμε να κανουμε για αυτο......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.