Προς το περιεχόμενο

Dell Studio 14

aaaaaa!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει στην σελίδα της dell άλλα όχι στη ελληνική,τα χαρακτηριστικά του είναι cpu:i3-330M 2.13GHz vga:HD4530 512MB HDD:320GB και η τιμή του στην αμερικη είναι 750$ και στην κατηγορία του δεν εχω βρει μέχρι στιγμής κάτι κάλο πάρα μόνο περυσινά μοντέλα,αξίζει να το περιμένω να έρθει ελλαδα η να το πάρω από το εξωτερικό? υπάρχει κάτι αντίστοιχο? http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1450/pd.aspx?refid=laptop-studio-1450&s=dhs&cs=19&~oid=us~en~29~laptop-studio-1450-anav1~~ παντος μου φαίνεται τρομερό ειδικά για 750$ άσχετα που στην χωρά μας θα κοστίζει πολύ παραπάνω.

Δημοσ.

δεν νομιζω να μην ερθει,σχεδον ολα τα αλλα dell υπαρχουν εδω,θα ειναι βλακεια τους να μην το εισαγουν.θα το έπαιρνα απο το εξωτερικο αλλα ειναι το θέμα της εγγύησης ειναι και dell κριμα θα ειναι να μην την εχω.

Δημοσ.

μπορει να ερθει εδω με αλλη ονομασια και διαφορετικα χαρακτηριστικα οποτε δεν θα ειναι και το ιδιο...

συνηθως αυτο ισχυει...

Δημοσ.

Τόσο η Dell όσο και η Toshiba δίνουν παγκόσμια εγγύηση οπότε ξανασκέψου για παραγγελία από εξωτερικό,ειδικά αν έχεις και κάποιον να στο φέρει από αμερική.

@bebis4 ,αυτό ξαναπέστο μπας και κάποια στιγμή το καταλάβουμε όλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...