Προς το περιεχόμενο

co5 online

untouch1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Παιζω cod 5 στο ps3 online με καλωδιο οχι wireless αλλα εχει σημα οποτε θελει.Στο test connection που'κανα χθες απο 6.8 mbps download μειωνοταν συνεχως και στο online κολλουσε αρκετα,αλλα γενικα και 6-7 που επιανα παντα εχει σημα οποτε θελει.Στο pc to internet trexei sxetika grhgora me 7 mbps.Στο παιχνιδι πρεπει να εχει απο 3 γραμμες και πανω για να μην κολλαει γιατι οσο και να πυροβολας δεν τρως τον αντιπαλο.Εχω ομως προσεξει οτι αυτο δεν ειναι στανταρ γιατι μου εχει τυχει να παιζει καλυτερα με 2 γραμμες σημα και να κολλαει με 3.Εχω το μαμισιο μοντεμ του ote.Αν αγορασω αλλο μοντεμ θα δυναμωσει το σημα η θα δωσω τσαμπα χρηματα?Στο xbox live ηταν καλυτερα,αργουσε να βρει αγωνα αλλα ειχε καλυτερο σημα.Πιστευω οτι φταιει ο server γιατι ετυχε να διαβασω για το tekken 6 που κολλουσε online.Συμβαινει και σε πολλους απο εσας αυτο?Ακους γνωμες...

Δημοσ.

Αν κατεβάζεις torrents ταυτόχρονα μην περιμένεις να μην έχεις lag,φυσιολογικό είναι.Τα βιντεάκια στο youtube τα παίζει αμέσως χωρίς κολλήματα;

Δημοσ.

Κανονικά τα ανοίγει,γρηγορότερα απο πρίν με το Google Ghromme από'τι με τον Mozzila.Εννοώ ότι κολλάει χωρίς να κατεβάζω torrents,μακάρι νά'ταν μόνο αυτό.Απόσο έχω ψάξει πρέπει να ανοίξω τα ports είτε απο το pc είτε απο απο το ps3,kapοioi δίνουν συγκεκριμένα νούμερα για το συγκεκριμένο game(COD 5).Θέλει δλδ. "πειράματα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...