Antwni Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Έχω αυτό το κουτί και μου χάλασε το κουμπί (που ανοίγει ο υπολογιστής)!!Βασικά να το φτιάξω δεν νομίζω....γίνεται να βρω το ίδιο και να αγοράσω από κάπου??Τι να κάνω?? Edit: Όπως βλέπετε έχουν σπάσει να πλαΪνά πλαστικά στο κουμπί που πίεζες μέσα και ακουμπούσε στο διακόπτη για να ανοίξει το pc... Όπως είπα και από πάνω για να το φτιάξω μου φαίνεται δύσκολο γιατί έχουν σπάσει μερικά πλαΪνά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosLM Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να αγοράσεις αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patentapc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ή μπορείς πολύ απλά να βάλεις στην θέση του το βύσμα από το reset! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xhack3rjn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κάτσε και φτιάξε το μα είναι παιχνιδάκι. Θα βρεις ένα κομμάτι φύλλο πλαστικό (π.χ. από ένα CD που δεν θες) και θα κόψεις δυο κομμάτια όπως σου δείχνω, στο μέγεθος που θες. Έπειτα με ένα κολλητήρι θα τα κολλήσεις με το σπασμένο κουμπί και θα το πιάσεις όπως ήταν όλο μαζί με της βίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να περάσεις μια βόλτα από ηλεκτρονικάδικο και να πάρεις ένα νέο κουμπί και να το κολήσεις αφού κόψεις το χαλασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 απο το κουτι εισαι ευχαριστημενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να περάσεις μια βόλτα από ηλεκτρονικάδικο και να πάρεις ένα νέο κουμπί και να το κολήσεις αφού κόψεις το χαλασμένο. Edit:Λάθος κατάλαβα sorry!!!Από που μπορώ να βρω κουμπάκι?? Δεν ξέρω.... θα δοκιμάσω πρώτα την πρόταση του xhack3rjn Οποιαδήποτε άλλη γνώμη ρίχτε τη.... απο το κουτι εισαι ευχαριστημενος? Ναι ρε δεν έχω πρόβλημα...καλό είναι... ---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ---------- Το κουτί το πήρα από το e-shop πριν 3 χρόνια περίπου!! Μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να πάρω καινούριο κουμπάκι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804434&u=SHARKOON-PC-JUMB-START-BLACK Θα πρότεινα να αγοράσεις κάτι τέτοιο αν δεν θες να μπλέκεις με μόντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση...? Αυτό είναι εξωτερικό??Δηλαδή πχ το βάζω πάνω στο case μου??Και τα καλώδια... από που περνάνε??Δεν θα μπορώ να βάλω το καπάκι ή περνάνε (τα καλώδια) από πίσω?? Αυτά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ναι εξωτερικό είναι,τα καλώδια μπορείς να τα βγάλεις από ένα οποιοδήποτε slot στο πίσω μέρος του κουτιού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.