dimnick Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Παρακαλώ ζητώ την βοήθειά σας. Έχω μετατρέψει σε ΝΤFS τον δίσκο μου στα WINDOWS xp SP1 HOME EDITION. ΜΠΟΡΩ NA TON ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ FAT32? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
accipio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Μπορείς με το Partition Magic (έχω κάνει ακριβώς αυτό που θες με την έκδοση 8 σε εγκατλασταση XP pro χωρίς να χάσω τίποτα από δεδομένα).
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Mporeis opos eipe ki o filos parapano, alla mono sto partition pou tha dhmiourghseis ki oxi se olo to sklhro dixos na kaneis format.
CENTAURUS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 ego thelo na ton kano format se olo ton sklhro kai na ton kano fat32 ,pos tha to kano? pes te mou thn diadikasia ,giati me auta ta xp den bgazo akrh akoma...
LEFteriz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 ego thelo na ton kano format se olo ton sklhro kai na ton kano fat32 ,pos tha to kano?<BR>pes te mou thn diadikasia ,giati me auta ta xp den bgazo akrh akoma... <hr /></blockquote> λοιπον, θα βρεις μια δισκετα ή CD εκκινησης των 98/ΜΕ , θα κανεις boot απο αυτο (αφου ορισεις απο το ΒΙΟΣ να κανει πρωτα boot απο τη δισκετα ή σιντι) και απο εκει, Fdisk-> διαγραφη διαμερισματων, και μετα format C: /q
CENTAURUS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 ACCIPIO: Μπορείς με το Partition Magic (έχω κάνει ακριβώς αυτό που θες με την έκδοση 8 σε εγκατλασταση XP pro χωρίς να χάσω τίποτα από δεδομένα). Me to PM 7 ginete auto? Giati exo to 7 kai den mou to allazei se fat32 para mono se linux ext2!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.