gastone_gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Πηρα μια Powercolor ATI HD 5850 κυριως λογω των ηχητικων της δυνατοτητων. Παρόλα αυτα ακομα δεν εχω καταφερει ουτε DTS να παρω μεσω HDMI οχι DTS-HD... Μηπως μπορει να βοηθήσει κανείς ως προς τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω σε Media Player Classic και PowerDVD 9 ωστε να παρω απο το μεν MPC DTS απο MKV και απο το PowerDVD DTS-HD απο BLURAY. Εχω δοκιμασει με τους drivers απο το CD αλλα τζιφος... Με τους τελευταιους απο το site της ΑΤΙ και της HDMI απο το site της Realtek, τιποτα παλι... Ευχαριστω
zanzavar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους.Πηρα μια Powercolor ATI HD 5850 κυριως λογω των ηχητικων της δυνατοτητων. Παρόλα αυτα ακομα δεν εχω καταφερει ουτε DTS να παρω μεσω HDMI οχι DTS-HD... Μηπως μπορει να βοηθήσει κανείς ως προς τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω σε Media Player Classic και PowerDVD 9 ωστε να παρω απο το μεν MPC DTS απο MKV και απο το PowerDVD DTS-HD απο BLURAY. Εχω δοκιμασει με τους drivers απο το CD αλλα τζιφος... Με τους τελευταιους απο το site της ΑΤΙ και της HDMI απο το site της Realtek, τιποτα παλι... Ευχαριστω Τους drivers της ATI για HD Audio τους έχεις κατεβάσει?? Κατέβασε από εδώ τους τελευταίους και δοκίμασε πάλι. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit 10.1 Suite θα κατεβάσεις όχι τους drivers μόνο.
gastone_gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ειχα βαλει τους 9.20 με το που εγκατεστησα την καρτα, μετα αυτους του CD και νομιζω οτι αυτη τη στιγμη εχω τους 10.1 πανω αλλα δεν ορκιζομαι κιολας.... Εχω χασει τη μπαλα πια βαλε-βγαλε.... Απο ρυθμισεις δεν θελει κατι μονο οι drivers παιζουν ρολο? Το PowerDVD μου δινει ηχο μεσω HDMI αλλα τον κανει downmix σε stereo. Δεν με αφηνει να τον περασω χωρις επεξεργασια. Θα κανω μια εκκαθαριση με το Driversweeper και θα περασω παλι την 10.1 και βλεπουμε... Υ.Γ. Υπαρχει περιπτωση το 10μετρο καλωδιο απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση να μην περναει πολυκαναλο ηχο??? Δεν ηταν και κανενα ακριβο....
zanzavar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχεις θέμα καλωδίου. Άλλο να μην περνάει πολυκάναλο ήχο και άλλο η πιθανή απώλεια ποιότητας λόγω παρεμβολών...
tmjuju Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ρίξε μια ματιά http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49715&page=11 Γενικά παίζουν πολλές ρυθμίσεις και πρέπει να χρησιμοποιήσεις τελευταίες εκδώσεις προγραμμάτων οδηγών κ.ο.κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.