CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 καλα ηταν τοσα χρονια αλλα αρκετα, δεν γουσταρω να με σηκωνουν απο καφετερια για να κατσουν οι επομενοι και να πληρωνω διπλασιες και τριπλασιες τιμες απο οτι ολο τον υπολοιπο χρονο. Kάνουν τέτοια πράματα οι μαγαζάτορες?έλεος,ας μου έλεγαν εμένα να σηκωθώ γρήγορα γρήγορα για να κάτσει 'αλλος θα του πετούσα τον καφέ στη μάπα...τελικά να γιατί ακούω τα χειρότερα για τους πατρινούς...
AFANIS_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 καλα ηταν τοσα χρονια αλλα αρκετα, δεν γουσταρω να με σηκωνουν απο καφετερια για να κατσουν οι επομενοι και να πληρωνω διπλασιες και τριπλασιες τιμες απο οτι ολο τον υπολοιπο χρονο. πλακα μου κάνεις.... μήπως έτυχε μια φορά??καφές με χρονοχρέωση δλδ?
panagos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Kάνουν τέτοια πράματα οι μαγαζάτορες?έλεος,ας μου έλεγαν εμένα να σηκωθώ γρήγορα γρήγορα για να κάτσει 'αλλος θα του πετούσα τον καφέ στη μάπα...τελικά να γιατί ακούω τα χειρότερα για τους πατρινούς... Μου έχει τύχει τέτοιο σκηνικό σε Ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο του Λονδίνου. Τί να λέμε τώρα, βρίσκουν και τα κάνουν.
Mika Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Kάνουν τέτοια πράματα οι μαγαζάτορες?έλεος,. πλακα μου κάνεις.... μήπως έτυχε μια φορά??καφές με χρονοχρέωση δλδ? ακριβως. σκαει τυπας και λεει "συγνωμη παιδια, το ξερω ειναι μαλακια αλλα με εστειλε το αφεντικο, επειδη εισαστε εδω 2 ωρες και περιμενει πολυς κοσμος αν μπορειτε σιγα σιγα να αφησετε το τραπεζι." κι ολα αυτα σε μαγαζι που ολο το χρονο λιωωωωωνεις στην καρεκλα του (Γεροκωστοπουλου)
gang Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ακριβως. σκαει τυπας και λεει "συγνωμη παιδια, το ξερω ειναι μαλακια αλλα με εστειλε το αφεντικο, επειδη εισαστε εδω 2 ωρες και περιμενει πολυς κοσμος αν μπορειτε σιγα σιγα να αφησετε το τραπεζι." κι ολα αυτα σε μαγαζι που ολο το χρονο λιωωωωωνεις στην καρεκλα του (Γεροκωστοπουλου) μάγκα μου Omg... πρώτη φορά ακούω τέτοιο περιστατικό..... απλά έλεος.. εγώ πάντως θα έφευγα χωρίς να πληρώσω... Άνετα
jacknut Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Απο σημερα η πατρα ειναι ενα απεραντο καρναβαλικ παρτυ.Νεωτερες ενημερωσεις για διαφορους χορους και εκδηλωσεις: * Σημερα : Λευκος Χορος στο Fabrick *Aυριο και μεθαυριο: Η ΠΑΣΠ διοργανωνει καρναβαλικ παρτυ στο αμφιθεατρο των θετικων επιστημων στο πανεπιστημιο. Δωρεαν μετακινησεις απο και προς το πανεπιστημιο με πουλμαν απο την πλατερια τριων συμμαχων.DJ o Tακης Νιαρος * Κυριακη βραδυ : Το γκρουπ "Ελλας Βεγκας" διοργανωνει παρτυ στο Θεατρακι στη μαρινα Παρασκευη βραδυ Ο Μιχαλης Ρακιτζης σε κλαμπ στην αγιου νικολαου Για περισσοτερα παρτυ οταν ελθετε στην πολη επισκεφτειτε τα στεκια των γκρουπ για να μαθετε που και τι ωρα κανουν τα παρτυ τους. Τελος ο σκηνοθετης της Κληρονομου Τοτης Φαφουτης ,θα σκηνοθετησει την επομενη ταινια του που θα εχει θεμα το πατρινο καρναβαλι και το διημερο θα βρισκεται στην Πατρα για γυρισματα κατα τη διαρκεια των παρελασεων.Ετσι θα εχετε τη δυνατοτητα να παρακολουθησετε live επαγγελματικο γυρισμα ταινιας.
minarokeftes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχώς που άτομα σαν εσάς ΔΕΝ έρχονται στο καρναβάλι πραγματικά!!!! Πατρινό Καρναβάλι ρεεεε!!! Μόνο για όσους δεν είναι ξενέρωτοι!!!!
Mika Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχώς που άτομα σαν εσάς ΔΕΝ έρχονται στο καρναβάλι πραγματικά!!!! σε ποιους απευθυνεσαι;
gang Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 πλάκα πλάκα ξέρετε τι πάρτι παίζονται στα στο πανεπιστήμιο αυτές τις μέρες ?
minarokeftes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 σε ποιους απευθυνεσαι; Σε όσους το παίζεται κουλτουριάριδες και μη μου απτου και ανεβάζουν τις τιμές στις τσίχλες και οι σφυρίχτρες κάνουν 4€ και δεν χτυπάνε καλά τον καφέ, και ο δήμαρχος δεν κοιτάει την πόλη.... και και και
jacknut Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Προσοχη:Νεωτερη ενημερωση: Οσοι πατε Πατρα σημερα η μεχρι και αυριο, και θελετε να συμετασχετε σε γκρουπ ,επισκεφτειτε τα καρναβαλικα στεκια που ειναι διασπαρτα στο κεντρο της πολης και μπορει να ειστε τυχεροι και να γινονται ακομα εγγραφες.Υπαρχουν γκρουπ που κανουν ακομα εγγραφες. Τιμη στολης απο 45 εως 60-65 ευρω ( οι καλλιτεχνικες στολες)
Mika Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Σε όσους το παίζεται κουλτουριάριδες και μη μου απτου και ανεβάζουν τις τιμές στις τσίχλες και οι σφυρίχτρες κάνουν 4€ και δεν χτυπάνε καλά τον καφέ, και ο δήμαρχος δεν κοιτάει την πόλη.... και και και που κολλαει η κουλτουρα; σου φαινεται λογικο το σκηνικο στο cinema να σε σηκωνουν επειδη εκατσες αρκετη ωρα για καφε;
minarokeftes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 που κολλαει η κουλτουρα; σου φαινεται λογικο το σκηνικο στο cinema να σε σηκωνουν επειδη εκατσες αρκετη ωρα για καφε; Δεν είναι μόνο για σένα το πόστ. Απο μεριά του καταναλωτή όχι, αλλα απο την μεριά του καταστηματάρχη μπορώ να πώ οτι το βρίσκω φυσιολογικό.
Mika Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 φυσιολογικο απο την πλευρα του καταστηματαρχη;;; δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ φυσιολογικο. ειναι καθαρη γυφτια. ακριβως τετοιου ειδους γυφτιες χαλασαν το καρναβαλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.