Προς το περιεχόμενο

Πατρινό Καρναβάλι 2010

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε χθες στη βλεψη μου καθως εκανα ζαπινγκ στην τβ, αυτο το γελοιο κατι σαν καρναβαλι..... που κανει το μοσχατο ,και μου ξυπνησε προπερισυνες μνημες και αποφασισα να ξαναπαω και φετος Πατρα μαζι με ολη τη παρεα!

εμπειριες φοβερες,αλλο να το βλεπεις και αλλο να το βιωνεις το πατρινο καρναβαλι!

Θα παει κανεις σας Πατρα φετος;Καμια εμπειρια απο αλλες προηγουμενες χρονιες;

image_gallery?img_id=89175&t=1263489041640

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

όσες βραζιλιάνες και να φέρουν στο Μοσχάτο να κουνάνε τον κόλο τους και να πετάνε τα βυζι@ τους έξω. Το καρναβάλι της Πάτρας δεν το πιάνουν με τίποτα!!!!

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι το 2ο καλύτερο μετά της Βραζιλίας!!!

Δημοσ.

1.αν η αθηνα συντονιζοταν με αρκετους δημους και φτιαχαν ενα καρναβαλι σε μια διαδρομη στυλ παρελασης(συνταγμα-ομονοια)θα πετυχενε.τωρα που ο καθε δημος κανει αρπαχτη για 10 λεπτα παρελαση ειναι αστειο θεμα...

2.η Πατρα καιρος ηταν να μαθει οτι οι αρπαχτες δεν μπορουν να συνεχιζονται μια ζωη...

ενδεικτικα θα σου πω οτι πριν 5 χρονια δεν παιρναγε αυτοκινητο στο κεντρο ενω τωρα παρκαρεις ακομη και γεροκωστοπουλου...Για επισκεπτη που θα παει 1η φορα παλι ωραια θα του φανει γιατι δεν ειχε ζησει αλλες χρονιες.

Οσον αφορα τις αρπαχτες..ακουσα στην τν οτι τις ιδιες αρπαχτες ξεκινησαν και στην κοζανη που νοικιαζουν δωματια μονο σε πακετο του στυλ 3 μερες 360ε ενω πριν το καρναβαλι το ξενοδοχειο ειχε 60ε την μερα:P

υ.γ.: o μονος λογος για να πας σε πολη με παρελαση ειναι να συμμετεχεις σε γκρουπ αλλιως δεν αξιζει..

Δημοσ.

H προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια πάντως φανεται και από την εξαίσια αφίσα.

Πρέπει να την επεξεργαζονταν για μήνες πριν βγει στην τελική παραγωγή.

Θυμάμαι που είχα κατέβει τοτε που η Πάτρα ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και το μόνο που το θύμιζε αυτό ήταν μια ταμπέλα στο μόλο :P .

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν είχα πάει πριν καμια δεκαριά χρόνια σόρρυ...αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.....

αντιθέτως μου έρεσε αρκετά στην Ξάνθη....και φυσικά έστω και εκτός Απόκριας...τα ραγκουτσάρια στην Καστοριά...είναι οτι καλύτερο σαν καρναβαλικη διασκέδαση για εμένα....

να ρωτήσω δηλαδή τι ακριβώς έχει η Πάτρα (εκτός απο πιο πολύ κόσμο...) και είναι το "καλύτερο" καρναβάλι....?? :rolleyes: και τι ακριβώς ζητάμε ???διασκέδαση??θέαμα??χορό??πιοτό??

Δημοσ.
είναι το καλύτερο γιατί ΕΤΣΙ!!!

:lol: :lol: :lol: ααααα...τώρα κατάλαβα. ευτυχώς που μου εξήγησες.... :-D

αααα....τώρα που είδα και την τοποθεσία σου...και στη Χίο έχει ωραία φάση στα Μεστά...με τον Αγά...σωστά??

Δημοσ.
:lol: :lol: :lol: ααααα...τώρα κατάλαβα. ευτυχώς που μου εξήγησες.... :-D

αααα....τώρα που είδα και την τοποθεσία σου...και στη Χίο έχει ωραία φάση στα Μεστά...με τον Αγά...σωστά??

απαπαπα μακρυά απο Χίο. :lol: Απλά σπουδάζω εκεί!!!! Βασικά στην Χίο έχει καρναβάλι 365 μέρες το χρόνο!!!!!!

Δημοσ.
απαπαπα μακρυά απο Χίο. :lol: Απλά σπουδάζω εκεί!!!! Βασικά στην Χίο έχει καρναβάλι 365 μέρες το χρόνο!!!!!!

Ναι μόνο που όλοι είναι ντυμένοι το ίδιο....χακί....:P

φίλε έχω μείνει 8 χρόνια Χίο...μια χαρά πέρασα...είχα την ηρεμία μου.... :-D

.....

(εντ οφ οφτοπικ)

Δημοσ.

Όποιος είναι ±20 και κατέβει για πρώτη φορά - συνειδητοποιημένος με τρέλα και καλή παρέα - τότε θα περάσει καλά :-)

Κατά τα άλλα το καρναβάλι έχει χαλάσει πολύ και γιαυτό φταίνε μόνο οι Πατρινοί. Απλά αδιαφορούν για τις αρπαχτές και την ανοργανωσιά.

Δημοσ.
ΠΑΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

όσες βραζιλιάνες και να φέρουν στο Μοσχάτο να κουνάνε τον κόλο τους και να πετάνε τα βυζι@ τους έξω. Το καρναβάλι της Πάτρας δεν το πιάνουν με τίποτα!!!!

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι το 2ο καλύτερο μετά της Βραζιλίας!!!

μιναροκεφτε ετσι ειναι.

+1

Βλεπω οτι εχετε εξελιξει και τον κρυμμενο θησαυρο και εχετε και διαδικτυακο πλεον παιχνιδι.

---------- Προσθήκη στις 14:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ----------

Εγώ πάντως όταν είχα πάει πριν καμια δεκαριά χρόνια σόρρυ...αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.....

αντιθέτως μου έρεσε αρκετά στην Ξάνθη....

Εννοεις μια καρακιτσαριστικη αντιγραφη του πατρινου καρναβαλιου που διοργανωνει η ξανθη.

Δημοσ.

Εννοεις μια καρακιτσαριστικη αντιγραφη του πατρινου καρναβαλιου που διοργανωνει η ξανθη.

Σιγά το copyright. Με τις μαλακίες που (συνεχίζουν να ) κάνουν οι έχοντες και κατέχοντες, τα πράγματα στην Πάτρα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το καρναβάλι μας μάρανε.

αει σιχτίρ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει σαν κοινωνία, είναι οι 15 μέρες του καρναβαλιού, όλες τις άλλες μέρες η Πάτρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...