Megas219 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδιά, Βρήκα αυτο εδω στο πλαίσιο http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3350.htm Δεν ξέρω να συρναμολογώ από μονος μου, ούτε ξέρω πολλά πολλά. Κανα παιχνιδακι θελω να παίζω (να μαμαει στα γραφικά) και κανα video editing. Αυτά. Σας αρέσει; πως το βλέπετε;
Mountzouris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Nα "μαμαει" στα γραφικα και i3 με 240 δεν συμβιβαζονται.
Dropsreef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 μπααααααααααααα!οι ετοιμες συνθεσεις εχουν δυο "καλα" hardware και 10 για πεταμα!και οκ δεν χρειαζεται να ξερεις να συναρμολογεις αρκει να διαλεξεις εσυ τα κομματια και σου κανουν οι ιδιοι την συναρμολογηση!πες μου τι ποσο διαθετεις,τι χρηση το προοριζεις,τι απαιτησεις εχεις απο games και εδω ειμαστε...(μην μου πεις θελω να τα παιζω ολα στο full,γιατι αλλο ειναι να παιζεις στα τερματα το pro evolution και αλλο το crysis)
Megas219 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γύρω στα 750-800 ευρώ μαζί με την οθόνη. Δεν θέλω να τα παίζω όλα στο φουλ, αλλά να είναι δυνατό ρε παιδί μου!!!!! Να σου πω την αλήθεια, έχω να παίξω καιρό, οπότε δεν γνωρίζω πλέον τι σημαίνει ακριβώς "μαμάει στα γαρφικά" ή πιο παιχνίδι λαμβάνεις ως βάση για σύγκριση κλπ. στην πρόταση του πλαισίου, τι θα αλλάζατε; (από περιέργεια...) Τέλος (αν το γνωρίζετε), αν κάνεις κάποια δικιά σου σύνθεση από Πλαίσιο, μπορείς να βάλεις δόσεις; Ευχαριστώ!!!
Dropsreef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 απο το πλ--ιο η συνθεση και ναι αναλαμβανουν αυτοι τη συναρμολογηση και ναι γινεται να βαλεις και δοσεις!αν θες πραγματικα να παιζεις και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια στο full τοτε καρτα γαφικων 5850
Megas219 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Μια τελευταία ερώτηση. Κάτι από εδώ http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/Sales/Computers.htm θα με βόλευε; Αξίζει; Και παλι σε ευχαριστώ, να'σαι καλά.
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 απο το πλ--ιο η συνθεση και ναι αναλαμβανουν αυτοι τη συναρμολογηση και ναι γινεται να βαλεις και δοσεις!αν θες πραγματικα να παιζεις και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια στο full τοτε καρτα γαφικων 5850 http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26100&stc=1&thumb=1&d=1265712921 αυτό είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής κατα τη γνώμη μου
Megas219 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26100&stc=1&thumb=1&d=1265712921αυτό είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής κατα τη γνώμη μου Συγνώμη φίλε μου, αλλά αυτή η εικόνα δεν φαίνεται καθόλου. Εκτός κι αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο...
M@ROUD@S Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οχι δεν κανεις κατι λαθος...Τεσπα ο φιλος εννοει τη συνθεση του dropsreef στο ποστ #5
ahristos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Χμ... Μήπως χρειάζεται και λειτουργικό σύστημα;
Megas219 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Συγνώμη, αλλά ο Σάκης είπε ότι Intel ξέρει, Intel εμπιστεύεται. "AMD αγοράζουν αυτοί που θέλουν να κάνουν πειράματα!!! Έχει πρόβλημα θερμοκρασίας. Και τι να τον κάνω τον γρήγορο επεξεργαστή αν βουίζει όλο το δωμάτιο από το ν θόρυβο των ανεμιστηρακίων!!!"
moldovan20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Για να το λέει ο Σάκης ,κάτι θα ξέρει..Γιατί δε του λες να σου κάνει και μία σύνθεση ?
kingnick 999 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ποιος ειναι αυτος ο Σακης ρε παιδια???
Megas219 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Για να το λέει ο Σάκης ,κάτι θα ξέρει..Γιατί δε του λες να σου κάνει και μία σύνθεση ? Έλα ντε, καλή ιδέα. Αυτά που λέει έχουν βάση; Όταν θα δώσεις περίπου 1000 από τα δυσεύρετα ευρώ, τότε ότι είσαι λιγάκι παραπάνω ανήσυχος από ότι συνήθως... Ο Σάκης είναι ένας φίλος απο τα παλιά. Από τότε που ήμουν φοιτητής. (αααχχ, ωραία χρόνια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.