Προς το περιεχόμενο

desktop απο πλαισιο

Megas219

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά,

Βρήκα αυτο εδω στο πλαίσιο

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3350.htm

Δεν ξέρω να συρναμολογώ από μονος μου, ούτε ξέρω πολλά πολλά. Κανα παιχνιδακι θελω να παίζω (να μαμαει στα γραφικά) και κανα video editing. Αυτά.

Σας αρέσει; πως το βλέπετε;

Δημοσ.

μπααααααααααααα!οι ετοιμες συνθεσεις εχουν δυο "καλα" hardware και 10 για πεταμα!και οκ δεν χρειαζεται να ξερεις να συναρμολογεις αρκει να διαλεξεις εσυ τα κομματια και σου κανουν οι ιδιοι την συναρμολογηση!πες μου τι ποσο διαθετεις,τι χρηση το προοριζεις,τι απαιτησεις εχεις απο games και εδω ειμαστε...(μην μου πεις θελω να τα παιζω ολα στο full,γιατι αλλο ειναι να παιζεις στα τερματα το pro evolution και αλλο το crysis)

Δημοσ.

Γύρω στα 750-800 ευρώ μαζί με την οθόνη. Δεν θέλω να τα παίζω όλα στο φουλ, αλλά να είναι δυνατό ρε παιδί μου!!!!! Να σου πω την αλήθεια, έχω να παίξω καιρό, οπότε δεν γνωρίζω πλέον τι σημαίνει ακριβώς "μαμάει στα γαρφικά" ή πιο παιχνίδι λαμβάνεις ως βάση για σύγκριση κλπ.

στην πρόταση του πλαισίου, τι θα αλλάζατε; (από περιέργεια...)

Τέλος (αν το γνωρίζετε), αν κάνεις κάποια δικιά σου σύνθεση από Πλαίσιο, μπορείς να βάλεις δόσεις;

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

απο το πλ--ιο η συνθεση και ναι αναλαμβανουν αυτοι τη συναρμολογηση και ναι γινεται να βαλεις και δοσεις!αν θες πραγματικα να παιζεις και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια στο full τοτε καρτα γαφικων 5850

post-145273-129063059642_thumb.jpg

Δημοσ.
απο το πλ--ιο η συνθεση και ναι αναλαμβανουν αυτοι τη συναρμολογηση και ναι γινεται να βαλεις και δοσεις!αν θες πραγματικα να παιζεις και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια στο full τοτε καρτα γαφικων 5850

http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26100&stc=1&thumb=1&d=1265712921

αυτό είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής κατα τη γνώμη μου

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά ο Σάκης είπε ότι Intel ξέρει, Intel εμπιστεύεται. "AMD αγοράζουν αυτοί που θέλουν να κάνουν πειράματα!!! Έχει πρόβλημα θερμοκρασίας. Και τι να τον κάνω τον γρήγορο επεξεργαστή αν βουίζει όλο το δωμάτιο από το ν θόρυβο των ανεμιστηρακίων!!!"

Δημοσ.
Για να το λέει ο Σάκης ,κάτι θα ξέρει..Γιατί δε του λες να σου κάνει και μία σύνθεση ?

Έλα ντε, καλή ιδέα. Αυτά που λέει έχουν βάση;

Όταν θα δώσεις περίπου 1000 από τα δυσεύρετα ευρώ, τότε ότι είσαι λιγάκι παραπάνω ανήσυχος από ότι συνήθως...

Ο Σάκης είναι ένας φίλος απο τα παλιά. Από τότε που ήμουν φοιτητής. (αααχχ, ωραία χρόνια...):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...