LuciferX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα,εχω περιπου ενα μηνα που παω να κατεβασω και αντιμετωπιζω προβληματα.Εχω premium account και κατεβαζω απο rapidshare με 2 κυριως προγραμματα.Το cryptload και το jDownloader.Και με τα 2 ομως οταν κατεβαζω δεν παρουσιαζεται προβλημα.Ελα μου ντε που οταν κατεβουν καλα και παω να κανω την αποσυμπιεση μου λεει οτι ειναι ολα κατεστραμμενα και δεν γινεται!! Καμια φορα ειναι τουλαχιστον παραπανω απο τα μισα αν οχι ολα κατεστραμμενα. Μηπως φταει κατι στην συνδεση μου η το winrar? Θα σας ημουν ευγνομων για οποιαδηποτε βοηθεια!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Σκεψου και την πιθανοτητα να φταιει καποιος sector του σκληρου σου ή ακομα και η ram αν εχει καποιο προβλημα,μπορει να προκαλεσει κατι αντιστοιχο.
LuciferX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Sector? Τι εννοεις? Ram δε θα λεγα οτι εχω προβληματα.Κανενα απολυτως προβλημα και παιχνιδια και οτιδηποτε αν κανω,δε μου παρουσιαζεται προβλημα στον υπολογιστη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Sector? Τι εννοεις?Ram δε θα λεγα οτι εχω προβληματα.Κανενα απολυτως προβλημα και παιχνιδια και οτιδηποτε αν κανω,δε μου παρουσιαζεται προβλημα στον υπολογιστη. Δεν προσπαθω να σε τρομαξω,ουτε σου λεω πως το προβλημα ειναι σιγουρα αυτο.Αλλα σιγουρα εχει καποιες πιθανοτητες να συμβαινει κατι τετοιο,απο την στιγμη μαλιστα που αναφερεις πως μιλαμε για 1 μηνα περιπου. Το οτι το pc τρεχει ανετα τα games χωρις προβλημα,δεν σημαινει και πως η ram ειναι 100%"memtestable" ή πως ο σκληρος δεν εχει καποιο bad sector. Ξαναλεω πολυ πιθανον να μην ειναι κανενα απο τα 2 η αιτια του προβληματος.Αλλα απο την στιγμη που μιλαμε για προβλημα 1 μηνος,θα τα ελεγχα για καλο και για κακο. Δοκιμασε επισης καποιο αλλο προγραμμα(flashget ισως)αν και παλι,δυσκολο να χουν προβλημα και τα 2 που χρησιμοποιεις.Εχεις δοκιμασει να κανεις extract το εκαστοτε αρχειο ακομα και αν το winrar λεει πως ειναι corrupted?("keep broken files"νομιζω πως λεγεται η επιλογη)
LuciferX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ενταξει οχι και καναν μηνα,αλλα εχει καιρο 1-2 βδομαδες.Αλλα και απο opera οταν βαζω να κατεβασει,μετα παλι κατεστραμενα ειναι καμια φορα.Οι μνημες ειναι 1333Mhz και ο επεξεργαστης απο 2.6Ghz 800Mhz τον πηγα 3Ghz και ετσι οι μνημες ειναι καπου στα 1260-1270κατι Μhz .Να παιζει ρολο αυτο? Οταν κανω αποσυμπιεση τα αρχεια μου βγαζει ενα μικρο παραθυρακι για το καθε κατεστραμενο αρχειο που βρισκει και συνεχιζει μονο του την αποσυμπιεση και προσθετει συνεχως στο παραθυρακι κατεστραμμενα παρτς.Στο τελος οταν ανοιγω τον αποσυμπιεσμενο φακελο βλεπω π.χ αν κατεβασα μια ταινια μονο τους υποτιτλους... Να προσθεσω οτι η εκδοση του winrar ειναι trial μαλλον ,γιατι καθε φορα που το ανοιγω βγαζει ενα παραθυρακι που λεει να το αγορασω μετα τη ληκη της δοκιμαστικης εκδοσης που ληγει σε 40 μερες(εχει ληξει),αλλα παταω κλεισιμο και μετα μπορω να κανω αποσυμπιεση...Να φταιει αυτο μηπως?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ενταξει οχι και καναν μηνα,αλλα εχει καιρο 1-2 βδομαδες.Αλλα και απο opera οταν βαζω να κατεβασει,μετα παλι κατεστραμενα ειναι καμια φορα.Οι μνημες ειναι 1333Mhz και ο επεξεργαστης απο 2.6Ghz 800Mhz τον πηγα 3Ghz και ετσι οι μνημες ειναι καπου στα 1260-1270κατι Μhz .Να παιζει ρολο αυτο? Παιζει ρολο αν δεν εχεις δοκιμασει ποσο σταθερο ειναι.Αν και οτι παιζεις παιχνιδια(κατι βαρυ σε 3d)ειναι μια καλυ ενδειξη πως εισαι οκ. Για το γ@μωτο κανε τον κοπο να δοκιμασεις μερικα stability τεστς. Παντως σιγουρα δεν φταινε τα προγραμματα που χρησιμοποιεις για download,μια και απο opera σου κανει τα ιδια. Οταν κανω αποσυμπιεση τα αρχεια μου βγαζει ενα μικρο παραθυρακι για το καθε κατεστραμενο αρχειο που βρισκει και συνεχιζει μονο του την αποσυμπιεση και προσθετει συνεχως στο παραθυρακι κατεστραμμενα παρτς.Στο τελος οταν ανοιγω τον αποσυμπιεσμενο φακελο βλεπω π.χ αν κατεβασα μια ταινια μονο τους υποτιτλους... Υeap,το καταλαβα αυτο,γι αυτο σου ειπα να δοκιμασεις να κρατησεις τα extracted αρχεια(επιλογη "keep broken files" ή καπως ετσι)για να δεις μηπως και ειναι οκ παρα τα μηνυματα περι corrupted. Να προσθεσω οτι η εκδοση του winrar ειναι trial μαλλον ,γιατι καθε φορα που το ανοιγω βγαζει ενα παραθυρακι που λεει να το αγορασω μετα τη ληκη της δοκιμαστικης εκδοσης που ληγει σε 40 μερες(εχει ληξει),αλλα παταω κλεισιμο και μετα μπορω να κανω αποσυμπιεση...Να φταιει αυτο μηπως? Nop,δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.
LuciferX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 To συστημα τρεχει σχεδον απο το καλοκαιρι ετσι χωρις προβλημα.Του χω κανει απειρες φορες τετοια τεστ και με αρκετα διαφορετικα προγραμματα.Δε ξερω τι μπορει να φταιει,ξαφνικα γινεται. Μηπως παιζει τιποτα με τη συνδεση μου?Καπου ακουσα κατι για pocket loss...αν και δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο. Κανεις αλλος γνωριζει επι του θεματος? Ευχαριστω και παλι!
xpapias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά μια φορά στο τόσο. Κατεβάζω κάτι και μετά βλέπω ότι όλα τα Parts δεν έχουν το ίδιο μέγεθος πχ 200ΜΒ. Η μόνη λύση είναι το ξανακατέβασμα
MasterX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Και γω το εχω παθει τελευταια.. σε λιγα parts, αλλα ειναι σπαστικο.. με premium ειμαι.. βεβαια, περιπου οταν αρχισε να γινεται αυτο ειχα προσθεσει μια 512 μνημη στα 1024 που ειχε το συστημα μου..
LuciferX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Και εμενα συνεβαινε σε τετοιο σημειο,δηλαδη να βγαινουν κατεστραμμενα 4-5 η καμια 10αρια αν κατεβαζα 80 parts συνολο ,αλλα τωρα ολα βγαινουν κατεστραμμενα.
MasterX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 με ποιο προγραμμα θα ηταν καλύτερα να τσεκαρουμε την μνημη για λαθη σε αυτη την περιπτωση?
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 με ποιο προγραμμα θα ηταν καλύτερα να τσεκαρουμε την μνημη για λαθη σε αυτη την περιπτωση? Μemtest αααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.