guppy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά είμαι ανάμεσα σε 2 internet security και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Panda i.s. 2010 ή norton i.s.;;; Να αναφέρω ότι έχω για 60 μέρες το norton δωρεάν αλλά θέλω ελληνικό μενού. Το Panda είναι εξίσου καλό;;;; Ευχαριστώ.
flik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το Panda είναι καλό απο άποψη προστασίας και γραφικού περιβάλλοντος. Για firewall δε ξέρω. Απλά στο δικό μου σύστημα είναι πολύ βαρύ, βασικά στην επόμενη επανεκκίνηση έχω σοβαρό πρόβλημα. Σε windows 7 αυτό, εγώ λέω να το δοκιμάσεις, αν σου κάτσει καλά πάρε αυτό, δεν είναι αναξιόπιστο
guppy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Και γω windows 7 έχω, θέλω αυτό γιατί έχει ελληνικό μενού, αλλιώς θα αγόραζα το norton I.S. 2010 γιατί αυτό είχε μέσα ο υπολογιστής για 60 μέρες και μου φάνηκε καλό. Έχω λάπτοπ το hp 2230 dv7 επεξαργαστή 2,66 και ram 4 με σκληρό 2χ230. Χθές έκανα scan σε όλο το σύστημα και μου βρήκε κάτι και πάτησα fix και το έκανε, απλά δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να κάνεις για να σου βρίσκει ιούς. Έχει πχ run custom scan αυτό ξέρεις τί είναι;;; Δεν έχω κάνει.
Lzoakis Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δοκιμασε trial και απο αλλα προηραμματα, οπως eset smart security, kaspersky internet security. Και τα 2 προαναφερθεντα προγραμματα αποδεδειγμενα ειναι καλυτερα και απο τα 2 που αναφερεις.
randy1989 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εγώ σου προτείνω Kaspersky ανεπιφύλακτα. Κατα την γνώμη μου είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί.
lefteris210 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 αυτό και μονο που είναι "τούβλο" για το PC δεν χρειάστηκε να το δοκιμάσω. υπάρχουν κιάλα πολύ καλά και φυσικά ελαφρά Antivirus χωρίς να σου μειώνει -30% την επίδοση όταν τρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.