greekcoder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 http://www.scan.co.uk/Products/Antec-Twelve-Hundred-Case-w-o-PSU ή http://www.scan.co.uk/Products/Coolermaster-HAF932-Black-High-Air-Flow-Tower-Case-w-o-PSU
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Αν εννοεις Antec VS Coolermaster (το ακασα που το δες?), εγω ψηφιζω το Antec.
greekcoder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 αντεκ σορυ ναι μπορεις να μου πεις τους λογους?
nick#18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Antec και απο εμενα... Λογοι: Ειναι το μεγαλητερο σε χωρους full tower και απο τα λιγα που χωρανε ρην 5970 Εχει τουμπανε airflow οπως και το αλλο Εχει πιο ωραια εμφανιση. Δες και κανενα review
greekcoder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ειδα τα reviews στο youtube και γενικα υπαρχει κοντρα. το coolermaster έχει φιλτρα για σκονη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Antec λογω: Ποιοτητας κατασκευης. Full tower, και οχι "σχεδον" φουλ tower που ειναι το HAF. Πολυ καλο airflow οντως. Πιο ωραιο εμφανισιακα οντως (καλα υποκειμενικο αυτο). Μαυρο μεσα (παιζει ρολο λογω πλαϊνου window) και πισω. Δυνατοτητα να διαμορφωσεις το εσωτερικο οπως επιθυμεις. Στο HAF δεν μπορουν π.χ. να μπουν τα DVD-Roms κατω για να μη κοβουν τη ροη αερα προς τη μητρικη και τη καρτα γραφικων που ειναι πιο πανω στο εσωτερικο του κουτιου. (Θα μου πεις ψειριζω το θεμα, αλλα θα σου απαντησω οτι εφοσον προκειται για συγκριση τοτε οφειλω να το ψειρισω!)
mihachris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Antec και απο εμενα...Λογοι: Ειναι το μεγαλητερο σε χωρους full tower και απο τα λιγα που χωρανε ρην 5970 Εχει τουμπανε airflow οπως και το αλλο Εχει πιο ωραια εμφανιση. Δες και κανενα review Βασικά το HAF932 είναι 6 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος οπότε αν είναι να μιλάμε για την 5970 το 932 έχει περισσότερο χώρο. Τώρα η εμφάνιση είναι θέμα γούστου Εμένα προσωπικά μ' αρέσει περισσότερο το HAF.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι ομως πολυ κοντυτερο. Μπροστα στο δικο μου ας πουμε φαινεται σα στρουμφακι και προσωπικα με εκνευριζει το ασπρο εσωτερικο και το γελοιοδεστατο side panel.
greekcoder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ενα πλεονεκτημα του αντεκ ειναι το φιλτρο σκονης. αλλα νομιζω για υδροψηξη ειναι καλυτερο το haf?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Και τα δυο εχουν οπες πισω για να περασουν οι σωληνες της υδροψυξης, οποτε εχουμε ισοπαλια σε αυτον τον τομεα. Το Antec ΔΕΝ εχει φιλτρα σκονης. Αυτο ομως και και θετικο και αρνητικο. Θετικο γιατι δεν θα θελει καθαρισμο το εμπρος μερος του υπολογιστη καθε 5-6 μερες λογω της σκονης που θα μαζευαν τα φιλτρα. Αρνητικο γιατι η σκονη θα μπαινει μεσα (οχι οτι οταν υπαρχουν φιλτρα δεν μπαινει αλλα λεεεμε).
nick#18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το lancool pc-k62 που εχω που ειναι με φιλτρα ναι γεμιζει καθε βδομαδα και θελει καθαρισμα και ενα +των φιλτρων ειναι οτι μπαινει μεσα πολυ λεπτη σκονη και φευγει πιο ευκολα με αερα χωρις πινελα χωρις τιποτα...
greekcoder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 έχει φιλτρα το ειδα και σε ενα βιντεο ριξε και μια ματια εδω Washable air filters reduce dust build up in your system http://hi-techreviews.com/review-links-mainmenu-80/9477-antec-1200-the-ultimate-gaming-case-review
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Απο τις φωτογραφιες που ειδα φαινεται σαν να μην εχει. Anyway, αφου εχουν και τα 2, τοτε εχουμε ισοπαλια και σε αυτο. Στα θετικα του Haf (γιατι το εθαψα λιγο ) οι 4 USB εμπρος. Οχι οτι με 2 δεν κανεις δουλεια, αλλα λεμε. Στα ΠΟΛΥ αρνητικα τα μπλε led ενδειξης λειτουργιας/δραστηριοτητας δισκου του Haf, πραγματικα πολυ ενοχλητικα. Το εχει ο ξαδερφος μου και αναγκαστηκε να βαλει ταινια εμπρος.
greekcoder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 το coolermaster δεν εχει τελικα. λαθος. μηπως γνωριζει κανεις αν βγενει τo motherboard tray σε καποια απο τα δυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.