Προς το περιεχόμενο

Antec vs. Coolermaster

greekcoder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Antec και απο εμενα...

Λογοι: Ειναι το μεγαλητερο σε χωρους full tower και απο τα λιγα που χωρανε ρην 5970

Εχει τουμπανε airflow οπως και το αλλο

Εχει πιο ωραια εμφανιση.

Δες και κανενα review ;)

• Moderators
Δημοσ.

Antec λογω:

Ποιοτητας κατασκευης.

Full tower, και οχι "σχεδον" φουλ tower που ειναι το HAF.

Πολυ καλο airflow οντως.

Πιο ωραιο εμφανισιακα οντως (καλα υποκειμενικο αυτο).

Μαυρο μεσα (παιζει ρολο λογω πλαϊνου window) και πισω.

Δυνατοτητα να διαμορφωσεις το εσωτερικο οπως επιθυμεις. Στο HAF δεν μπορουν π.χ. να μπουν τα DVD-Roms κατω για να μη κοβουν τη ροη αερα προς τη μητρικη και τη καρτα γραφικων που ειναι πιο πανω στο εσωτερικο του κουτιου. (Θα μου πεις ψειριζω το θεμα, αλλα θα σου απαντησω οτι εφοσον προκειται για συγκριση τοτε οφειλω να το ψειρισω!)

Δημοσ.
Antec και απο εμενα...

Λογοι: Ειναι το μεγαλητερο σε χωρους full tower και απο τα λιγα που χωρανε ρην 5970

Εχει τουμπανε airflow οπως και το αλλο

Εχει πιο ωραια εμφανιση.

Δες και κανενα review ;)

Βασικά το HAF932 είναι 6 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος οπότε αν είναι να μιλάμε για την 5970 το 932 έχει περισσότερο χώρο.

Τώρα η εμφάνιση είναι θέμα γούστου:P

Εμένα προσωπικά μ' αρέσει περισσότερο το HAF.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι ομως πολυ κοντυτερο. Μπροστα στο δικο μου ας πουμε φαινεται σα στρουμφακι και προσωπικα με εκνευριζει το ασπρο εσωτερικο και το γελοιοδεστατο side panel.

• Moderators
Δημοσ.

Και τα δυο εχουν οπες πισω για να περασουν οι σωληνες της υδροψυξης, οποτε εχουμε ισοπαλια σε αυτον τον τομεα.

Το Antec ΔΕΝ εχει φιλτρα σκονης. Αυτο ομως και και θετικο και αρνητικο. Θετικο γιατι δεν θα θελει καθαρισμο το εμπρος μερος του υπολογιστη καθε 5-6 μερες λογω της σκονης που θα μαζευαν τα φιλτρα. Αρνητικο γιατι η σκονη θα μπαινει μεσα (οχι οτι οταν υπαρχουν φιλτρα δεν μπαινει αλλα λεεεμε).

Δημοσ.

Το lancool pc-k62 που εχω που ειναι με φιλτρα ναι γεμιζει καθε βδομαδα και θελει καθαρισμα και ενα +των φιλτρων ειναι οτι μπαινει μεσα πολυ λεπτη σκονη και φευγει πιο ευκολα με αερα χωρις πινελα χωρις τιποτα...

• Moderators
Δημοσ.

Απο τις φωτογραφιες που ειδα φαινεται σαν να μην εχει. Anyway, αφου εχουν και τα 2, τοτε εχουμε ισοπαλια και σε αυτο. :-)

Στα θετικα του Haf (γιατι το εθαψα λιγο :P) οι 4 USB εμπρος. Οχι οτι με 2 δεν κανεις δουλεια, αλλα λεμε.

Στα ΠΟΛΥ αρνητικα τα μπλε led ενδειξης λειτουργιας/δραστηριοτητας δισκου του Haf, πραγματικα πολυ ενοχλητικα.

Το εχει ο ξαδερφος μου και αναγκαστηκε να βαλει ταινια εμπρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...