nick#18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Χεραιτω για αλλη μια φορα το section του linux αποφασιζοντας πως το Kubuntu δεν ηταν πληρως συμβατο για το λαπτοπ μου και ετσι εγκατεστησα το Mint 8 Helena που δεν εχω κανενα προβλημα προς το παρον στο θεμα συμβατοτητας. Ομως εχω την εξης απορια: Γιατι το xorg.conf ειναι κενο? Θελω να βαλω το πληκτρολογιο να εναλασει 2 διαφορετικες γλωσσες αλλα δεν μπορω λογο αυτου.... Καμια ιδεα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Είσαι σίγουρος ότι είναι ακριβώς έτσι η διαδρομή που πληκτρολογείς; >/etc/X11/xorg.conf Αν το έγραψες π.χ /etc/x11/xorg.conf ο φάκελος δεν υπάρχει αλλά κατά την επεξεργασία τον δημιουργεί και κατα συνέπεια δημιουργεί και το αρχείο το οποίο είναι φυσικά κενό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ρε κολλητέ γιατί κάνεις τα εύκολα δύσκολα, γιατί να μην το προσθέσεις από τις ιδιώτητες του πληκτρολογίους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 >sudo gedit /etc/X11/xorg.conf εδωσα... γιατι αυτο βρισκω παντου σαν εντολη. Ειναι λαθος? ---------- Προσθήκη στις 18:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:44 ---------- Ρε κολλητέ γιατί κάνεις τα εύκολα δύσκολα, γιατί να μην το προσθέσεις από τις ιδιώτητες του πληκτρολογίους Μισο να το δω και αυτο... ---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ---------- Θεος ο φιλος nick...ετοιμοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.