nhn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Acer Aspire 5738DZG (433G32MN) http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=508 αυτο το ξερεi κανεις να το συγκρινει με το συστημα 3d της nvidia?thnxs το εχει βιτρινα το media markt με γυαλια και καποιες φωτογραφειες και βιντεο να παιζουν 3d ωραιο μου φανηκε αλλα παιζει και παιχνιδια 3d?
call of duty2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα φιλε το εχω παρει εγω απο τα χριστουγεννα! παιζει σχεδον τα παντα σε 3d, ταινιες divx mpeg τα μετατρεπει σε 3D on the fly, jpg παιζει και παιχνιδια αρκει να υπαρχει καπου να κατεβασεις το προφιλ του game! Εχει πολλα το προγραμμα, ομως το call of duty2 δεν το εχει ουτε εχει καπου το προφιλ να το κατεβασω! παρολα αυτα εχει μπολικα! τωρα αυτο που εχεις στο λινκ (το οποιο εχω και εγω) για game δεν προτηνετε, διοτι εχει pentium διπυρινο και με το προγραμμα στο cod4 που δοκιμασα πευτουν υπερβολικα πολυ τα fps! (βεβαια απιστευτη εμπειρια το game ακομα και τοσο χαμηλα fps) το 3D ειναι η ιδια τεχνολογια με αυτη που εχει και στα village cinemas! (πηγαινα με τα γιαλια των village και εκανα τεστ στο πλαισιο) αν το θες πιο πολυ για game θα σου προτηνα να παρεις αυτο με τον i5 επεξεργαστη μονο που ανεβαινει στα 800€ αν θυμαμαι καλα! Αυτο που σκευτομε ειναι να βαλω την οθονη σε ενα καλυτερο laptop που εχω μιας και η οθονη κανει την ολη ιστορια μαζι με το προγραμμα (tridef)! παρολα αυτα δ το μετανιοσα π το πηρα και χαιρομε τις ταινιες μ σε 3Δ! ελπιζω να σε κατατοπησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.