lak10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 παιδια στο σπιτι μου εχω 2 τηλεφωνικες γραμμες και 2 adsl συνδεσεις εχω παρει ενα switch και εχω συνδεσει το pc και το ps3. τωρα γινεται να συνδεσω και τα 2 ρουτερ στο switch? ωστε να παιρνω και απο τα 2 ιντερνετ? η πρεπει οταν ειναι συνδεμενο το ενα να μην ειναι το αλλο?
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δε γίνεται να συνδυαστούν δυο ADSL συνδέσεις. Τουλάχιστον όχι με τον συνήθη οικιακό εξοπλισμό.
DDoS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Πρακτικα μπορεις αλλα, θα χρησιμοποιεις παντα ενα gateway, χωρις να εχεις δυνατοτητα '' συνδυασμου " και των 2....... αρα παμε σε αυτο που λεει ο antonl
lak10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον για να διαλεγω με πιο απο τα 2 θα συνδεομαι θα αλλαζω default gateway και dns γιατι μιλαμε για διαφορετικο παροχο
DDoS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Και μονο gateway να αλλαζεις......... παλι θα παιζεις
the_eye Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να βάλεις και τον dns της google http://code.google.com/intl/el-GR/speed/public-dns/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.