mihalis19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας παιδια.εχω μαι απορια.εχω φτιαξει ενα macbook pro με partition για να εχω και windows 7 .τον πρωτο καιρο επελεγα λειτουργικο εγω πατωντας την ωρα που ανοιγει το command.δεν το χηρσιμοποιησα για λιγο καιρο και χθες που πηγα να το ανοιξω παταγα command αλλα δεν εκανε τιποτα.ανοιγε αυτοματα με windows 7.τι κανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ξεχασες ποιο πληκτρο πατουσες. Με Alt επιλέγεις σε ποιο OS θα κάνεις Boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχα φιλε.μολις τωρα πηγα να γραψω ακυρο για το θεμα.!οντως παταγα λαθος κουμπι.ΠΟΥ πας ρε καραμητρο με το command??????χαχα.ευχαριστω ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 κι εγώ την είχα πατήσει έτσι ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.