stavrakas85 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Έψαξα αρκετά στο forum μήπως και βρώ κάτι για βάση για omnia 2 αυτοκινήτου. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Θέλω κάτι κομψό αλλά αν δεν βρώ κάτι τέτοιο θα παρω οτιδήποτε! Θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν GPS αλλά αν γινόταν να αποφύγω την "βεντούζα". Έχει πάρει κανείς κάτι καλό; Ευχαριστώ παιδιά!
Tenshi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δές τις λύσεις της Brodit Πρόσφατα πήρα βάση στήριξης για το Civic + holder για Omnia.Απο την φύση του οχήματος μου εσωτερικά, η χρήστη της κλασικής βεντούζας ήταν μή λειτουργική οπότε έψαχνα κάτι καλαίσθητο. To κακό είναι οτι πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος της τρύπες στην βάση στήριξης,πάνω στην οποία θα βιδώσεις την βάση του κινητού. Επίσης αργεί λίγο στην παράδοση,αφού περίμενα ~3 βδομάδες.Μπορεί βέβαια να φταίει και το γεγονός οτι έπεσα σε περίοδο γιορτών.
stavrakas85 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δές τις λύσεις της BroditΠρόσφατα πήρα βάση στήριξης για το Civic + holder για Omnia.Απο την φύση του οχήματος μου εσωτερικά, η χρήστη της κλασικής βεντούζας ήταν μή λειτουργική οπότε έψαχνα κάτι καλαίσθητο. To κακό είναι οτι πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος της τρύπες στην βάση στήριξης,πάνω στην οποία θα βιδώσεις την βάση του κινητού. Επίσης αργεί λίγο στην παράδοση,αφού περίμενα ~3 βδομάδες.Μπορεί βέβαια να φταίει και το γεγονός οτι έπεσα σε περίοδο γιορτών. Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά μάλλον ψάχνω κάτι που να μην είναι σταθερό και να μπορεί να έχω το κινητό και κάθετα για να χρησιμοποιώ το GPS. Μάλλον πολλά ζητάω βέβαια αλλά θα το ψάξω...!
Tenshi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχουν και βάσεις με "Tilt Swivel" για να περιστρέφεται το κινητό/pda/gps.Απλά επιλέγεις απο την κορυφη της σελίδας τον τύπο της βάσης/holer,μετά την κατασκευάστρια εταιρία και θα σου εμφανίσει τις διαθέσιμες επιλογές που συνήθως είναι μια σταθερή,μια με tilt και μια με tilt+ενσωματωμένο φορτιστή. Η βάση στήριξης είναι άλλο πράγμα και όντως παραμένει σταθερή σε ένα σημείο (όπως και η βεντούζα άλλωστε),αφού πάνω της θα βιδωθεί το holder. Πχ για την δική μου περίπτωση:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.