LL_NEO Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Ναι παιδιά αυτό είναι το χάσμα στο voltage που πρέπει να διανύσω για να κάνω το σύστημα σταθερό στα 148MHz.Όλα τα άλλα ενδιάμεσα δε φαίνεται να προσφέρουν τίποτα! Βέβαια μετά μπορεί και φτάνει 154 χωρίς πρόβλημα σταθερότητας, αλλά τι να το κάνω; Μου φαίνεται πάρα πολύ. Τι με συμβουλεύετε; Να μείνω πίσω απο την ασφαλή γραμμή του 1,85 ή να τη διαβώ;
@_zerocool Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Go for it αν έχεις χαμηλές temp. :D :D Αλλά δεν ξέρω αν παρουσιαστούν προβλήματα όπως στους Pentium. Αλλά δεν έχω δεί κάτι τέτοιο να αναφέρεται σε κάποιο Forum.
BrwmogazoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Ναι παιδιά αυτό είναι το χάσμα στο voltage που πρέπει να διανύσω για να κάνω το σύστημα σταθερό στα 148MHz.Όλα τα άλλα ενδιάμεσα δε φαίνεται να προσφέρουν τίποτα! Βέβαια μετά μπορεί και φτάνει 154 χωρίς πρόβλημα σταθερότητας, αλλά τι να το κάνω; Μου φαίνεται πάρα πολύ. Τι με συμβουλεύετε; Να μείνω πίσω απο την ασφαλή γραμμή του 1,85 ή να τη διαβώ; <hr /></blockquote> Fysika kai OXI...to na tou rixneis panw apo 2V gia 1 mono mhz fsb DEN AKSIZEI!...h cpu vrhke oria sta 1.85V...apoti fenetai...tsampa 8a ton skiseis sta 2.1V...
pyro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 den 0a to ekana...apo thn allh exei perasei h tash mou gia oc....alla afou sumfwnw kai me ton brwmwgazo
BrwmogazoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Ναι παιδιά αυτό είναι το χάσμα στο voltage που πρέπει να διανύσω για να κάνω το σύστημα σταθερό στα 148MHz.Όλα τα άλλα ενδιάμεσα δε φαίνεται να προσφέρουν τίποτα! Βέβαια μετά μπορεί και φτάνει 154 χωρίς πρόβλημα σταθερότητας, αλλά τι να το κάνω; Μου φαίνεται πάρα πολύ. Τι με συμβουλεύετε; Να μείνω πίσω απο την ασφαλή γραμμή του 1,85 ή να τη διαβώ; <hr /></blockquote> Fysika kai OXI...to na tou rixneis panw apo 2V gia 1 mono mhz fsb DEN AKSIZEI!...h cpu vrhke oria sta 1.85V...apoti fenetai...tsampa 8a ton skiseis sta 2.1V... <hr /></blockquote> Mallon sta 147FSB eprepe na pw...kai oxi 1.85V
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δεν είναι μόνο ένα Mhz. Ναι μεν για να μπορέσω να παω απο τα 147 στα 148 χρειάζομαι να ταϊσω 2,1 Vcore αλλά απο κει και πέρα αυτό το επιπλέον voltage φτάνει για να φτάσω τα 154. Πάντως απο οτι μου λένε και τα παιδιά στο amdmb δεν αξίζει τον κόπο και είναι και άκρως επικίνδυνο να ανεβάζω vcore πάνω απο 2,0 όταν είμαι αερόψυκτος.
Gabriel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Kαι εγώ θα έλεγα μη τον πολυζορίζεις πολύ τον AMD.
@_zerocool Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Ναι ρε παιδία και εγώ λέω ότι δεν αξίζει για ένα Mhz αλλά αφου παεί μέχρι 154!!! Αλλά τι Temps έχεις; Αν έχεις χαμηλά και είναι σταθερά... και δεν παρουσιάζεται electromigration που είναι το πρόβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Δεν είναι μόνο ένα Mhz. Ναι μεν για να μπορέσω να παω απο τα 147 στα 148 χρειάζομαι να ταϊσω 2,1 Vcore αλλά απο κει και πέρα αυτό το επιπλέον voltage φτάνει για να φτάσω τα 154. Πάντως απο οτι μου λένε και τα παιδιά στο amdmb δεν αξίζει τον κόπο και είναι και άκρως επικίνδυνο να ανεβάζω vcore πάνω απο 2,0 όταν είμαι αερόψυκτος. <hr /></blockquote> Αχέμ! Καμιά φορά δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και με 2,1 Vcore με καλή ψύξη, ακόμα και σε ταπεινούς Thunderbirds... :grin:
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Ναι αλλά τελικά καλύτερα να μην μάθω αν αντέχει, διότι αν δεν αντέχει... το ταμείο είναι μειον και με κόβω πάλι στον ΡΙΙΙ 450ΜΗz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.