Προς το περιεχόμενο

Επαναφορα απο 3.1.3 software version σε 3.1.2 για 3GS;

joker25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ανοιξε το cydia κ πανω πανω θα γραφει σε τι μπορεις να κανεισ SYSY κ επειτα καπου στη μεση εχει μια επιλογη make.....

---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ----------

δεν γινεται τελικα τιποτα!!!απλως τωρα καθομαστε κ περιμενουμε το jailbreak για την3.1.3 ελπιζοντας οτι ο geohot θα κανει παλι το θαυμα του..προσπαθησα με καθε δυνατο τροπο που υπαρχει,κονταψα να καψω το iphone μου αλλα δυστυχως τιποτα..κουραγιο παιδια!ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν να πραγματοποιησω αυτες τις δοκιμες μηπως κ βρω λυση..ευχαριστω παιδια!!συνεχιστε ετσι να βοηθατε κ εμας που σιγα σιγα αρχιζουμε να σκαμπαζουμε κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα καπου διαβασα οτι το πολυ σε 2μηνο-3μηνο ετοιμαζουν την 3.2 κ καλοκαιρι την 4...λογικα μεχρι το συγκεκριμενο διαστημα πιστευω θα εχουν βγαλει απλως δεν καταλαβαινω το γεγονος να ειναι αρνητικοι ολοι σε κατι κ απαισιοδιξοι..

Lool ναι καλα. Σε 3 μηνες ειναι Μαης. Δεν προκειται να βγαλουν 3.2 τον Μαη και 4.0 τον Ιουνη.. Πολυ δυσκολο να βγει καινουργιο firmware, εχτος αν υπαρξει καποιο σοβαρο προβλημα και βγει κατι σαν 3.1.4.. Και η 4.0 θα ειναι αυτοι με τις μεγαλυτερες αλλαγες, οποτε δεν εχουν λογο 1 μηνα πριν να βγαλουν αλλο firmware χωρις ουσιαστικο λογο.

Περίμενε λίγο και κάτι θα βγει! Άλλωστε και για την 3.1.2 ακόμα περιμένουμε να βγει κάτι καλό! Εγώ θεωρώ απαράδεκτο να κάνω jailbreak και μετά να πρέπει να φοβάμαι να κλείσω το κινητό, γιατί μετά για να ανοίξει θα πρέπει να του κάνω βουντού. Άσε που ούτε unlock δεν έχουμε ακόμα στην 3.1.2. Τες πα εμένα είχε πιο παλιό firmware στο οποίο όλα γίνονταν στην εντέλεια, αλλά ήμουν άσχετος και έκανα το update και τώρα κλαίω και γω.

Βέβαια από την άλλη ποιον κοροϊδεύουμε; Καλό το iphone, αλλά έχει πολλά ελαττώματα. Είναι απαράδεκτο να μπαίνει κανείς στη λογική του παράνομου για να ξεκλειδώσει το full potential της συσκευής του. Προσωπικά όσο έχω χαρεί το macbook μου (κοντεύει να κλείσει 2 χρόνια και τα'χει κάνει όλα 24/24) δεν έχω χαρεί το iphone. Βέβαια είμαι από αυτούς που θαύμαζαν την παραδοσιακή Apple και όχι την Apple του ipad. Μακάρι να συνεχίσει η εταιρεία να μας δίνει ξεχωριστούς υπολογιστές με ένα ακόμα καλύτερο Mac OSX.

Αααα και κάτι που ξέχασα... μακάρι να συνεχίσει να παράγει και ποιοτικό software σε περισσότερους τομείς. Επιτέλους να έχουμε και μια καλύτερη επιλογή από, ΜS και Adobe! Πρόσφατα δούλεψα το keynote! Τι να λέμε ρε παιδιά! Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με powerpoint.

Εννοείς με SYSY=shsh

Ακολούθησα αυτό τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=254895 και πήρα ενα τέτοιας μορφής αρχείο.xxxxxxxxxxxxx-iphone-3.1.2.shsh μεγέθους 64k(απλά αντι για χ εχει αριθμούς)

Στο ubrella.jar χρειάστηκε να επιλέξω sauric και όχι apple που λέει στον οδηγό.

Με apple δε μου έφτιαχνε το αρχείο.

Αυτή είναι η διαδικασία?

Κάνω κάτι το shsh τώρα??

Απο cydia τι ακριβώς κάνω???

Εχουν κάτι με το lord of the rings οι macάδες.

Sauric-Cydia-Geohot : φωτο κάποιου που μοιάζει με το frodo όταν ανοίγεις το iphone και δε συμμαζεύεται :P

Το 3γσ το σκασε απ τη φυλακή με μαύρη βροχή.:lol::lol::lol:

Sauric-Cydia-Geohot : φωτο κάποιου που μοιάζει με το frodo όταν ανοίγεις το iphone και δε συμμαζεύεται :P

Το Cydia δεν πήρε το όνομα του από το lord of the rings αλλά από το Cydia Pomonella, το σκουλήκι που καταστρέφει τα μήλα ;)

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να πρεπει να αναλλωνονται εκει στην apple να δημιουργουν καινουρια firmware εφοσον θα υπαρχει καποιοσ παντα που θα βρισκει μια τρυπα...καλυτερα θα ηταν να δημιουργουν ολοκληρωμενα software-firmware ετσι ωστε να μην εχει καποιος την αναγκη να κανει jailbreak αν κ ειμαι της λογικης του jailbreak..εκανα την βλακεια κ εκανα update κ τωρα πρεπει να περιμενω αν κ οταν βγαλουν jailbreak για την 3.1.3!!

αν βρεθει καποιος(geohot) κ ανακαλυψει τρυπα για την 3.1.3 θα ξαναβγαλουν αλλο σιγουρα...το θεμα ειναι πως ο συγκεκριμενος δεν θα κατσει τωρα που βγηκε η 3.1.3 να ασχοληθει αν δεν εχει κατι να κερδισει απ'αυτο γιατι αν το εκανε μονο κ μονο μεχρι τωρα για να αποδειξει σάυτους εκει στην apple οτι μπορει να το σπασει το απεδειξε,μπορει!!!...

---------- Προσθήκη στις 17:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ----------

Ισα ισα δεν τους εχω για χαζους...κανοντας ετσι αυτες τις μερες μια ερευνα-αναζητηση ανακαλυψα φιλε μου πως το 13% απο τους κατοχους καναν update(κ εγω ανηκω σάυτους)την 3.1.3 κ απο αυτο το νουμερο το 1% εγινε χωρις να το γνωριζουν οι χρηστες...

---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:46 ----------

Ευχαριστως θα δεχομουν οποιαδηποτε πληροφορια για apple iphone 3Gs 32Gb 3.1.3 firmware jailbreak...

Ας ελπισουμε οτι ο Geohot θα θελησει να ασχοληθει μάυτο κ θα μας χαρισει ενα jailbreak !!...

---------- Προσθήκη στις 19:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:27 ----------

Εννοείς με SYSY=shsh

Ακολούθησα αυτό τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=254895 και πήρα ενα τέτοιας μορφής αρχείο.xxxxxxxxxxxxx-iphone-3.1.2.shsh μεγέθους 64k(απλά αντι για χ εχει αριθμούς)

Στο ubrella.jar χρειάστηκε να επιλέξω sauric και όχι apple που λέει στον οδηγό.

Με apple δε μου έφτιαχνε το αρχείο.

Αυτή είναι η διαδικασία?

Κάνω κάτι το shsh τώρα??

Απο cydia τι ακριβώς κάνω???

Το 3γσ το σκασε απ τη φυλακή με μαύρη βροχή.:lol::lol::lol:

Ναι ο οδηγος θεωρω οτι ειναι σωστος... οσο για το αρχειο επειδη εγω δεν το ειχα κανει καπου διαβασα οτι ειναι περιπου 60-70 Kb!!συμβουλη μου κανε οσο πιο γρηγορα sysy=SYSY στο κινητο σου αμα το εχεισ jailbreak κ απενεργοποιησε απο το itunes (file-preferences-general-απενεργοποιησε το automaticall update) για να μην βρεθεις προ εκ πληξεων γιατι καποιοι την πατησαν χωρις να κανουν επιλογη update...

• 2 μήνες μετά...
Το 3.1.3 “σπαει” για το iPhone 3G με σχετικα ευκολο τροπο.

Δεν γνωριζω εαν ισχυει το ιδιο και στο 3G(S)….

Backup first!!!

Κανεις update το iPhone σε 3.1.3 μεσω του iTunes 9.0.3.

Κατεβαζεις το redsn0w 0.9.2 (εαν δεν το εχεις ηδη μεσα στο Application folder, google it και θα το βρεις.)

Τρεχεις το redsn0w, συνδεεις το κλειστο iPhone, κανεις click στο browser και του δειχνεις το 3.1.2 (ΝΑΙ, καλα διαβασες…..μεσω του 3.1.2 κανεις jailbreak το 3.1.3). Εαν δεν εχεις το 3.1.2 καπου καβατζα, google it και καπου θα το βρεις.

τι λες ρε φιλε πλακα μοθ κανεις....καντο λιγο πιο λιανα!!!πρεπει πρωτα να γυρισεις το λογισμικο σε 3.1.2 για να το κανεις jailbreak και αυτο δεν γινετε με καμια παναγια σε μοντελα mc.......εγω παλεβω ολοκληρες εβδομαδες....αν μπορεις να βοηθησεις σε ευχαριστω!!!

Λοιπόν, εγώ προσπάθησα να βρω πως γίνεται backup μέσω Cydia (Blackra1n) και δεν τα κατάφερα.

Μήπως το έχω κάνει ήδη? Μπορείτε να με βοηθήσετε? Και αν έχεις σώσει αυτά τα hashes μετά σε περίπτωση ατυχούς update πώς τα επαναφέρεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...