Προς το περιεχόμενο

Επαναφορα απο 3.1.3 software version σε 3.1.2 για 3GS;

joker25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπαρχει κανενας που να γνωριζει πως μπορω να επαναφερω την 3.1.2 εκδοση γιατι θελω να το κανω jailbrk απο 3.1.3??κατα λαθος χθες την περασα απο τι itunes κ τωρα προσπαθω να βρω τροπο να κανω εγκατασταση την 3.1.2...ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάλεξε απο εδω: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ τo Firmware για το μοντέλο σου, και στο iTunes επέλεξε "Restore" κρατώντας το Shift (αν εισαι σε Windows) ή το Option/Alt (αν εισαι σε Mac OS X) κ θα σου βγαλει ενα νεο παραθυρο. Απο κει διαλεξε το Firmware που κατεβασες,και πατα ΟΚ.

Υ.Γ. Βεβαιωσου πριν κατεβασεις να ναι το σωστο για το μοντέλο σου!! Καλή τύχη! ;)

παιδια ευχαριστω αλλα το εκανα αυτο κ δεν γινεται τιποτα..εχω μοντελο MC133 apple iphone 3Gs κ απο προχθες παιδευομαι αλλα τιποτα,οτι εχω βρει πρεπει να εχω κανει SYSY μεσω Cydia gia na kanei ..δεν μπορω να κανω με τιποτα downgrade...υπαρχει κανενας αλλος τροπος(δεν ειχα κανει μεσω cydia SYSY στον υπολογιστη)κ εκανα update την 3.1.3 κ δεν μπορω να επαναφερω την 3.1.2 για να κανω jailbreak..οποιος μπορει κ ξερει κατι...ευχαριστω παιδια

---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ----------

υπαρχει πιθανοτητα να μπορει καποιο εξουσιοδοτημενο καταστημα της apple να μπορει να μου το επαναφερει;λογικα θα γελασουν αμα τουσ το ζητησω γιατι θα καταλαβουν οτι το θελω για να κανω jailbreak αλλα με το καταλληλο χρηματικο αντιτιμο θα το κανουν?

Όχι, δεν νομίζω. Το μόνο που κάνουν είναι να ελέγξουν αν το iPhone που παρέλαβαν έχει πρόβλημα hardware και αν ναι, να το αντικαταστήσουν με νέο (εφ' όσον είναι εντός εγγύησης). Δεν επεμβαίνουν περισσότερο...

Δηλαδα αν τους ζητησω απεγκατασταση της 3.1.3 θα αρνηθουν;δεν καταλαβαινω γιατι αφου παλι θα χρησιμοποιω παλιοτερο λογισμικο δικο τους

Δηλαδα αν τους ζητησω απεγκατασταση της 3.1.3 θα αρνηθουν;δεν καταλαβαινω γιατι αφου παλι θα χρησιμοποιω παλιοτερο λογισμικο δικο τους

Φίλε μου το κινητό σου έχει κανένα πρόβλημα;;; Όχι!!!!

Τότε γιατί να το δεχτούν;;;;

Και το πιθανότερο άμα το δεχτούν για άλλο λόγο (και φυσικά όχι για αλλαγή του fw) θα σου το παραδώσουν με το τελευταίο fw....

Βιάστηκες να κάνεις fw upgrade και την πάτησες.... :-(

Το 3.1.3 “σπαει” για το iPhone 3G με σχετικα ευκολο τροπο.

Δεν γνωριζω εαν ισχυει το ιδιο και στο 3G(S)….

Backup first!!!

Κανεις update το iPhone σε 3.1.3 μεσω του iTunes 9.0.3.

Κατεβαζεις το redsn0w 0.9.2 (εαν δεν το εχεις ηδη μεσα στο Application folder, google it και θα το βρεις.)

Τρεχεις το redsn0w, συνδεεις το κλειστο iPhone, κανεις click στο browser και του δειχνεις το 3.1.2 (ΝΑΙ, καλα διαβασες…..μεσω του 3.1.2 κανεις jailbreak το 3.1.3). Εαν δεν εχεις το 3.1.2 καπου καβατζα, google it και καπου θα το βρεις.

Το 3.1.3 “σπαει” για το iPhone 3G με σχετικα ευκολο τροπο.

Δεν γνωριζω εαν ισχυει το ιδιο και στο 3G(S)….

Backup first!!!

Κανεις update το iPhone σε 3.1.3 μεσω του iTunes 9.0.3.

Κατεβαζεις το redsn0w 0.9.2 (εαν δεν το εχεις ηδη μεσα στο Application folder, google it και θα το βρεις.)

Τρεχεις το redsn0w, συνδεεις το κλειστο iPhone, κανεις click στο browser και του δειχνεις το 3.1.2 (ΝΑΙ, καλα διαβασες…..μεσω του 3.1.2 κανεις jailbreak το 3.1.3). Εαν δεν εχεις το 3.1.2 καπου καβατζα, google it και καπου θα το βρεις.

Μιλάει για το 3GS που είναι διαφορετικά τα πράγματα.... ;)

εχω διαβασει εδω κ 2 μερες χιλιαδες σελιδες,ελληνικες κ ξενες οσον αφορα το jailbreak σε 3.1.3...εκανα κ εγω οπως πολλοι αλλοι πιστευω τη μεγαλυτερη βλακεια που θα μπορουσα να κανω...τωρα μαλλον δεν γινεται τιποτα κ απλα πρεπει να περιμενω..δεν μπορω ομωσ να καταλαβω το σκεπτικο οτι κανεις δεν θα κατσει να ασχοληθει να σπασει την 3.1.3 κ ολα αυτα..δηλαδη εμεις που καναμε update τι θα κανουμε?πολλοι ισχυριζονται οτι δεν θα γινει ποτε...δηλαδη δεν θα μπορεσουμε ξανα ποτε να κανουμε jailbreak το κινητο μας?οποιος μπορει κ ξερει κατι...ευχαριστω παιδια

---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ----------

δεν ειναι το ιδιο με το 3G...εχω προσπαθησει με καθε τροπο

Για κάθε firmware που βγαίνει, πάντα το ίδιο λένε οτι κ καλά μπορεί να μην καταφέρουν να το σπάσουν και μετα απο 1 βδομάδα βγαίνει το jailbreak. Αυτή τη φορά ωστόσο ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο παραπάνω, μάλλον μέχρι την επόμενη firmware release. Αυτό γιατί κανέις δεν προτίθεται να ανακαλύψει κ αποκαλύψει κάποια "τρύπα" για το σπάσιμο της "άχρηστης" 3.1.3(δεν προφέρει τίποτα, ο μόνος λόγος που βγήκε ήταν να φανερώσει τους κρυμμένους άσσους της Dev Team-Geohot), γιατί η Apple θα βουλώσει την τρύπα αυτή στο επόμενο firmware που μπορεί να είναι κ το 4 ας πούμε! Οπότε περιμένεις, αποκλείεται να μείνεις χωρίς jailbreak! Να πώ οτι ήθελες κ unlock, εκεί ναι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. ;)

Για κάθε firmware που βγαίνει, πάντα το ίδιο λένε οτι κ καλά μπορεί να μην καταφέρουν να το σπάσουν και μετα απο 1 βδομάδα βγαίνει το jailbreak. Αυτή τη φορά ωστόσο ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο παραπάνω, μάλλον μέχρι την επόμενη firmware release. Αυτό γιατί κανέις δεν προτίθεται να ανακαλύψει κ αποκαλύψει κάποια "τρύπα" για το σπάσιμο της "άχρηστης" 3.1.3(δεν προφέρει τίποτα, ο μόνος λόγος που βγήκε ήταν να φανερώσει τους κρυμμένους άσσους της Dev Team-Geohot), γιατί η Apple θα βουλώσει την τρύπα αυτή στο επόμενο firmware που μπορεί να είναι κ το 4 ας πούμε! Οπότε περιμένεις, αποκλείεται να μείνεις χωρίς jailbreak! Να πώ οτι ήθελες κ unlock, εκεί ναι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. ;)

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το fw....

Είναι το 3GS... ;)

---------- Προσθήκη 10-02-2010 στις 00:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-02-2010 στις 21:54 ----------

εχω διαβασει εδω κ 2 μερες χιλιαδες σελιδες,ελληνικες κ ξενες οσον αφορα το jailbreak σε 3.1.3...εκανα κ εγω οπως πολλοι αλλοι πιστευω τη μεγαλυτερη βλακεια που θα μπορουσα να κανω...τωρα μαλλον δεν γινεται τιποτα κ απλα πρεπει να περιμενω..δεν μπορω ομωσ να καταλαβω το σκεπτικο οτι κανεις δεν θα κατσει να ασχοληθει να σπασει την 3.1.3 κ ολα αυτα..δηλαδη εμεις που καναμε update τι θα κανουμε?πολλοι ισχυριζονται οτι δεν θα γινει ποτε...δηλαδη δεν θα μπορεσουμε ξανα ποτε να κανουμε jailbreak το κινητο μας?οποιος μπορει κ ξερει κατι...ευχαριστω παιδια

---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ----------

δεν ειναι το ιδιο με το 3G...εχω προσπαθησει με καθε τροπο

Για διάβασε και εδώ μήπως και.....

Αλλά μάλλον αφού δεν κάνει downgrade το baseband μάλλον δεν αλλάζει τίποτα για το jailbreak....

δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα καπου διαβασα οτι το πολυ σε 2μηνο-3μηνο ετοιμαζουν την 3.2 κ καλοκαιρι την 4...λογικα μεχρι το συγκεκριμενο διαστημα πιστευω θα εχουν βγαλει απλως δεν καταλαβαινω το γεγονος να ειναι αρνητικοι ολοι σε κατι κ απαισιοδιξοι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...