LOLLOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν θέλω να αγοράσω ένα φθήνο Home Cinema με τα 2 πίσω ήχεια να είναι ασύρματα. Μέτα από μία έρευνα αγοράς βρήκα αυτό http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/Samsung-HT-Z220R-Home-Theater-5-1.htm Επειδή είμαι εντέλως άσχετως μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλό? Θα το συνδέσω με μια sony 40'' 1920x1080 δεν θυμάμαι πιο μοντέλο είναι την είχα πάρει πριν 2,5 χρόνια 1900€ τότε τωρά δεν ξέρω καν αν κυκλοφορεί. Και ίσως αν το πάρω το w.d hd live tv.
kondoras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αρχικά θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο home theater έχει απλώς δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης των πίσω ηχείων. Θα πρέπει να προμηθευτείς τον ασύρματο πομποδέκτη SWA-4000, στον οποίο πάνω θα συνδέσεις τα πίσω ηχεία. H Samsung δεν διαθέτει σύστημα 5.1 με ασύρματα πίσω ηχεία χωρίς αυτόν τον πομποδέκτη που πωλείται ξεχωριστά (γύρω στα 100 ευρώ). Από το κατάστημα που είδες, το φθηνότερο 5.1 home theater ΜΕ ασύρματα πίσω ηχεία είναι αυτό της Philips στα 389 ευρώ... Εδώ το manual του ΗΤ-Ζ220. Στη σελίδα 20 αναφέρεται η συνδεσμολογία και αυτό που γράφω παραπάνω.
kotsos_licious Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Με ασύρματα πίσω ηχεία στα 200 ευρώ μάλλον δύσκολο το βλέπω...
LOLLOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ξενέρωσα λιγό δεν το ξέρα για το πομποδέκτη αλλά και ετσί παεί στα 300€. Γενικά σαν home cinema πως σας φαίνεται. Το manual που το βρηκές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.