Nomikaria Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Βλέποντας παρόμοια θέματα και σ'άλλα threads(π.χ για desktops) είπα να ανοίξω ένα topic όπου θα περνάμε photos από το χώρο που βρίσκεται το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας,το laptop μας,πώς έχουμε διαμορφώσει το γραφείο μας κοκ. Ξεκινώ λοιπόν:
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Βλέποντας παρόμοια θέματα και σ'άλλα threads(π.χ για desktops) είπα να ανοίξω ένα topic όπου θα περνάμε photos από το χώρο που βρίσκεται το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας,το laptop μας,πώς έχουμε διαμορφώσει το γραφείο μας κοκ. Εισαι κοριτσι,αλλα πολυ ροζ ντε ..ή τελοσπαντων σομον ή οπως αλλιως λεγεται
Nomikaria Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Νταξ δεν είναι τόσο ροζ όσο φαίνεται,προς το κεραμιδί πάει... Βάλτε κι εσείς photos ε...
isay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Νταξ δεν είναι τόσο ροζ όσο φαίνεται,προς το κεραμιδί πάει... Μου θύμισες μια φίλη μου που προσπαθούσε να μου εξηγήσει τη διαφορά του "ζαχαρί" από το "κοκκαλί". Ακόμα δεν την ξέρω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μου θύμισες μια φίλη μου που προσπαθούσε να μου εξηγήσει τη διαφορά του "ζαχαρί" από το "κοκκαλί". Ακόμα δεν την ξέρω! Α,εχουν δηλαδη? Κατι πρεπει να παιζει με τα μηκη κυμματος των γυναικειων οφθαλμων,πρεπει να χουν εξτρα ικανοτητες,δεν εξηγηται διαφορετικα. το μ@μησ@ το topic,σταματαω!
Nomikaria Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Α,εχουν δηλαδη? Κατι πρεπει να παιζει με τα μηκη κυμματος των γυναικειων οφθαλμων,πρεπει να χουν εξτρα ικανοτητες,δεν εξηγηται διαφορετικα. το μ@μησ@ το topic,σταματαω! Εννοείται ότι έχουμε έξτρα ικανότητες,πιο διερευνητικό μάτι όπως και να το κάνεις.. Δε βαριέσαι,μήπως πατάει και κανείς;;
mogolfiero Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Για τα δικα μου χρωματα, κανεις δεν ειπε τιποτα Ρατσιστες
Nomikaria Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Για τα δικα μου χρωματα, κανεις δεν ειπε τιποτα Ρατσιστες Είναι ένας καμβάς από μόνο του...Εντυπωσιάζει η φυσική κατάσταση του laptop γι'αυτό δεν ασχοληθήκαμε με τα χρώματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.