Προς το περιεχόμενο

Our laptop workstation-Photos

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέποντας παρόμοια θέματα και σ'άλλα threads(π.χ για desktops) είπα να ανοίξω ένα topic όπου θα περνάμε photos από το χώρο που βρίσκεται το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας,το laptop μας,πώς έχουμε διαμορφώσει το γραφείο μας κοκ.

Ξεκινώ λοιπόν:

img5233m.th.jpg

:-)

• Moderators
Δημοσ.
Βλέποντας παρόμοια θέματα και σ'άλλα threads(π.χ για desktops) είπα να ανοίξω ένα topic όπου θα περνάμε photos από το χώρο που βρίσκεται το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας,το laptop μας,πώς έχουμε διαμορφώσει το γραφείο μας κοκ.

Εισαι κοριτσι,αλλα πολυ ροζ ντε:-D

..ή τελοσπαντων σομον ή οπως αλλιως λεγεται:o

Δημοσ.
Νταξ δεν είναι τόσο ροζ όσο φαίνεται,προς το κεραμιδί πάει... :-D

Μου θύμισες μια φίλη μου που προσπαθούσε να μου εξηγήσει τη διαφορά του "ζαχαρί" από το "κοκκαλί". Ακόμα δεν την ξέρω!

• Moderators
Δημοσ.
Μου θύμισες μια φίλη μου που προσπαθούσε να μου εξηγήσει τη διαφορά του "ζαχαρί" από το "κοκκαλί". Ακόμα δεν την ξέρω!

Α,εχουν δηλαδη?:lol: Κατι πρεπει να παιζει με τα μηκη κυμματος των γυναικειων οφθαλμων,πρεπει να χουν εξτρα ικανοτητες,δεν εξηγηται διαφορετικα.

το μ@μησ@ το topic,σταματαω!

Δημοσ.
Α,εχουν δηλαδη?:lol: Κατι πρεπει να παιζει με τα μηκη κυμματος των γυναικειων οφθαλμων,πρεπει να χουν εξτρα ικανοτητες,δεν εξηγηται διαφορετικα.

το μ@μησ@ το topic,σταματαω!

Εννοείται ότι έχουμε έξτρα ικανότητες,πιο διερευνητικό μάτι όπως και να το κάνεις..

Δε βαριέσαι,μήπως πατάει και κανείς;; :lol:

Δημοσ.
Για τα δικα μου χρωματα, κανεις δεν ειπε τιποτα :(

Ρατσιστες :lol:

Είναι ένας καμβάς από μόνο του...Εντυπωσιάζει η φυσική κατάσταση του laptop γι'αυτό δεν ασχοληθήκαμε με τα χρώματα..:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...