zavoliarakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας!Πρόσφατα βρήκα ένα καλό κόλπο για να κάνω εγκατάσταση κάτι drivers τα οποία δεν έβρισκα για το μοντέλο μου!Κάποια laptop ας πούμε έρχονται με προεγκατεστημένα τα vista αλλά εμείς θέλουμε xp!Φέρνω το παράδειγμα ΧΡ γιατί εκεί δοκιμάστηκε!Στο ψητό λοιπόν! Κατέβασα κάτι drivers και όταν τα έτρεχα μου πέταγε μήνυνα πως δεν είναι για το μοντέλο μου!Τότε λοιπόν έκανα το εξής: 1)Άνοιξα το φάκελο C:\Documents and Settings\-------\Local Settings\Temp εκεί κάνει το αρχείο για τα drivers προσωρινά extract! 2)Άνοιξα το φάκελο C:\Windows όπου και βρήκα ΑΦΟΥ έφαγα το άκυρο λόγω μοντέλου,ένα αρχείο Model.txt εκεί μέσα βρήκα να λέει το μοντέλο.Το κρατάμε ανοιχτό! 3)Τρέχουμε το αρχείο για Driver που θέλουμε ξανά..επιστρέφουμε στο αρχείο και αλλάζουμε το μοντέλο σε κάποιο που "ταιριάζει" και αποθήκευση..έπειτα συνέχεια για το install! 4)Θα μας βγάλει μήνυμα οτι και καλά έγινε η εγκατάσταση...αμ δεν έγινε!Γι'αυτό θα κάνουμε copy-paste σε ένα φάκελο τα αρχεία που έγιναν extract στο Temp και μετά πάμε στη διαχείριση συσκευών και από εκεί χειροκίνητα θα επιλέξουμε το φάκελο και θα κάνει σωστά και χωρίς πρόβλημα την εγκατάσταση των drivers! Τώρα κάποιοι θα σκέφτεστε..μα καλά ποιος ο λόγος να κάνω install driver που δεν είναι για το μοντέλο μου!Σωστά αλλά και λάθος!Αν πιάσει έπιασε!Εμένα ας πούμε στο SONY VAIO VGN-NR21E δούλεψαν αν και ήταν ας πούμε για το VGN-NR22 γραφικά ήχος κτλπ δεν έψαξα πολύ τα άλλα!Άλλοι με άλλα μοντέλα είχαν 100% επιτυχία! Αυτά..δε ξέρω αν έκανα μια τρύπα στο νερό ή αν το ξέρατε ήδη αλλά ελπίζω να φανεί χρήσιμο!Γειαααα..!
faye1982 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μου ακούγετε σωστό αλλά αν σου δουλεύει. Εγώ έβαλα τα 7 πρόσφατα αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τα drivers. Τα βρήκε κ τα έβαλε όλα μόνο του.
zavoliarakos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Στην αρχή φαίνεται για μούφα αλλά δεν είναι!όντως δημιουργείτε το αρχειο model κάτι που ομολογουμένως μου έκανε εντύπωση..αλλά όπως είπες αφού δουλεύει!!!Το πρόβλημα είναι ειδικά στα downgrade που εξαφανίζονται όλα τα driver!Σίγουρα πιάνει σε XP..για άλλα δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω αν και νομίζω πως δε χρειάζεται μιας και τα υπόλοιπα βρίσκουν σχεδόν τα πάντα αυτόματα.Επίσης να πω πως μιλάω για drivers τύπου LAN,κάρτας γραφικών,ήχου κτλπ που κατεβάζουμε επίσημα από το κατασκευαστή.Δηλαδή δεν έχω δοκιμάσει να δω αν συμβαίνει το ίδιο με drivers μιας webcam ας πούμε,που αφιβάλλω αν θα δουλέψει εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.