Προς το περιεχόμενο

Samsung SyncMaster 2494LW @ 169E

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα καλό monitor για το γραφείο σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Γι’ αυτό και το GETITNOW.GR σας εξασφάλισε το κορυφαίο Samsung SyncMaster 2494LW σε τιμή έκπληξη!

Το Samsung SyncMaster 2494LW διαθέτει ένα υπέροχο wide TFT panel 24 ιντσών για να εργάζεστε αλλά και να σερφάρετε στο Internet άνετα και ξεκούραστα, με full HD ανάλυση (1.920x1.080 pixels) προκειμένου να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας Blu-ray ταινίες και high-def videos με απίστευτη ποιότητα.

Το hi-tech monitor της Samsung έχει χρόνο απόκρισης 5ms ώστε να μην κουράζει τα μάτια ακόμα και όταν παίζετε games, υποστηρίζει 16,7 εκατομμύρια χρώματα, ενώ το contrast του φτάνει το 50.000:1 για βαθύ μαύρο και ολοζώντανες εικόνες.

Η τεχνολογία MagicBright επιλέγεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις προβολής ανάλογα με τη λειτουργία (π.χ. games, text, Internet κ.λπ.), ενώ στη διάθεσή σας έχετε θύρες D-sub, DVI-D. Στα πλεονεκτήματα του Samsung SyncMaster 2494LW είναι και η δυνατότητα τοποθέτησής του στον τοίχο.

http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=77

Τιμή skroutz 188.83 €

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά....

Συγνώμη αλλά την ίδια οθόνη δεν είχαν και πριν καμιά δεκαπενταριά μέρες? Στην ίδια τιμή και με το συνήθες sold out?

---------- Προσθήκη στις 09:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:07 ----------

Μα καλα δεν εχει εισοδο HMDI?

Ψηνομουν αλλα χωρις HD εισοδο....

Δεν έχει ηχεία ούτως ή άλλως οπότε και το ΗDMI ψιλοάχρηστο είναι... (Την ίδια ερώτηση έκανα και εγώ την προηγούμενη φορά γι' αυτό το ξέρω ;))

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά....

Συγνώμη αλλά την ίδια οθόνη δεν είχαν και πριν καμιά δεκαπενταριά μέρες? Στην ίδια τιμή και με το συνήθες sold out?

---------- Προσθήκη στις 09:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:07 ----------

Δεν έχει ηχεία ούτως ή άλλως οπότε και το ΗDMI ψιλοάχρηστο είναι... (Την ίδια ερώτηση έκανα και εγώ την προηγούμενη φορά γι' αυτό το ξέρω ;))

Samsung 24'' TFT Monitor δικιο εχεις....

Δημοσ.

Με τί κριτήρια επιλέγουν τις ενδεικτικές τιμές λιανικής για να κάνουν τη σύγκριση;

Καταντάει σαν τις "εκπτώσεις" της SATO..

Δημοσ.

Το εν λόγω μαγαζί μόνο προσφορές δεν κάνει. Οταν δουλεύεις στο στιλ πάρτο τώρα που είναι ζεστό πρέπει και να έχει και τρελή τιμή για να το τσιμπήσω όσο καει!

Τα 10 και 20 ευρώ δε θα με κάνουν να τρέξω.

Δημοσ.
Το εν λόγω μαγαζί μόνο προσφορές δεν κάνει. Οταν δουλεύεις στο στιλ πάρτο τώρα που είναι ζεστό πρέπει και να έχει και τρελή τιμή για να το τσιμπήσω όσο καει!

Τα 10 και 20 ευρώ δε θα με κάνουν να τρέξω.

σωστος!:-)

Δημοσ.

Τα τελευταια προϊόντα δεν ειναι προσφορές γιατι το psp που πήρα στα 89 ευρα ηταν πραγματική προσφορά (δεν μου ηταν φουλ απαραίτητο αλλα δεν το μετάνιωσα)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και το laptop που είχε την πρωτοχρονιά ήταν εξαιρετική προσφορά και το GPS που έβαλε την δεύτερη μέρα που ανέβηκε το site τους(και δυο-τρεις ακόμα). Οι τελευταίες ειδικά είναι για να αναριωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο να μπαίνεις πια.

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι στο eshop απο εκει που την ειχαν 229 την πηγαν 169 ευρω και μαλιστα γραφει και ειδικη τιμη

Δημοσ.
(δεν μου ηταν φουλ απαραίτητο)

Αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε αρχικά και οχι να ψαρώνουμε απο κάθε ευκαιρία τροφοδοτόντας τον υπερκαταναλωτισμό.Ας σκεφτόμαστε λιγο πρίν τρέξουμε το χρειάζομαι πραγματικά ? ,είχα σκοπό να το πάρω ? ή ειδα μια προσφορά που με έπεισε και θα φορτωθώ κάτι που δεν θα χρησιμοποιώ.Τα λέω γενικά για να μην παρεξηγηθώ, τροφή για σκέψη. :lol:

Δημοσ.

ενταξη η αλήθεια ειναι οτι λόγο ΣΤΡΑΤΟΥ το είχα βαλει στο ματι αλλά 150 δεν μου άξιζε (αντίθετα με τα 90) ιδιαίτερα στις ήσυχες σχοπιες ηταν θεϊκό (τη family guy, τη BSG, τη Simpsons, παιχνίδια κλπ)!

Δημοσ.

Τη χτύπησα απο eshop στα 160 ευρά με 13% Φ.Π.Α. Την έχει κανας άλλος; Καλή είναι; Reviews; Δεν το έψαξα πολύ πρίν την αγορά όπως συνηθίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...