Προς το περιεχόμενο

OXBOX προβλημα....

mavlamemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το xboxακι μου εχει χοντρο προβλημα...αναβει απο μονο του(βασικα μενει μονιμα αναμενο) και η οθονη ειναι νεκρη.δεν εχω επιχειρησει να το επισκευασω γιατι δεν ξερω ποιο μπορει να ειναι το προβλημα του..ειμαι "δεμενος" με αυτη την κονσολα και δεν θελω να την σουταρω.καμια ιδεα??μιλαω για το πρωτο xbox.

Δημοσ.

Yeap νομιζω οτι λεγεται evolutionX αλλα δεν μπορει να μπει στο dashboard καν...τι να ανοιγοκλεινω τηλεορασεις τι να ελεγχω βυσματα τιποτα.Τσιπακι κλασικα πανω το xecuter

Δημοσ.

Προφανώς θα τα παιξε ο δίσκος,αλλά και πάλι δεν ξέρω πολλά για το παλιό ΧΒΟΧ,πριν λίγο καιρό μου χάρισαν ένα και του πέρασα το unleashX και μερικά emulators,τώρα για επισκευές και τέτοια δεν γνωρίζω καθώς δεν έχω πολυασχοληθεί με το άθλημα.Πάντως αν ήταν πρόβλημα του chip θα έπρεπε να μπαίνει έστω στο dashboard.

Δημοσ.

Παντως απο τα λιγα που καταλαβα ισως να εχει παθει κοκομπλοκο η πλακετιτσα που εχει τα κουμπια για να αναβει και να εξαγει το cd. απο οσο ακουω λειτουργει κανονικα η κονσολα αλλα γενικα ειναι νεκρη....

Το προβλημα εντοπιστηκε.πραγματι ειναι η πλακετιτσα αυτη.Καθαριστηκε με Spray επαφων και λειτουργησε στο περιπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...