Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator 4800 πρόβλημα

ThundeR_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου gps με destinator 7 και χάρτες 2008.Q4.115.EL και αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα. Κάποιες στιγμές κολλάει άσχημα η φωνή που δίνει οδηγίες και ιδιαίτερα μετά από επανακαθορισμό διαδρομής.

Έχω κάνει hard reset αρκετές φορές χωρίς να λυθεί το πρόβλημα. Έχω βάλει άλλες φωνές, τίποτα.

Επειδή είναι αρκετά σπαστικό, έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε;

Δημοσ.

και εγώ είμαι κάτοχος αυτής τις συσκευής, αλλα δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο

εάν το εχεις πάρει από πλαίσιο και δεν έχουν περάσει 20 μέρες από τότε, μπορείς να το αντικαταστήσεις άμεσα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.... εχω και εγω το ιδιο MLS και κατεβασα τωρα τελευταια απο geointelligence (επισημη εταιρεια για αναβαθμιση χαρτων MLS)την εκδοση 2008.Q4.116.EL. Ειχα το ιδιο προβλημα με τον φιλο παραπανω.Επισης ως εκδοση τα ονοματα των οδων-πολεων ηταν ολα σε λατινικους χαρακτηρες ενω ο προηγουμενος αποθηκευμενος σε ελληνικους χαρακτηρες....με αποτελεσμα πολλες να χρειαζεται να εναλλασω τους χαρτες.Καμια λυση ρε παιδια και στα δυο προβληματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...