Tablet Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σε ολους. Εχω ενα modem απο τη forthnet το οποιο δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε το thomson που δινει...Εγω ομως ειμαι στη Hol και θελω να το χρησιμοποιήσω και δεν μπορω να κανω setup configuration απο την σελιδα του modem διοτι δεν ξερω το pass και to username . Γνωρίζει κανείς ποια είναι?
firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε admin & admin, admin & κενό, admin & 1234. Πες μας επίσης ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις. Δοκίμασε και με administrator αντί του admin.
Tablet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Exω αυτο TECHNICOLOR TG585v7 admin admin δοκιμασα και δεν μπαινει θα δοκιμασω και τα αλλα..
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δώσε username: administrator, password: administrator (ίσως θέλουν κεφαλαίο Α).
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (στο δικό μου τουλάχιστον) είναι u/n Administrator με κεφαλαίο p/w κενό
Tablet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Tιποτα παιδια με κανενα...Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? ---------- Προσθήκη στις 03:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:49 ---------- Μου γραφει κιολας ενα check with your provider
Pink_Panther Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε Administrator και για κωδικό πρέπει να βάλεις κάποιον κωδικό που πρέπει να έχει στο κάτω μέρος το router, δές εδώ: http://adsl24.co.uk/forum/showthread.php?t=5097&highlight=speedtouch+password Δοκίμασε και κανα soft reset
alexisgt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Κάνε hard reset το router (κράτα το reset για 20sec.) και στη συνέχεια θα μπείς στο interface χωρίς user/pass.
Tablet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το βρήκα παιδιά έκανα reset και μετά user->Administrator pass-> -κενό- Το θέμα είναι ότι το τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ λέει ότι δεν συγχρονίζει ειναι θεμα ρυθμισhς η hol?
Pink_Panther Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις ξαναπεράσει τις σωστές ρυθμίσεις; Άν ναι τότε θα έπρεπε να συγχρονίζει. Καλύτερα να πάρεις ενα τηλ. τον Provider σου.
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το βρήκα παιδιά έκανα reset και μετά user->Administrator pass-> -κενό-Το θέμα είναι ότι το τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ λέει ότι δεν συγχρονίζει ειναι θεμα ρυθμισhς η hol? Έχεις ξαναπεράσει τις σωστές ρυθμίσεις; Άν ναι τότε θα έπρεπε να συγχρονίζει. Καλύτερα να πάρεις ενα τηλ. τον Provider σου. gia nα τα ξαναπουμε μια φορα.α.στο thomson στο web interface δεν υπαρχει απο default password.στο τελνετ υπαρχει και ειναι Administrator Με A κεφαλαιο και password τιποτα.αμα ζητησει κωδικο σε Web Καποιος εχει βαλει.β.το ρουτερ θα συγχρονισει ακομα και χωρις να κανεις ρυθμισεις και ειναι ξεκλειδωτο απο την forthnet.αρα κατι με την γραμμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.