louros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ψάχνω ένα tuner σε usb που να τρέχει σε windows 7. θέλω να είναι δοκιμασμένο από κάποιον,σταθερό,ελαφρύ και με καλή ποιότητα εικόνας. Θα ήθελα να έχει ψηφιακό και αναλογικό δέκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που διαθέτετε!!!!
inray Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ψάχνω ένα tuner σε usb που να τρέχει σε windows 7.θέλω να είναι δοκιμασμένο από κάποιον,σταθερό,ελαφρύ και με καλή ποιότητα εικόνας. Θα ήθελα να έχει ψηφιακό και αναλογικό δέκτη. Το "AverMedia H830 Hybrid Volar HD 830" λειτουργεί άψογα στα Windows 7, έχει αναλογικό και ψηφιακό δέκτη και όπως τα περισσότερα DVB-T λειτουργεί άριστα με τα κανάλια της Digea (δοκιμασμένο από εμένα) χωρίς τη χρήση τρίτων εφαρμογών παρά μόνο με το media center και τους codecs του συστήματος.
louros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τα αναλογικά τα πιάνει καλά?? Γιατί σκέφτομαι τί κεραία είναι αυτή που περιλαμβάνεται μέσα σε ένα stick?? Alter kai antenna Που θέλω να γράφω εγώ θα πιάνω από τα ψηφιακά ε?? Δεν έχω ψαχτεί σε αυτές τις κάρτες,οπότε sorry για τις νουμπάδικες ερωτήσεις!!:-)
inray Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τα αναλογικά τα πιάνει καλά?? Γιατί σκέφτομαι τί κεραία είναι αυτή που περιλαμβάνεται μέσα σε ένα stick?? Alter kai antenna Που θέλω να γράφω εγώ θα πιάνω από τα ψηφιακά ε?? Δεν έχω ψαχτεί σε αυτές τις κάρτες,οπότε sorry για τις νουμπάδικες ερωτήσεις!!:-) Κανένα πρόβλημα αδελφέ για τις ερωτήσεις, ρώτα ότι θες και αν μπορώ θα βοηθήσω. Τα αναλογικά που ρώτησες ναι τα πιάνει μια χαρά. Όμως για κεραία ξέχνα αυτές που εμπεριέχονται στις συσκευασίες εκτός και αν είσαι απέναντι από τους πομπούς. Ειδικά για τα αναλογικά αν δεν βάλεις εξωτερική δεν κάνεις τίποτα. Στην πραγματικότητα αν με την κανονική σου τηλεόραση βλέπεις με εσωτερική κεραία θα βλέπεις και με αυτά, αν όχι τότε θες εξωτερική. Γιατί δεν βάζεις ένα splitter στο καλώδιο της κεραίας της τηλεόρασής σου και να πάρεις από εκεί για το stick; Alter και Antenna όπως και όλα τα κανάλια της Digea θα τα βλέπεις και θα τα γράφεις μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.