Προς το περιεχόμενο

TA TEI AΝΩΤΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ??

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα συμφωνίσω απόλυτα γιατί δε πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι κλάδοι είναι άχρηστοι ή τέλος πάντων τόσο λίγο αναγκάιοι έναντι των ΑΕΙ που συμπληρώνουν. Και τέλος πάντων αν δεν είναι συμπληρωματικοί αλλά απλά υποκατάστατοι(που δε το πιστεύω, απλά ορισμένοι έτσι το θεωρούνε), γιατί δε θέλετε (εσείς οι ορισμένοι) να αποκτήσουν ανάλογη ύλη όμοια των ΑΕΙ και να διπλασιαστούν οι θέσεις στην αντίστοιχη ειδικότητα/επιστήμη?

Γιατι τότε θα ειναι σαν να έχουμε το ίδιο ίδρυμα κομμένο στα δυο. Αν έπρεπε να γινει κάτι τέτοιο απλώς θα κλείναμε το ένα και θα κρατάγαμε το άλλο.

Και δεν είπα οτι είναι άχρηστοι. ʼπλώς άλλο πράγμα ο Βιβλιοθηκονόμος και άλλο ο Αρχαιολόγος.

Το ότι το ΤΕΙ που αναφέρεις είχε 2 εξάμηνα VB δεν αναιρεί την ύπαρξη μαθήματος σχετικό με την γραφή κώδικα(εντάξει το βρίσκω λίγο απίθανο), ή μαθημάτων άλλων γλωσσών προγραμματισμού(πολύ πιο πιθανό).

Ούτε στην C όμως μαθαίνεις να γράφεις σωστό και γρήγορο κώδικα. Δεν είναι προσόν της μίας γλώσσας ενώ της άλλης όχι.

Εχω την εντύπωση πως γράφεις καλύτερο κώδικα στην C. Τέσπα, δεν ειναι αυτό το θέμα μας.

Το παράδειγμα με την VB σαν μάθημα είναι για να σου αποδείξω τον διαφορετικό προσανατολισμό.

Συμφωνώ, αλλά διαφωνώ(αυτό έλειπε!) στα 7 Μαθηματικά τα οποία παραπέμπουν στο Πολυτεχνείο και όχι στα ΑΕΙ που κι αυτά φωνάζουν.

Παρ' όλα αυτά σταματάω την κόντρα των Μαθηματικών γιατί όπως λες κι εσυ δηλώνουν απλά τον διαφορετικό προσανατολισμό.

Δεν ξέρω για τα ΑΕΙ. Θα ψάξω τον οδηγό σπουδών και θα το συζητήσουμε διεξοδικότερα.

Η οποία θέση συνήθως εξαρτάται από τις σπουδές, εκτός κι αν αποδείξεις ότι αξίζεις περισσότερα απ'τον τίτλο σου. Σε αυτή την περίπτωση όμως οι αποδοχές θα είναι οι ίδιες ή πετσοκομένες λόγω πτυχίου ΤΕΙ?

Οι ιδιες.

Τα υπόλοιπα όμως που λες με εκπλήσουν..!

Όλοι δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας?

Εγώ δηλαδή άμα τα σκατώσω δε θα πάρω τον πούλο, εσένα θα διώξουν?

Μόλις βρήκα δηλαδή πως θα εκδικηθώ όλους εσάς :grin: :grin:

Καλά δεν είπαμε να έχει ενα bug...Μιλάμε π.χ για κακή επιλογή εξαρτήματος που θα φέρει την παραγωγή 6 μήνες πίσω. Πιστεψε με, ο project manager την πληρώνει.

Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι προορισμοί είναι παντελώς διαφορετικοί.

Αυτό το παιδί που μπορεί να είναι αστέρι στη VB ίσως να είχε περισσότερες ευκαιρίες να αποδείξει αυτό που αξίζει αν υπήρχαν περισσότερες θέσεις στην εκπαίδευση να τον δεχτούν.

Το ότι παντού υπάρχουν εξαιρέσεις είναι γνωστό.

Αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι αυτές οι εξαιρέσεις θα έπρεπε να βρίσκονται αλλού και να μην χαντακώνονται από ένα χαρτί.

Γιατί όσο αστέρι και να είναι στη VB, θα πρέπει να αποδείξει ότι ο ήλιος δε φωτίζει για να πάρει όσα θα έπερνε ένας όμοιος του από κάποιο ΑΕΙ.

Οχι. Θα πάρει όσα αξίζει.

Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, ΤΕΙ Πειραιά.

Συνάδελφος. Μην σε πετύχω πουθενά..... :grin: :grin: :grin:

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι τότε θα ειναι σαν να έχουμε το ίδιο ίδρυμα κομμένο στα δυο. Αν έπρεπε να γινει κάτι τέτοιο απλώς θα κλείναμε το ένα και θα κρατάγαμε το άλλο.

Γιατί όχι «τα ίδια ιδρύματα ενωμένα σε ένα == διπλάσιες ισάξιες θέσεις» ?

Τουλάχιστον σε αυτά τα ιδρύματα που πιστεύετε ότι βγάζουν ίδια ακριβώς ειδικότητα σε χειρότερη έκδοση.

Εχω την εντύπωση πως γράφεις καλύτερο κώδικα στην C. Τέσπα, δεν ειναι αυτό το θέμα μας.

Το παράδειγμα με την VB σαν μάθημα είναι για να σου αποδείξω τον διαφορετικό προσανατολισμό.

Στο ΤΕΙ που κοίταξες μόνο VB υπήρχε?

Σίγουρα η C είναι πιο κοντά στον σωστό και ποιοτικό προγραμματισμό.

Στο ΤΕΙ μας ασχολούμαστε με Fortran(για εξαίρετες μαθηματικές περιπτώσεις), με C, με Visual Basic, και φυσικά με Assembly που είναι η πιο κοντινή στην ειδικότητα μας.

Στο ΤΕΙ Αθήνας απ'την άλλη κοντεύουν να μιλάνε με if και else στην κανονική τους ζωή, αλλά μπορεί να τα πει λεπτομερέστερα κάποιος απ'το τμήμα. Εγώ ενδεικτικά να αναφέρω την ύπαρξη μαθήματος «Ποιότητα & Αξιοπιστία Λογισμικού».

Καλά δεν είπαμε να έχει ενα bug...Μιλάμε π.χ για κακή επιλογή εξαρτήματος που θα φέρει την παραγωγή 6 μήνες πίσω. Πιστεψε με, ο project manager την πληρώνει.

Για χάρη σου θα γίνω και καμικάζι! :grin:

Πέρα απ?την πλάκα δε βρίσκω τόσο τρομερό τον λόγο για να παίρνεις τα διπλάσια χρήματα.

Εγώ στη θέση σου θα γινόμουν κασκαντέρ :grin:

«Οχι. Θα πάρει όσα αξίζει.»

Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω γιατί δε πιστεύω ότι είναι τόσο απόλυτα και ρόδινα τα πράγματα παντού.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω και ζωντανό παράδειγμα γνωστό. Κάθεται και φτιάχνει από 3d demaκια σε DOS, μέχρι trojans αλλά ντρέπεται να πει τον μισθό του που είναι δυσανάλογος των γνώσεων του.

Τι να πω.. Κακός εργοδότης? Κακή ευελιξία του ιδίου? Ίσως..

Το σίγουρο είναι ότι αν είχε χαρτί ΑΕΙ θα είχε καλύτερη μοίρα χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια.

Επίσης, επέτρεψε μου να πάω επιτέλους για ύπνο, και να ξυπνήσω αργότερα μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων :grin:

Καλημέρα!

Δημοσ.

Kai na rwtisw egw kati vre paidia. Egw spoudazw Texnologia Iatrikwn Organwn h opoia den uparxei se antistoixo AEI. Mporei na mou pei kapoios mhxanikos pou "etyxe" na perasei se AEI pws egw den eimai mhxanikos epeidh exw perasei se TEI? Den to nomizw kai an tyxei kapoios SIGOURA kanei megalo la8os( kai ligo me endiaferei an sto ptyxio mou anaferete o titlos MHXANIKOS Iatrikwn organwn) . Dustixws uparxei h nootropia h kathe pleyra (AEI-TEI) na snomparei me ton tropo ths thn allh. Ta men AEI giati thewroun pws osoi perasan se TEI exoun polu eleythero xrono kai h doulia pou ginete einai ligo polu tis plakas (na mathoume 5-10 pramata na piasoume doulia) enw, apo thn allh meria, ta TEI thewroun oti ta ergasthria kai oi upoxrwetikes wres einai elaxistes, en sigrisi me ayta twn Tei (kai h anagnwrisi apo to koinwniko sunolo megaluterh),opote "kalopernane"

Pistevw pws h alitheia vriskete kapou sthn mesh. ANALOGA me thn SXOLI pou einai o kathenas xerei TI kanei kai PWS to kanei. Kanenas den mporei na mou pei emena pws kalopernaw afou den exei perasei apo edw pou vriskomai. Opws kai egw den mporw na pw to idio gia kapoion allon. Vevaia uparxoun kai sxoles se TEI pou ligo ws polu kolovarane (einai h doulia tous tetoia ti na kanoume) alla uparxoun kai oi antistoixes se AEI.

Sorry an exoun xanaeipwthei ayta se prohgoumena posts alla shmera etyxe na diavasw to sigekrimeno... Aitia na grapsw stathike enas filos pou eipe pws "Den mporei enas Texnologos Iatrikwn Organwn na pei ston aktinologo pws na xeiristei to mhxanhma....". Panw se ayto exw na tou apantisw to exis: File mou to mhxanhma Kataskevazetai kai suntireite apo enan TIOtji o opoios gia na to kanei ayto xerei kai TI kanei to mhxanhma alla kai PWS kai GIATI to kanei (kai den milaw apla apo kataskevastikis apopsis alla olwn twn fysikwn arxwn panw stis opoies sthrizetai h leitourgia tou mhxanhmatos). Den sou lew vevaia pws o TIOtjis tha prepei na antikatasthsei ton aktinologo kai na vgazei aytos tis diagnwseis alla o aktinologos OFEILEI na sumvouleytei ton TIOtji gia opoiodhpote mhxanhma pou xrhsimopoiei.Ayto giati o kathenas einai ston TOMEA tou opws polu swsta anaferthike kai prohgoumenos. Etsi gia na mhn sugxeoume ta pragmata sxetika me thn eidikothta kai ton rolo pou exei o kathenas. En telh h axia tou kathenos fainete apo to ti gnwseis exei panw ston tomea tou kai oxi toso apo pou tis peire,pragma pou endiaferei mono aytous pou theloun na lene "file egw exw teleiwsei th TADE sxoli tou TADE panepisthmiou"

Telos pantwn epeidh exw milisei gia to idio thema kai me paidia Panepisthmiwn kai Polutexneiou kai me TEItjides pistevw pws einai anousio na psaxnoume pws legete h sxolh pou spoudazei o kathenas. To thema na uparxoun se ola ta Idrymata KAI ereynes (opou xreiazontai) KAI ulikotexnikh upodomh KAI aithouses KAI paroxes pros tous foithtes KAI KAI KAI ena swro alla pragmata wste oloi mas OPOU kai an spoudazoume na mporoume na asxoloumaste me AYTO pou spoudazoume....

Δημοσ.

de diafono me ayto pou les alla tha se rotiso kati: den einai diaforetiko na xereis pos leitourgei ena mixanima kai na mporeis na kaneis to setup gia ayto to mixanima akoma, na mporeis na kataskeyaseis to mixanima ktl ap'to na xereis pos leitourgei to mixanima kai na bgaleis diagnosi? to ena einai texniko kai to allo theoritiko (os epito pleiston)...

Eisai tei iatrikwn organwn e? Ti etos?? Mipos xereis kapoion mario pou menei kalogreza konta kai exei to nick Funkymaster?? (leme tora)

Ante pao na diabaso giati exo exetastiki sto ergasthrio istologia ayrio (katalabaineis anarmostos etsi?? :-)) kai den exo diabasei kai poly... Mi nomizetai omos oti einai oloi etsi. Mono ego to kolobaraw... Mi mas bgei kai to onoma! Xexe, ante kalimera...

Δημοσ.

Fysika kai einai diaforetiko na eisai aytos pou xerei ta panta gia ena mhxanhma apo to na vgazeis thn diagnwsi kai ayto eipa kai parapanw. Oxi omws an xereis ena mhxanhma kai mporeis na vgaleis diagnwsi (px aktinologos) na thewreis pws den xreiazesai thn sundromi tou texnikou (h mhxanikou h opoios sto kalo thelei o kathenas).Xreiazetai wste na mporeis na petuxeis kalutera apotelesmata. Ayto fainete kai apo to gegonos oti o texnikos einai aytos pou tha ANALUSEI ston iatro pws akrivws leitourgei ena kainourio mhxanhma wste na mporesei na to xrhsimopoihsei me epityxia.

Egw eimai twra 7o examhno (telos 7ou)...distuxos to palikari den to xerw :/

Ante kalu epituxia giati kai egw grafw thermoreustomhxaniki ayrio to prwi kai kathomai kai mlkizomai akoma :))

Δημοσ.

Εγώ δίνω assembly στις 2 και ακόμα να κοιμηθώ (και έχω ξύπνημα 10 !!)

Καλή μας επιτυχία!

Α! Και χρόνια πολλά mindtrapper! :grin:

Δημοσ.

Se eyxaristo NeTed... Ego eimai sigouros oti den prokeitai na peraso kanena mathima. To kolobaraga olo to examino kai tora ton poulo. Mou fainetai tha strotho to deytero giati mpainei kai anatomia mesa. My favorite! Gi'ayto kanoniste na mou kanete kontres: kommatakia tha sas paroun piso... !

:P

Δημοσ.

Ανατομίες και βλακείες!!

Πρέπει να καταλάβετε ότι όλα είναι φτιαγμένα από μηδέν και ένα!

Η ύπαρξη σου δεν είναι παρά ένα προϊόν ενός προγράμματος από κάποιον Θεό-Προγραμματιστή που μπορεί να αλλάξει τα objects σου (aka σώμα σου) όποτε θέλει και μετά να πρέπει να αλλάξει όλη η ανατομία που μαθένετε!

Σώπασε λοιπόν ω θνητέ, για να μη σε συνδέσω με πρόγραμμα σε ασέμπλι με λούπα συνθήκης που θα λήγει καθώς το Flag D (Death) θα γίνεται 1, και το οποίο θα στέλνει στο σώμα σου παλμούς των διακοσίων Volts!!

Και να τελιώσω με ένα σύγγραμα μου..

Όσοι αντικρύσαν την assembly της ζωής

και στα έγκατά της χάθηκαν,

τους δομικούς λίθους ή αλλιώς bits

είδαν κι αποτρελάθηκαν!

Τα λέμεεεεεεεε!

Μπλιρπ!

Δημοσ.

0 kai 1 kai malakies prepei na katalabeis oti eseis oi palio programmatistes kai mhxanikoi H/Y den eiste para oti einai to radar gia ti nyxterida, ta ypersygxrona aeroplana gia ti myga, oi mixanes yperixwn gia to delfini : mia ftini apomimisi!!

Egefalos = CPU

Aggeia, neyra = Kalodeia

Karta Ixou = Aytia

Karta grafikwn, othoni = matia

Hxeia = Stoma

Motherboard = Skeletos

Case = Derma

Floppy,Cd rom,Cd-rw ktl, RAM, HDD = mnimi

isos i parapano lista na min einai akribis alla ayto ofeiletai se sas epeidi kanate eleeines metatropes gia na mas xegelasete, omos apotyxate! Mou xa xa!!!

Ase pou oi ioi sas are no match gia tous dikous mas....

Sopase loipon o thnite gia na mi se syndeso me ilektriki karekla 20.000 Volt kai pas na deis ton Theo-programmatisti sou aytoprosopws mpas kai sou dosei fotisi gia to diagonisma tis assembly ayrio....!!

(xairomai pou siga siga to gyrname sto oh-not-so-serious-to-fight-after-all giati den mou aresei kai poly na diafonw me tous allous. Bariemai na exhgw giati exo dikio!! B))

Δημοσ.

DAIMONAS : Θα λεγα τίποτα τώρα...Καταρχήν αν σου φαίνονται αυτά που λέω δυσνόητα δεν ευθύνομαι άμεσα εγώ αλλά το γνωστικό σου

επίπεδο...πιο απλά να γράψω ακόμα?

αν επίσης λίγες αράδες γραμμές που έγραψα εκφράζοντας την άποψη μου σου φέρνουν στο μυαλό πολιτικό λόγο τι το μεμπτό υπάρχει

σε αυτό?Να υποθέσω πως θα ήταν καλύτερα να σου έφερνε στο μυαλό "λόγο" ημιμαθών και ανώριμων πιτσιρικιών?Μήπως έτσι θα

γινόσουν ένθερμος υποστηρικτής μιας και θα αναγνώρισες σε τέτοιου είδους αναγνώσματα κομμάτι του εαυτού σου?

Πως έχεις την ψευδή εντύπωση πως είσαι σε θέση να κρίνεις τα λεγόμενα μου και να εικάσεις πως δεν μου ανήκουν?

Πως καταλήγεις σε συμπεράσματα για την πολιτική υφή των 5 αράδων που έγραψα και μάλιστα να τα κρίνεις αφ΄υψηλού?Μάλλον σου

χουν δώσει πολύ αέρα τα ετοιματζίδικα που απολαμβάνεις του μπαμπά και της μαμάς και απέχεις από την πραγματικότητα.Θα τη

γευτείς και συ πιτσιρίκο μου κάποια στιγμή υποθέτω και ίσως σεβαστείς κάποια πραγματάκια.

Το να είσαι ΚΟΥΜΟΥΝΑ δεν ειναι κακό και απ'οτι είδα δεν το αποποιήθηκες σαν τίτλο. Μην εκνευρίζεσαι. Τώρα όσο αφορά στο αν

κατάλαβα τα λεγόμενά σου (ή έστω αυτά που ισχυρίζεσαι οτι είναι δικά σου) τα καταλάβα και μάλιστα πολυ καλά. Επίσης κατάλαβα

τον τύπο κουλτούρας που κουβαλάς και δεν είμαι κανένας πιτσιρίκος όπως νομίζεις, που είμαι μες την καλή χαρα όλη μέρα και

δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω από το να διαβάζω κείμενα σαν αυτό που έγραψες εσύ. Επίσης το γνωστικό μου επίπεδο ούτε και εσύ

είσαι σε θέση να το κρίνεις και να ομιλείς για αυτό. Το αν εγώ παίρνω ετοιματσίδικα πράγματα από άλλους ή όχι το ξέρω μόνο

εγώ. Εσύ βέβαια για να εκφράζεις τέτοιες απόψεις και να είναι και δικές σου θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 40 χρονών αλλιώς

και εσύ είσαι ετεροκατευθυνόμενος και παιρνεις τα ετοιματζίδικα από τις αντίστοιχες δικές σου πηγές. Α και by the way ο

καθένας κρινεται από αυτά που λέει και ΝΑΙ είμαι σε θέση να κρίνω τα λεγόμενά σου, εγώ και άλλοι 500 εδώ μέσα. Και για να

έρθουμε και στο θέμα μας τα ΤΕΙ δεν ανωτατοποιήθηκαν ποτέ απλά ΔΕΝ μπορούμε να βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλους τους σπουδαστες

και όλους τους φοιτητές. Απλά στο ΤΕΙ κάνει χαβαλέ το 60-65% των σπουδαστών και στο πανεπιστήμιο το 35-40%. Αυτό είναι όλο.

Yπάρχουν αξιόλογοι σπουδαστες ΤΕΙ που είναι ισάξιοι με του πανεπιστημίου και φοιτητές που είναι το ίδιο ρεμάλια τις

κοινωνίας με τους σπουδαστές των ΤΕΙ όπως π.χ. στις φιλολογικές σχολές που δεν έχουν εργαστήρια και δεν είναι υποχρεωμένοι

να πα΄τάνε στο μάθημα, τυχαίο το παράδειγμα.

Δημοσ.

Καταρχάς θα συμφωνήσω με αυτό που πολλοί ανάφεραν νωρίτερα. Στα ΑΕΙ υπάρχει η προδιάθεση για περισσότερη δουλεία. Αυτό πιστέυω ότι οφέιλε κυρίως στους καθηγητές που δεν ανέχονται φασαρίες μεσα στις διδακτικές αίθουσες και το βασικότερο ΔΕΝ κάνουν συμβιβασμούς στο τι θα πούνε. Έχουν μια ύλη και οι εξετάσεις δίνονται βάση αυτής, είτε προλάβουν να την διδάξουν έιτε όχι. Μακάρι να γινίνοτανε και στα ΤΕΙ αυτό.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό τα ΤΕΙ πέρνουν περίπου το 10% σε σχέση με τα πανεπιστήμια. Όση όρεξη και να υπάρχει χωρίς εξοπλισμό λίγα θα γίνουνε.

Θα συμφωνήσω επίσης ότι είναι άδικο για κάποιων που έγραψε 18 με το σύστημα των δεσμών να πάρει ισότιμο πτυχίο με κάποιον που έγραψε 11. Και αυτό όχι επειδή το σύστημα των δεσμών είναι δίκαιο ή σωστό αλλά επειδή και οι δύο ήξεραν με ποιον τρόπο θα εξεταστούν και έπρεπε να φροντίσουν να κάνουν το καλύτερο.

Όταν όμως αναφερόμαστε στο ποιος είναι πιο άξιος ας σκεφτούμε ότι μπορεί αυτός που έγραψε 12.5 και πέρασε σε ένα ΤΕΙ να ασχολείτε με το αντικείμενο του απο το γυμνάσιο. Ενώ αυτός που πέρασε σε ένα ΑΕΙ να βλέπει πρώτη φορά υπολογιστές. Δεν λέω ότι αυτό είναι ο κανόνας. Απλά λέω ότι μπορεί να συμβεί.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν χρειάζετε να βάζουμε ταμπέλες. Και ότι τουλάχιστον θεωρητικά κάθε ίδρυμα έχει άλλο στόχο. Αυτό θα έπρεπε να τα κάνει αλληλοσυμπληρούμενα και όχι αντιμαχόμενα.

Πέρα από όλα αυτά αφού δηλώσω ότι σπουδάζω σε ΤΕΙ, και μάλιστα σε ένα τμήμα απο τα πιο καινούργια με 4Ετές πρόγραμμα απο την αρχή που ήδη πέρασε απο δύο αλλάγές, το μόνο που με ανησυχεί είναι το αν θα μπορέσω να κάνω μεταπτυχιακό σε ελληνικό ΑΕΙ στον τομέα που θέλω. Με τον βαθμό που έβγαλα στις πανελλήνιες μπορούσα κάλιστα να πάω σε ΑΕΙ (μαθηματικός) δεν λέω ότι είναι το ίδιο με την πληροφορική. Όσον αφορά το θέμα του μεταπτυχιακού έχω δει τον ρατσισμό που υπάρχεί απο τον σύλλογο των μεταπτυχιακών ενός γειτόνικού πανεπιστημίου καθώς έτυχε να πέσουν στα χέρια μου δυο ε-μαιλ που αφορούσαν το αν είνα το τμήμα μας είναι άξιο να κάνει μεταπτυχιακά, ευτύχος βέβαια ήρθαν να μας ελέξουν, και έιδαμε τρεις καθηγητές που ήρθαν είδαν μια παρουσίαση των εργασιών του τμήματος(έχουμε αναλάβει πάρα πολλες δουλειές πχ ασύρματο δύκτιο μεσσαρας, προγράμμα τηλεκαρδιογραφείας και αυτοματομποίηση ορολογικού εργαστηρίου) με την μεγαλύτερη δυνατή απάθεια που θα γινότανε, και έπειτα μας ανάκοινωσαν την απόφασή τους. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμος τότε τί είναι.

Αλλά όπως είπαν αρκέτοι νωρίτερα ο τελικός κριτής είναι η αγορά εργασίας και τοκαλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας έιναι να εξοπλιστούμε με όσο το δυνατών περισσότερες γνώσεις και πείρα διότι αυτά θα μας κρίνουν.

Δημοσ.

Ti einai auta pou lete re paidia? Ti ajizei kai den ajizei lete? Mou fenetai oti kapou xasatai to nohma. To zitima einai an o kyklos spoudwn enos tmhmatos twn TEI einai ajios gia anwtato ekpaideutiko idrima. Diladi kapoios pou teliwse oxfordh pou mporei na einai to noumero 1 ths agglias (kai skhsthke sto diabasma) lei oti phge se aei enw kapoios allos pou teleiwse kapoio apo ta xeirotera panepistimia ti prepei diladi na pei? Oti den teleiwse aei? To oti ta TEI den xrhmatodotountai opws ta paenpistimia einai gnwsto alla auto den exei na kanei me ton kyklo spoudwn twn TEI. To olo thema einai oti h metarithmisi egine bakalistika. Kapoia tmhmata eixan ton katalhlo kyklo spoudwn wste na onomazontai anwtata enw kapoia oxi. Kai oson afora oti auto egine gia na pairnoun oi kathigites twn tei ta idia lefta me autous tou panepistimiou na sas pw oti apo oso jerw prin thn metarithmisi oi "domikoi" twn tei mporousan na xtisoun mexri 2orofo ktirio, oi hlektrologoi den mporousan na analaboun douleies se kapoia ergostasia kai genikws oi apofoitoi tei apo orismena tmhmata den eixan kapoia dikaiwmata opws autous twn aei.

Kai kati akoma gia autous pou lene ajizei h den ajizei. Egw pou asxoloume me plhroforikh jerw para polous oi opoioi den exoun teleiwsei kan tei kai exoun poly kalyteres douleies apo autous pou exoun teleiwsei aei. An pas na piaseis douleia aurio se thlepikoinwnies ti les na endiaferei peristotero ton ergodoth sou. To an exeis teleiwsei aei h an exeis to Cisco CCIE.

Δημοσ.
To an exeis teleiwsei aei h an exeis to Cisco CCIE.

Μα αυτό ακριβώς λέω Ivas, όταν λέω άξιος εννόω άξιος στην δουλεία του όχι σαν άτομο ή σαν προσωπικότητα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνετε πως τα ΤΕΙ δεν προσφερουν την ποιοτητα γνωσεων που προσφερουν στα ΑΕΙ;Προσφέρουν τεχνολογικές γνώσεις και όχι κυρίως θεωρητικές..!Τι σχέση έχει τώρα ο απόφοιτος των ΤΕΙ πληροφορικης με τον απόφοιτο των ΑΕΙ...;Ο πρώτος υποτίθεται πως βγαίνει τεχνικός και ο 2ος προγραμματιστής.Όμως μη συγκρίνουμε έναν φοιτητή του ΕΜΠ του τμήματος μηχανικών με κάποιον των ΤΕΙ πληροφορικής...Είναι σα να συγκρίνουμε ένα Μαθηματικό με ένα λογιστή.Δε μιλάω φυσικά για τον φοιτητή-εξαίρεση αλλά για τη μάζα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...