tourist23 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας!! εχω μια καρτα ηχου on board της realtek..και σε λιγο τα z5500 της logitech οπότε φαντάζομαι δε θα αποδίδουν όσο μπορούν με αύτη την κάρτα ήχου..Πρέπει να αγοράσω εξωτερική? να συνδέσω οπτική ίνα? Δώστε ένα πλήρες σετακι αυτών που θα χρειαστώ για να αποδώσουν φουλ τα ηχεία..!Ρωτήστε ο,τι θέλετε! Ευχαριστώωωωω...
elise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 συνδεσε τα με οπτικη ινα και καθαρισες / προλαβαινεις και να ακυρωσεις την παραγγελια
tourist23 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 συνδεσε τα με οπτικη ινα και καθαρισες / προλαβαινεις και να ακυρωσεις την παραγγελια[/quoteγιατι να την ακυρωσω?
cabdik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 αν η καρτα ηχου εχει οπτικη εξοδο, δεν χρειαζεσαι εξωτερικη καρτα ηχου. τα συνδεεις απ ευθειας με αυτη και δουλευει ο ενισχυτης των ηχειων για τα περαιτερω...!! Ομως, ακου πρωτα πως ακουγονται με την κλασσικη συνδεση, μετα βαλε την οπτικη και κανε συγκριση! αν δε σε ικανοποιει καμμια, τοτε τραβα και αγορασε μια καλη καρτα ηχου. αλλα πρωτα δοκιμασε και τις 2 συνδεσεις!
mihalakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 με το συμπαθειο κιόλας, αλλά δε νομίζω οτι οι περισσότεροι είναι σε θέση να καταλάβουν διαφορά στον ήχο μεταξύ οπτικής και αναλογικής σύνδεσης ακούγοντας mp3. Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου είναι υπεραρκετή για τα Ζ5500 και δεν θα καταλάβεις καμία απολύτως διαφορά αλλάζοντάς τη, ή έστω συνδέοντάς τη με οπτική ίνα....Κατα τη γνώμη μου λοιπόν δεν είναι ανάγκη να προβείς σε κανένα απολύτως επιπλέον έξοδο
tourist23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 με το συμπαθειο κιόλας, αλλά δε νομίζω οτι οι περισσότεροι είναι σε θέση να καταλάβουν διαφορά στον ήχο μεταξύ οπτικής και αναλογικής σύνδεσης ακούγοντας mp3. Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου είναι υπεραρκετή για τα Ζ5500 και δεν θα καταλάβεις καμία απολύτως διαφορά αλλάζοντάς τη, ή έστω συνδέοντάς τη με οπτική ίνα....Κατα τη γνώμη μου λοιπόν δεν είναι ανάγκη να προβείς σε κανένα απολύτως επιπλέον έξοδο μαλιστα! ευχαριστω παιδια..!η συνεχεια τοτε αφου τα παρω! παντως η καρτα ηχου δεν εχει οπτικη ινα..
cabdik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 αν μας ελεγες και ποια μητρικη εχεις! για να καταλαβουμε περισσοτερα, θα ηταν ακομα καλυτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.