antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εγω το λεω συγκεκριμενα για το dx11 που εγραψες....με την 9600 ειχες παιξει ποτε κανενα παιχνιδι φολ γραφικα και dx10 να δεις πως πηγαινες???δεν νομιζω...... Sorry αλλά εσύ έχεις παίξει κανένα dx11 παιχνίδι για να ξέρεις πώς πηγαίνουν; Ontopic, αν τα παιχνίδια δεν ενδιαφέρουν ή αυτά που σ ενδιαφέρουν είναι σχετικά παλιά ή τέλος πάντων δεν έχεις πολλές απαιτήσεις απ την ποιότητα των γραφικών τους, μπορείς να πάρεις κάτι που να σε καλύπτει με λιγότερα χρήματα. 90€ για youtube κυρίως, είναι πολλά
mihachris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εγω το λεω συγκεκριμενα για το dx11 που εγραψες....με την 9600 ειχες παιξει ποτε κανενα παιχνιδι φολ γραφικα και dx10 να δεις πως πηγαινες???δεν νομιζω...... Παλιότερα ναι. Τελευταία έπαιζα με full γραφικά αλλά υποχωρήσεις στα φίλτρα. Και όπως είπε ο antonl πιο πάνω, δεν ξέρεις πως θα είναι τα dx11 games (πόσο βαριά νομίζεις πως θα είναι πια; ). Και για να τελειώνουμε εδώ γιατί είμαστε offtopic, ορίστε και ένα review στο dirt2. Όπως καταλαβαίνεις, με μικρότερη ανάλυση θα μπορεί να παίζει μια χαρά.
sozz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 με μια γρηγρη ματια που εριξα στο guru3d η καρτα παει καλα σε αναλυση 1280χ1024 οταν ομως πας σε παραπανω 1680χ1200 η διαφορα ειναι γιγαντιεα ποτε δεν θα καταφερεις παιξεις dx11 αξειοπρεπες και το ριχνεις στο dx9 και σε περισοτερα setting οσο για το dx11 τα μονα παιχνιδια που εχουνε βγει μεχρι τωρα δεν τα λες και μεγαλη διαφορα απο τα dx9 πχ dirt 2 αλλα στο μελλον που θα βγουνε και αλλα game θα ειναι πολυ ποιο βαρια απο οτι τωρα γιατι εχουνε πολυ λιγο dx11 ΥΓο φιλος μας δεν μας εχει πει οθονη η δεν το βρισκω εγω???
nick#18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ομως το παρον θεμα δεν ειναι αυτο και οποια και απο τις 2 να παρει θα κανει με τον ιδιο τροπο τη δουλεια του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.