Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για nvidia GPU και youtube

oriok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειάς θέλω να αγοράσω μια καινούργια κάρτα nvidia GT 240 MSI N240GT

Την κάρτα την θέλω για ελάχιστο gaming , κυρίως flash games και πιο πολύ βλέπω ταινίες και videakia στο youtube.

Πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα ? ή χρειάζομαι κάποια καλύτερη κάρτα ? ή είναι εντελώς άσχετο το youtube με την κάρτα γραφικών?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

videακια στο youtube βλεπεις και με Nvidia TNT2 32MB... δε θα εχεις κανενα προβλημα αλλα για να ειμαστε σιγουροι για να μην κανεις καμια χαζη/λαθος αγορα πες μας λιγο και το υπολοιπο συστημα... ;)

Δημοσ.

Ναι τα πολλα ζορια ειναι στα παιχνιδια. Η μητρηκη ηταν το πιο πολυ που με ενδιεφερε αλλα οκ αφου ο cpu ειναι σε socket am3 εχει σιγουρα pci-e η μητρηκη οποτε οκ...Γενικοτερα και σε ταινιες fullHD θα εισαι οκ και σε παιχνιδια θα σε καλυψει μιας και δεν ασχολισε και πολυ απο οτι λες και στο internet (που δε βλεπεις διαφορα με καμια) θα εισαι ενταξι....προχωρα στην αγορα της λοιπον ;)

Δημοσ.
CPU : AMD phenom 925

Μητρική Μια gigabyte

και 4G RAM

Βασικά πότε ζορίζετε η GPU? μόνο σε παιχνίδια?

πάρε μια ΑΤΙ όπως σου γράφει ο φίλος απο κάτω η σειρά 5 έχει πολύ καλή απόδοση σε opencl/directcompute που ακόμα και σε videakia μέσω flash ειδικότερα στο μέλλον θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος... με λίγα λόγια πλέον οι GPU μπορούν να ζορίζονται στο οτιδήποτε, και αν μπορούν να ζοριστούν σου δίνουν αρκετά :)

Δημοσ.

Ναι σαφως οταν τη ζωριζεις αποδιδει αλλα τωρα ζορι μη μου πεις οτι ειναι να βλεπεις video στο youtube....αντε να διξει κανενα βαθμο παραπανω αλλα ζορια δεν το λες εκτος αν μιλαμε για HD...

Δημοσ.
Ναι σαφως οταν τη ζωριζεις αποδιδει αλλα τωρα ζορι μη μου πεις οτι ειναι να βλεπεις video στο youtube....αντε να διξει κανενα βαθμο παραπανω αλλα ζορια δεν το λες εκτος αν μιλαμε για HD...

απλώς πρότεινα να μην πάει για την nvidia που έχει (όπως διαφημίζει το site) physx support (ουάου)... και να πάει σε κάτι πιο σοβαρό, σε μια σειρά ατι που με τα ίδια λεφτά θα μπορέσει να του κάνει decode HD videakia και ακόμα περισσότερα πράγματα (μελλοντικά περισσότερο) με πολύ καλές επιδόσεις ...

Δημοσ.
Και τι να το κάνει το Dx11 σε τόσο αδύναμη κάρτα ;

Άλλα είναι τα πλεονεκτήματα,όχι το Dx11.. ;)

Όπως και να 'χει είναι ένα πλεονέκτημα. Μπορεί να θέλει να παίξει σε dx11 με χαμηλότερη ανάλυση. Έτσι κι αλλιώς είναι πιο δυνατή από την gt240...

Με την 9600GT, πριν από τα Χριστούγεννα, έπαιζα σε 1280χ1024 όλα τα παιχνίδια με playable fps. Δε νομίζω να είναι τόσο βαριά πια τα dx11 games που να μην μπορεί να τα σηκώσει η 5670...

Δημοσ.
απλώς πρότεινα να μην πάει για την nvidia που έχει (όπως διαφημίζει το site) physx support (ουάου)... και να πάει σε κάτι πιο σοβαρό, σε μια σειρά ατι που με τα ίδια λεφτά θα μπορέσει να του κάνει decode HD videakia και ακόμα περισσότερα πράγματα (μελλοντικά περισσότερο) με πολύ καλές επιδόσεις ...

Ετσι ναι, οκ....

Δημοσ.
Όπως και να 'χει είναι ένα πλεονέκτημα. Μπορεί να θέλει να παίξει σε dx11 με χαμηλότερη ανάλυση. Έτσι κι αλλιώς είναι πιο δυνατή από την gt240...

Με την 9600GT, πριν από τα Χριστούγεννα, έπαιζα σε 1280χ1024 όλα τα παιχνίδια με playable fps. Δε νομίζω να είναι τόσο βαριά πια τα dx11 games που να μην μπορεί να τα σηκώσει η 5670...

τι να το κανεις το dx11 ενω δεν θα μπορεις καλα να πας τα φουλ τα dx9???

μην λεμε οτι θελουμε απο την 5850 και πανω αξιζει το dx11

ΥΓ αν επαιζες imperial glory τοτε το επαιζες στα φουλ αλλα δεν θα βγει ποτε dx11 τετοιο game.....

Δημοσ.
τι να το κανεις το dx11 ενω δεν θα μπορεις καλα να πας τα φουλ τα dx9???

μην λεμε οτι θελουμε απο την 5850 και πανω αξιζει το dx11

ΥΓ αν επαιζες imperial glory τοτε το επαιζες στα φουλ αλλα δεν θα βγει ποτε dx11 τετοιο game.....

Εντάξει, χαλάρωσε...

Δεν ξέρω εάν κατάλαβες τι λέω, αλλά με χαμηλές αναλύσεις μια χαρά θα παίζει, αν όχι όλα, πολλά από τα DX11 καινούργια παιχνίδια.

Έλεος δηλαδή, μην υποτιμάμε οποιαδήποτε κάρτα κάτω των 150E...

Όπως προείπα, εγώ είχα βολευτεί μια χαρά με 9600GT σε 1280χ1024 και μην ξεχνάμε πως τώρα μιλάμε για έναν περιστασιακό gamer που θα παίζει μία στο τόσο...

Προφανώς για να τα λες αυτά δε νομίζω να είχες ποτέ κάποια κάρτα ίδιου επιπέδου. Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.
Εντάξει, χαλάρωσε...

Δεν ξέρω εάν κατάλαβες τι λέω, αλλά με χαμηλές αναλύσεις μια χαρά θα παίζει, αν όχι όλα, πολλά από τα DX11 καινούργια παιχνίδια.

Έλεος δηλαδή, μην υποτιμάμε οποιαδήποτε κάρτα κάτω των 150E...

Όπως προείπα, εγώ είχα βολευτεί μια χαρά με 9600GT σε 1280χ1024 και μην ξεχνάμε πως τώρα μιλάμε για έναν περιστασιακό gamer που θα παίζει μία στο τόσο...

Προφανώς για να τα λες αυτά δε νομίζω να είχες ποτέ κάποια κάρτα ίδιου επιπέδου. Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία.

εγω το λεω συγκεκριμενα για το dx11 που εγραψες....

με την 9600 ειχες παιξει ποτε κανενα παιχνιδι φολ γραφικα και dx10 να δεις πως πηγαινες???δεν νομιζω......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...