Προς το περιεχόμενο

Mou fenetai tempeliazete.... :P

TonyMontana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον εγω εκανα UD απο προπερσυ ...το εχω ξαναπει εδω ,,ενας απο τους λογους που το παρατησα..ηταν οτι ο client ηταν απαραδεκτος..εχανε result..και τετοια παραξενα...αμα ειναι να δουλευει ολη νυχτα και το πρωι να γκρεμιζεται η δουλεια αστα να πανε!

Δημοσ.

Βασικά στην Γερμανία που βρίσκομαι στο εργαστήριο που δουλεύω έχουμε τρεις SUN ultra spark5 και τους έχουμε βάλει με έναν τρελλο-Γερμανό σε nice mode και δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο στο SETI με σύνδεση Τ2. Η πλάκα είναι ότι επειδή οι Admins φωνάζουν για αυτά έχουμε κάνει rename στο seti σε ites και νομίζουν ότι είναι εφαρμογή του εργαστηρίου που τρέχει και δεν λένε τίποτα και δεν την κάνουν kill ποτέ.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote apoc:</font><hr> Λοιπον εγω εκανα UD απο προπερσυ ...το εχω ξαναπει εδω ,,ενας απο τους λογους που το παρατησα..ηταν οτι ο client ηταν απαραδεκτος..εχανε result..και τετοια παραξενα...αμα ειναι να δουλευει ολη νυχτα και το πρωι να γκρεμιζεται η δουλεια αστα να πανε!

<hr /></blockquote>

min eisai toso midenistis :P ...emena de mou exei sumvei pote :P alla kai na ginotan me sixnotita 1 to mina pali den trexei tipota ...kai to seti exei kanei tetia koufa kai kamia fora ftaine kai oi xristes ...ase pou ta results tou seti eixan vrei tropo na ta hackaroun. anyway gia kalo skopo einai opote den nomizw oti mikropragmata tetiou styl mporoun na mas stamatane ..eksallou eimaste omada ;)

Δημοσ.

Ok ok ...ξαναρχιζω αλλα δεν μπορω να ανεχτω την απαραδεκτη κατασταση τοθ παρελθοντος γιατι πολυ απλα .,,δεν εκανα καν submit results αφου τα εχανε..καθε λιγο και λιγακι!

user - papo

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Jaco:</font><hr> Βασικά στην Γερμανία που βρίσκομαι στο εργαστήριο που δουλεύω έχουμε τρεις SUN ultra spark5 και τους έχουμε βάλει με έναν τρελλο-Γερμανό σε nice mode και δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο στο SETI με σύνδεση Τ2. Η πλάκα είναι ότι επειδή οι Admins φωνάζουν για αυτά έχουμε κάνει rename στο seti σε ites και νομίζουν ότι είναι εφαρμογή του εργαστηρίου που τρέχει και δεν λένε τίποτα και δεν την κάνουν kill ποτέ. <hr /></blockquote>

τι average time ανά DU έχεις με αυτούς; Πως τα έκανες rename?

Δημοσ.

kala kala, xanampeno sto UD (paei ena xronos pou den to anapsa, apo ena pikro format pou exasa data, to pathainoume pou kai pou kai xexname ti tha pei backup, tetoia neyra...)

alla mhn pei kanenas tpt gia ton 733 mou!!! ;)

(ante pou tha mou paei, den tha vro allon ena)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...