nickolas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Οι Μac είναι ταχύτατοι όσο υπάρχει ελεύθερη μνήμη. Όταν όμως η μνήμη τελειώσει (και δεν είναι δύσκολο να το πετύχει κανείς αυτό) οι επιδόσεις πέφτουν κάθετα και μπορεί να χρειάζονται 2-3 δευτερόλεπτα απλά για να ανοίξεις ένα νέο tab στον Safari... Πως συμπεριφέρεται ένας Mac με SSD σε τέτοιες καταστάσεις? Υποθέτω πολύ καλύτερα αλλά είναι σχεδόν όπως να υπήρχε διαθέσιμη ελεύθερη μνήμη? Στο Mac μου δεν μπορώ να προσθέσω άλλη μνήμη (του έχω βάλει 2χ2GB εκ των οποίων αναγνωρίζει τα 3GB)
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Οι Μac είναι ταχύτατοι όσο υπάρχει ελεύθερη μνήμη.Όταν όμως η μνήμη τελειώσει (και δεν είναι δύσκολο να το πετύχει κανείς αυτό) οι επιδόσεις πέφτουν κάθετα και μπορεί να χρειάζονται 2-3 δευτερόλεπτα απλά για να ανοίξεις ένα νέο tab στον Safari... Πως συμπεριφέρεται ένας Mac με SSD σε τέτοιες καταστάσεις? Υποθέτω πολύ καλύτερα αλλά είναι σχεδόν όπως να υπήρχε διαθέσιμη ελεύθερη μνήμη? Στο Mac μου δεν μπορώ να προσθέσω άλλη μνήμη (του έχω βάλει 2χ2GB εκ των οποίων αναγνωρίζει τα 3GB) Γενικα όλοι οι υπολογιστες βελτιώνονται με SSD αλλα το πρόβλημα με την μνήμη ram που έχεις δεν το καταλαβαίνω.Κοίταξες μηπως είναι ελλατωματική?Που το είδες οτι αναγνωρίζει τα 3GB?
nickolas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το μοντέλο μου λόγω μητρικής? αναγνωρίζει μέχρι 3GB RAM (λευκός Macbook, καλοκαίρι 07) Eίναι γνωστό αυτό και πρέπει να έχει να κάνει με τα 32bit και τα όρια που θέτουν. Για να έχω dual channel αλλά και επειδή είχα την ελπίδα ότι θα αναγνώριζε 3,3 GB Ram του έβαλα 2χ2. Οι περισσότεροι βάζουν 1+2GB. Το θέμα μας όμως είναι πόσο γρήγορος είναι με εξαντλημένη τη RAM ένας Mac με SSD. Δουλεύει άνετα κανείς? Γιατί μπορεί να υπάρχει μεγάλη βελτίωση αλλά και πάλι άνετα να μη δουλεύεις.
Whiteyez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Με Intel X25-M πάει μια χαρά με φουλαρισμένη την μνήμη (2GB) στο Macbook Pro 13".
nickolas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Με Intel X25-M πάει μια χαρά με φουλαρισμένη την μνήμη (2GB) στο Macbook Pro 13". θενκ γιου Whiteyez. Τον είχες δουλέψει καθόλου και χωρίς SSD? Σου ήταν τόσο δράμα όσο είναι και εμένα?
Whiteyez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δεν το δούλεψα καθόλου με τον μαμίσιο, έβαλα απευθείας τον SSD οπότε δεν ξέρω τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.