Προς το περιεχόμενο

World's End Girlfriend

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

worlds_end_girlfriend.jpg

Είχα ακούσει από σπόντα στο last.fm μέρος της συνεργασίας του με τους mono. Και τώρα πρόσφατα έβαλα στην τύχη ένα album του να παίξει και πάλι μου άφησε πολύ καλή εντύπωση αν και αρκετά διαφορετικό απ' ό,τι είχα ακούσει πριν από τον ίδιο.

Eίναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες... :-)

Έχετε να προτείνετε κάποιο album του ή κομμάτι; Και γενικότερα είπα να ανοίξω ένα θέμα καθώς δεν υπήρχε απ' όσο έψαξα.

Δημοσ.

Δεν τον έχω ψάξει πολύ τον τυπά, πάντως το ''Palmless Prayer/Mass Murder Refrain'' είναι τρομερό ολόκληρο και για ατελείωτο κάψιμο. Αν και δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των Mono, κάνε έναν κόπο και άκου και αυτούς. Για μένα καλύτερο τους είναι το προτελευταίο ''You Are There'', οπότε σου προτείνω να ξεκινήσεις με αυτό. Άντε μπας και ψηθείς και έρθεις να τος δούμε τέλη Φλεβάρη.

Δημοσ.

Tους ξέρω αρκετά καλά τους mono.

Τι τέλος φλεβάρη; ΠΟΥ; Πέρυσι τους έχασα για μια μέρα που ταξίδευα.

---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:08 ----------

...

...

ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ

Πέρυσι, τη μέρα που έφευγα για σκωτία, παίζαν οι mono. Φέτος την μέρα που φεύγω (πρωί από αθήνα) για ισπανία, παίζουν οι mono. Μια μέρα πριν (βράδυ) παίζουν 500 χιλιόμετρα βόρεια.

Στον γυρισμό παίζει να πάμε και πορτογαλία. Αναχώρηση από μαδρίτη στις 10 του μάρτη, πρωί. Οι mono θα παίζουν λισαβώνα και πόρτο στις 9 και 10 μαρτίου.

ΑΠΡΕΠΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΤΟΥΡΙΝ WERE ONCE HERE

αγνοια = happiness

θεος confirmed for non-existant

Δημοσ.

Sorry dj_xlr8 που μπήκα στο forum κι έβρισα, και δίκιο έχεις για την παράβαση, αλλά ελπίζω να με καταλαβαίνεις έτσι που κατσαν τα πραματα, ξεφυγα :P

Δημοσ.

Όχι, που νομίζετε ότι μπορείτε να μιλάτε άσχημα για τον Sellers και να περνάτε έτσι ατιμώρητοι. Swing that swing you. Only this i tell you.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...