Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τροφοδοτικό_

greek_aeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

πρέπει να έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό! Τις τελευταίες μέρες το pc δεν ανάβει κάθε φορά ή ανάβει ασθενώς. Σκέφτομαι ότι το τροφοδοτικό είναι στα τελευταία του, σωστά;

Θέλω να πάρω ένα καινούριο, αλλά δε θα ήθελα να περάσω τα 100€. Τώρα έχω ένα tagan 700W, αν θυμάμαι καλά, που το είχα πάρει πριν 3 χρόνια.

Θέλω να ρωτήσω αν όντως είναι πρόβλημα τροφοδοτικού (σύμφωνα με τα συμπτώματα) είναι εύκολο να το αλλάξω μόνος μου και ποιο να πάρω, αντίστοιχο, κάποιας αξιόλογης μάρκας;

ευχαριστώ:-)

Δημοσ.

Όταν λες ανάβει ασθενώς εννοείς οτι αναβάβουν μόνο τα ανεμιστηράκια; Όσο για τη διαδικασία για να αλλάξεις τραφοδοτικό είναι πολύ εύκολο. Διότι είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις πατάτα. Απλά συνδέεις τα βύσματα.

Δημοσ.

Ανάβει ασθενώς = ανάβουν κάποια φωτάκια, τα οποία φωτίζουν το κουτί και ανάβουν (σε χαμηλότερη του κανονικού ένταση) μόνο αυτά. Τα ανεμιστηράκια δεν κουνιούνται.

Σήμερα πάντως μια φορά κατάφερα να εκκινήσω τον υπολογιστή, αλλά αργότερα που το ξαναπροσπάθησα δεν τα κατάφερα.

Να σημειώσω- αν παίζει ρόλο- ότι τον υπολογιστή τον είχα σχεδόν συνεχώς αναμμένο αυτά τα 3 χρόνια...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και πάλι

σήμερα κατάφερα να ανάψω τον υπολογιστή. Βασικά τον άφησα αρκετή ώρα αναμμένο σε αυτήν την ασθενή ένταση και τελικά άναψε. Το θέμα είναι τώρα ότι δεν παίρνει σήμα η οθόνη. Έχει ρεύμα κανονικά, αλλά δεν φαίνεται να λαμβάνει τίποτα. Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι στην μητρική;

Οποιαδήποτε βοήθεια - πριν τον τεχνικό- δεκτή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...