gf030 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ειχα το ιδιο προβλημα πριν καιρο με εναν green που τον ειχα ως δευτερο και δεν τον ειχα παρει χαμπαρι απ την αρχη... Πηγαινε αλλαξε τον φιλε μην περιμενεις αλλο. Ευχομαι να τον εχεις αγορασει απο πλαισιο.
stefanos44 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 αλλαξα και θυρα και καλωδιο Επειδή πιθανότατα τρέχεις την έκδοση 1.17 του DLG (πολλές φορές εμφανίζει τον συγκεκριμένο κωδικό λάθους σε υγιείς δίσκους) δοκίμασε την έκδοση 1.13 (ενδεικτικά από εδώ) για να δεις αν όντως υπάρχει πρόβλημα.
koystado Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ακριβως το ιδιο συμβαίνει και σε μένα αλλα εγς εχω εναν wd green 640 gb
caution Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ...το cable test είναι γνωστό πρόβλημα του διαγνωστικού, +1@stefanos44
fonsde Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 αντικαταστηθηκε (μου ειπαν πως ηταν ελλατωματικος) αλλα ο νεος κανει παλι τον ιδιο θορυβο. Τι αλλο μπορει να φταιει? Τπτ με τα partitions? οταν κανει αναζητησει καταλαβα πως κανει τον ηχο. Στην εγγραφη δεν κανει! Μηπως οταν κανω install ta win 7 κανω κατι που γραφει απο εδω και εκει? δεν ξερω
vabiris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 αντικαταστηθηκε (μου ειπαν πως ηταν ελλατωματικος) αλλα ο νεος κανει παλι τον ιδιο θορυβο. Τι αλλο μπορει να φταιει? Τπτ με τα partitions? οταν κανει αναζητησει καταλαβα πως κανει τον ηχο. Στην εγγραφη δεν κανει! Μηπως οταν κανω install ta win 7 κανω κατι που γραφει απο εδω και εκει? δεν ξερω Έχω 2 τέτοιους σε stripe δεν ακουω κατι περίεργο .... δοκίμασε το HD tune pro έχει επιλογή για τον θορυβο του δίσκου ανάλογα με την ταχύτητα...
fonsde Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 στο tab AAM του HD tune pro Ποσο ειναι το value? εκανα τεστ οταν ηταν 256 και εκανε τον γνωστο θορυβο, οταν το κατεβασα στο 128 ηταν αθορυβο. Εσενα ποσο ειναι?
vabiris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 στο tab AAM του HD tune pro Ποσο ειναι το value? εκανα τεστ οταν ηταν 256 και εκανε τον γνωστο θορυβο, οταν το κατεβασα στο 128 ηταν αθορυβο. Εσενα ποσο ειναι? 128 αλλά δεν το εχω ενεργοποιημένο
fonsde Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δοκιμασες να τρεκσεις το τεστ που εχει απο κατω αν το βαλεις 256? εγω δεν μπορω να βγαλω το enable, οταν το βγαλω και το κλεισω, αν κσανανοιξω το προγραμμα ειναι παλι τικαρισμενο. αλλα στο 128 ειναι οκ νομιζω
vabiris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 δοκιμασες να τρεκσεις το τεστ που εχει απο κατω αν το βαλεις 256? εγω δεν μπορω να βγαλω το enable, οταν το βγαλω και το κλεισω, αν κσανανοιξω το προγραμμα ειναι παλι τικαρισμενο. αλλα στο 128 ειναι οκ νομιζω Δεν μπορώ να κάνω enable, γιατί τους έχω σε raid 0 και δε μαφήνει το πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.