Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για TV στις 37'', Full HD

Nimuro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ενδιαφέρομαι για κάποια TV στις 37''. Η μόνη απαίτηση που έχω είναι να έχει ανάλυση full HD. Δεν σκοπεύω να διαθέσω πολλά χρήματα, οπότε όσο φθηνότερο τόσο το καλύτερο (διαθέτω από 350 για κάποια προσφορά έως 550-600 με δυσκολία).

Μιας και η τωρινή μου 32ρα έχει απαίσια μαύρα, δεν έχω τρομερές απαιτήσεις αφού ο,τιδήποτε αποτελεί τεράστια αναβάθμιση.

Προφανώς οι επιλογές μου σε αυτά τα χρήματα και το συγκεκριμένο μέγεθος είναι σχετικά περιορισμένες σχετικά με άλλες κατηγορίες αλλά πάραυτα αρκετές από όσο είδα στο skroutz. Και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να προτιμήσω.

Τι προτάσεις έχετε σε αυτή τη κατηγορία?

Δημοσ.

Θα συνεχίσω να το λέω σε αυτή την κατηγορία η panasonic u10 42" παίζει χωρίς αντίπαλο.Η εικόνα που σου δίνει υπερτερεί από αυτή πολύ ακριβότερων τηλεοράσεων.

Μόνη ένσταση αν παίζεις παιχνίδια ή αν την θες για pc monitor.Σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να στραφείς σε LCD.

Δημοσ.

εχω 32LG LH2000 και 37LH3000 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Ισως εχει περισσοτερο την αισθηση του Backlight (σε σκοτεινες σκηνες οταν εμφανιζονται οι υποτιτλοι, το μαυρο στην οθονη φαινεται καπως ξασπρισμένο). Δεν ξερω εαν ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο απο αλλες TV. Επισης με καποιο "τροπο" εχεις και το media player της TV.

Δημοσ.
Θα συνεχίσω να το λέω σε αυτή την κατηγορία η panasonic u10 42" παίζει χωρίς αντίπαλο.Η εικόνα που σου δίνει υπερτερεί από αυτή πολύ ακριβότερων τηλεοράσεων.

Μόνη ένσταση αν παίζεις παιχνίδια ή αν την θες για pc monitor.Σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να στραφείς σε LCD.

και που να δεις ποσο μλκας ενιωσε φιλος που χρυσοπληρωσε led

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...