ekavoula Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα σας, εχω συνδεσει τον υπολογιστή μου απο την υποδοχη του DVI στην τηλεόραση με hdmi. ολα οκ την αναγνώρισε ο Η/Υ κ εστειλε την εικονα. Ο ήχος ομως εχει θεμα. δε μεταφερεται. πηρα ενα καλώδιο jack σε RCA. η κάρτα ήχου εχει 6 εξόδους. την δοκίμασα κ στις 6. τιποτα. η τηλεόραση εχει εχω δοκιμάσει να βάλω το RCA παντου αλλα τιποτα απο ήχο. τι αλλο να κάνω? η κάρτα ηχου ειναι της realtek. ευχαριστώ
VKostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά θα πρέπει να συνδέσεις το HDMI στην κάτω υποδοχή [1(DVI)] και το καρφί του ήχου στο PC/DVI Audio in. Το manual της tv θα τα ξεκαθαρίζει καλύτερα. Από την πλευρά του pc, σύνδεσε το καλώδιο στο front speakers / main speakers (συνήθως πράσινο), αν και στις νεότερες εκδόσεις μπορείς να ορίσεις εσύ ποιά υποδοχή θα χρησιμοποιήσεις.
hasomeris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 έχω και εγω το ιδιο προβλημα με την ekavoula. ενώ η εικόνα ειναι μια χαρά μεσω dvi to hdmi, δεν μπορώ να μεταφέρω τον ηχο.. Από οτι έχω καταλαβει πρεπει να συνδέσω την audio out του pc (πρασινο σε εμένα) με την pc/dvi audio in της τηλεόρασης..το δοκιμασα με καλωδιο jack to jack αλλα δεν εγινε τιποτα. 1) Μηπως δεν ειναι jack to jack αλλά jack to κάτι άλλο??? το λεω γιατι δεν μου πολυαρεσε ο τροπος που κουμπωσε το jack στην τηλεοραση 2) Μήπως ειναι jack to jack αλλα πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?? πχ να αλλαξω ρυθμισεις σε τηλεοραση ή υπολογιστη.
VKostas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ρίξε μια ματιά στο manual της τηλεόρασης. Ίσως πρέπει να επιλέξεις με κάποιο τρόπο την πηγή ήχου (καρφί).
hasomeris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ρίξε μια ματιά στο manual της τηλεόρασης. Ίσως πρέπει να επιλέξεις με κάποιο τρόπο την πηγή ήχου (καρφί). το manual δυστυχως δεν αναφερει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.