GiorgosH Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Afu ekana to installation tis usb webcam tis creative kai eno ola dulevun roloi mesa apo ta programmata tis creative, otan prospathw na kanw camera conferencing mesa apo ton MSN Messenger h 'allh' meria den vlepei tpt... Xerete kati panw s'auto? Mhpws prepei na trexw kapoio programma tis creative sto background gia na tin kanw na dulepsei??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις απο το Tools -> Audio Tunning Wizard .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 To ekana alla pali den duleve. Telika eftaige to Zone Alarm Pro. Me to pou to ekleisa ola dulevan roloi... Xereis mhpws ti rule prepei na ftiaxw sto firewall gia na mhn exw prob? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BASSstarlet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Λοιπον παρομοια προβληματα εχω και γω λογω ZoneAlarm. Συγκεκριμενα μου κανει logout στο MSN οταν το εχω off(το ZoneAlarm) Tα ιδια μου εκανε στο Yahoo!messenger οταν το ειχα απεγκαταστησει το ZoneAlarm!αντε βγαλτε ακρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.