computeras13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας, πρόσφατα επανήλθα στο αγαπητό μου ubuntu μετά από μια περίοδο αναγκαστικής απουσίας (λόγω σχολής - προγραμματισμός σε .NET) και αντιμετωπίζω το ακόλουθο πρόβλημα. Στα windows χρησιμοποιούσα τον thunderbird στον οποίο είχα προσθέσει τους λογαριασμούς μου κανονικά και λειτουργούσε άψογα. Έκανα αντίστοιχα εγκατάσταση και στο ubuntu τον thunderbird και έβαλα να διαβάζει τα στοιχεία από το profil που χρησιμοποιώ και στα windows (ώστε να είναι συγχρονισμένα και με κοινές ρυθμίσεις). Μόλις ανοίγω όμως το thunderbird αρχίζει να μου εμφανίζει κάτι μηνύματα λάθους οτι δεν βρέθηκαν διάφοροι φάκελοι τους οποίους έχω δημιουργήσει για τα διάφορα φίλτρα μου. Όταν πάω να δω τους φακέλους αυτούς μέσα από το ubuntu μου εμφανίζονται τα ονόματά τους με αλαμπουρνέζικα (κάτι σαν πολλά Ξ). Απ' ότι διάβασα είναι κάποιο σφάλμα όσον αφορά την κωδικοποίηση, δηλαδή ενώ για είναι σε utf8 το εμφανίζει με άλλη κωδικοποίηση ή το αντίθετο, δεν θυμάμαι. Αρκετά όμως φλυάρησα... Το θέμα μου λοιπόν είναι πως θα το λύσω αυτό; Θα πρέπει να πάω να κάνω μετονομασία το κάθε αρχείο ξεχωριστά μέσα από το ubuntu ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Το προφιλ και τα οσα αναφερονται σε αυτο εχουν ελληνικες ονομασιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computeras13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μερικοί φάκελοι ναι και μερικοί όχι. Το θέμα είναι οτι δεν μου εμφανίζει όλους τους ελληνικούς φακέλους έτσι αλλά μόνο κάποιους συγκεκριμένους. Υπάρχουν δηλαδή και φάκελοι που είναι με ελληνικά και εμφανίζονται κανονικά και όχι με "αλαμπουρνέζικα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.