Luxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εχει ληξει η καρτα μου ( την εχει φαει και το atm, μετα καταλαβα οτι δε δεχοταν τον κωδικο επειδη ειχε ληξει!! ) και το βιβλιαρακι το εχω στο πατρικο μου. Μου ειπαν οτι μπορω να παω στη τραπεζα και μονο με την Αστυνομικη μου ταυτοτητα να τραβηξω λεφτα, εφοσον η καρτα ειναι στο ονομα μου. Ισχυει; Γιατι εχω μεινει τσιτσιδι και η καινουρια καρτα θα αργησει να ερθει! Εμπορικη εχω.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, αν και θα έπρεπε να έχεις λάβει καιρό τώρα την νέα κάρτα, ρώτα και γι' αυτό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εχει ληξει η καρτα μου ( την εχει φαει και το atm, μετα καταλαβα οτι δε δεχοταν τον κωδικο επειδη ειχε ληξει!! ) και το βιβλιαρακι το εχω στο πατρικο μου. Μου ειπαν οτι μπορω να παω στη τραπεζα και μονο με την Αστυνομικη μου ταυτοτητα να τραβηξω λεφτα, εφοσον η καρτα ειναι στο ονομα μου. Ισχυει; Γιατι εχω μεινει τσιτσιδι και η καινουρια καρτα θα αργησει να ερθει! Εμπορικη εχω. Με την αστυνομική σου ταυτότητα σου δίνουν εως 600 ευρώ (αυτό ισχύει στην Αγροτική)
Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εκανα αναληψη 800 ευρω τελικα σημερα. Ευχαριστω.
3an8os Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το ότι μπορεί κανείς να κάνει ανάληψη με ταυτότητα είναι αρκετά ανησυχητικό. Ένας μπορεί να φτιάξει πλαστή ταυτότητα αν βρει τα στοιχεία από κάπου (συνήθως όχι τόσο δύσκολο). Δεν θάπρεπε να ζητάνε και κάποιον κωδικό ρε αδερφέ στα γκισέ; Νομίζω στη Citibank το κάνουν. Σε άλλη όμως;
Ather Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Όντως ανησυχητικό. Φαντάσου να ταξιδεύεις μόνο με την αστυνομική σου ταυτότητα. Κάποιος θα μπορούσε να πλαστογραφήσει την ταυτότητά σου και να πετάξει αεροπορικός πχ. Η για παράδειγμα να μπορεί να ανοίξει λογαριασμό μόνο με την ταυτότητα. Θα μπορούσε να ανοίξει λογαριασμούς στην τράπεζα κλπ κλπ. Πέρα από την πλάκα μήπως μας προετοιμάζουν για την κάρτα του πολίτη;
hartzoua Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 γίνεται και σύγκριση της υπογραφής με το δείγμα από το άνοιγμα του λογαριασμού
Ather Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ... και το πιο βασικό, συγκρίνουν τη φωτογραφία της ταυτότητας με τον κάτοχό της!
Mika Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Luxx σου ζητησαν αυτοι τον αριθμο λογαριασμου ή δε χρειάστηκε να τον ξέρεις;
NT1G Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ... και το πιο βασικό, συγκρίνουν τη φωτογραφία της ταυτότητας με τον κάτοχό της! Δηλαδή αν φτιάξω εγώ πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία ενός τρίτου λές να αφήσω την φάτσα του πάνω;
Ather Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλά για να σταματήσω την πλάκα οι αστυνομικές ταυτότητες έχουν τουλάχιστο υδατογράφημα και γραμμή όπως τα χαρτονομίσματα, βέβαια στην πράξη δεν έχω δει κανένα να τις ελέγχει. Η φωτογραφία πήγαινε με την υπογραφή καθώς υπάρχουν ιστορίες που άτομα πήραν δάνειο με ταυτότητες που φαίνονταν ότι δεν είναι δικές τους (παρόλο που φαίνεται αμέσως ότι φωτογραφία και άτομο δεν έχουν καμία σχέση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.