babel47 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα με το pc μου. Εδώ και κάποιες μέρες δεν διαφάνεται τίποτα στην οθόνη. Ξεκινά ο υπολογιστής κανονικά, η οθόνη παίρνει κανονικά τροφοδοσία, αλλά από σήμα τίποτα. Την ψιλιάστηκα οπότε βάζω μία άλλη οθόνη την οποία δανείστηκα και η οποία σε άλλον υπολογιστή δουλεύει κανονικά. Σε μένα όμως τίποτα. Να φανταστώ ότι έχει καεί η κάρτα γραφικών? Η παίζει να έχει γίνει και τίποτα άλλο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
skim045 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να δανειζόσουν και μία κάρτα γραφικών για να δεις αν θα δουλεύει. Πάντως εμένα για κάρτα γραφικών μου κάνει.
babel47 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ναι οκ, θα το κάνω και αυτό σίγουρα, απλως αυτο που σκεφτομαι ειναι αν πχ και με την διαφορετικη καρτα γραφικων μου κανει το ιδιο προβλημα, πως θα μπορεσω να ελεγξω και να καταλαβω τι φταιει τελικα?
skim045 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω πως μπορεί να φταίει κάτι άλλο. Γι'αυτό σου πρότεινα να ελέγξεις και την κάρτα γραφικών και αν δεν δουλεύει, πάλι, το ψάχνουμε παραπάνω.
ntsingos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε να αλλαξεις θεσεις στις μνημες και να παιξεις βγαζοντας 'τες μια μια...Το οτι παει ρευμα στο pc δε σημαινει οτι ξεκιναει Ξεκινα με τα απλα και μετα κοιτας για γραφικων !
babel47 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ok παιδιά θα το κοιτάξω και θα επανέλθω
gkokki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα με το pc μου. Εδώ και κάποιες μέρες δεν διαφάνεται τίποτα στην οθόνη. Ξεκινά ο υπολογιστής κανονικά, η οθόνη παίρνει κανονικά τροφοδοσία, αλλά από σήμα τίποτα. Την ψιλιάστηκα οπότε βάζω μία άλλη οθόνη την οποία δανείστηκα και η οποία σε άλλον υπολογιστή δουλεύει κανονικά. Σε μένα όμως τίποτα. Να φανταστώ ότι έχει καεί η κάρτα γραφικών? Η παίζει να έχει γίνει και τίποτα άλλο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Την δανεική οθόνη την δοκίμασες με το δικό της καλώδιο σύνδεσής με την κάρτα γραφικών η με το δικό σου ? Μήπως έχει πρόβλημα το καλώδιο σου ?
babel47 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Οχι η οθονη μ δουλευει κανονικα με το καλωδιο της σε αλλο pc... Αλλα αυτο που δεν καταφερα τελικα να βρω ειναι καρτα γραφικων για να την δοκιμασω και αυτην. Τι με συμβουλευετε να κανω? Μπορω να δοκιμασω κατι αλλο για να σιγουρευτω? Μην παρω νεα γραφικων ξερω γω και μετα σινειδητοποιησω οτι εχει καει η μητρικη...
cosmos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ο υπολογιστής σου ξεκινάει απ ότι είπες κανονικά.Άνοιξε τα ηχεία σου και δες αν ακούς τον welcome ήχο των windows.Παρατήρησε αλλιώς αν το κόκκινο φωτάκι του σκληρού αναβοσβήνει, δλδ να σιγουρευτείς ότι το πι σι λειτουργεί κ μπαίνει στο λειτουργικό.Υπό αυτήν την προυπόθεση,κλείστο κ άνοιξε το κουτί σου,ξεκούμπωσε την κάρτα γραφικών (ρίξτης κ ένα καθάρισμα αν θέλει κ αν έχει ανεμιστηράκι δες αν γυρίζει) και ξανακούμπωσε την προσεκτικά.Αν δεν δεις φως....είσαι για νέα κάρτα γραφικών. edit:Δεν πιστεύω να μιλάμε για καμιά onboard κάρτα γραφικών στην μητρική
babel47 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 οχι δεν ειναι on board, τα εχω δοκιμασει ετσι ακριβως οπως τα λες. Με λιγα λογια λες οτι αν ακουω τον ηχο απο win θα ειναι καρτα γραφικων, ενω αν δεν τον ακουω θα ειναι μητρικη ε? Το κουμπακι του σκληρου σταθεροποιειται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.