Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για virtual dj...

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα λαπτοπ και θα'θελα να μου πει οποιος ξερει τι χρειαζομαι ετσι ωστε οταν παιζει ενα κομματι στο virtual dj ν΄ακουω στ΄΄ακουστικα το επομενο κομματι?δηλ.πως θα χωρισω τον ηχο ακουστικα-ηχεια?

Δημοσ.
ρε παιδια εχω ενα λαπτοπ και θα'θελα να μου πει οποιος ξερει τι χρειαζομαι ετσι ωστε οταν παιζει ενα κομματι στο virtual dj ν΄ακουω στ΄΄ακουστικα το επομενο κομματι?δηλ.πως θα χωρισω τον ηχο ακουστικα-ηχεια?

Στα option του ηχου του virtual dj εχει ρυθμισει για να ακους απ το ενα ηχειο το κομματι που παιζει κι απ ' το ακουστικο το κομματι που αλλαζει , απλα το κανει μονοφωνικο...Αλλιως πρεπει να εχει καταλληλη καρτα ηχου η συσκευη που να τη συνδεεις στο pc και στο virtual dj

Δημοσ.

ξερει μηπως κανεις πως μπορω να βαλω τα τραγουδια να παιξουν σε λιστα στο virtual dj και να μη χρειαζεται να ειμαι εγω εκει για να το κανω?μηπως αυτη η δυνατοτητα σε καποια συγκεκριμενη εκδοση του virtual dj?

Δημοσ.

ποια καρτα ηχου εχει το λαπτοπ?

οι onboard δεν νομιζω να μπορουν να κανουν monitoring. τουλαχιστον οι περισσοτερες. ενας φιλος dj που παιζει με λαπτοπ, εχει παρει εξωτερικη καρτα ηχου για να δινει τον ηχο στα ηχεια, και με την ενσωματωμενη ακουει στα ακουστικα. στο Vdj ρυθμιζεις ποια καρτα θα κανει το ενα, και ποια το αλλο!

---------- Προσθήκη στις 21:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:25 ----------

ξερει μηπως κανεις πως μπορω να βαλω τα τραγουδια να παιξουν σε λιστα στο virtual dj και να μη χρειαζεται να ειμαι εγω εκει για να το κανω?μηπως αυτη η δυνατοτητα σε καποια συγκεκριμενη εκδοση του virtual dj?

αυτο μπορεις να το κανεις πολυ ανετα και με το winamp. και μαλιστα υπαρχει ενα προσθετο το οποιο κανει και mixing. και αρκετα καλα μαλιστα!

για το Vdj δεν ξερω να σου πω, πιστευω να απαντησει καποιος που το δουλευει και το ξερει καλυτερα.

Δημοσ.

Αγοράζεις μια εξωτερική κάρτα ήχου USB με περίπου 35 ευρώ και κοιτάς να έχει FRONT και REAR OUT, ξεχωριστά. Λέγοντας εξωτερική κάρτα ήχου δεν εννοώ αυτές με τα 5 ευρώ που μοιάζουν με στικάκι, γιατί αυτές έχουν μεγάλο latency (καθυστέρηση ήχου).

Με μια σαν κι αυτή, θα είσαι μια χαρά για κανένα παρτάκι και για οικιακή χρήση.

http://multistore.gr/shop/product_info.php?cPath=471_410&products_id=2958

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...