Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPhone 3GS

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά...

Έχω μια απορία και θέλω και τη βοήθειά σας...Εδώ και μέρες θέλω να αγοράσω το i phone 3GS και ψάχνωντας στο διαδύκτιο είδα πως στο εξωτερικό η τιμή του είναι φτηνότερη όχι μονο κατα το ήμισι αλλα και παραπάνω! Συγκεκριμένα στο site της apple βρήκα:

i phone 3G => 99 δολάρια

i phone 3GS (16GB) => 199 δολάρια

i phone 3GS (32GB) => 299 δολάρια

Στην Ελλάδα τα 3GS τα πουλάνε 600+ και 700+ ανάλογα τη μνήμη.Μάλιστα χτές συζήταγα με ένα παιδί απο την Ιαπωνία ο οποίος έχει το i phone το δεκαεξάρι και μου είπε οτι με συμβόλαιο 2 ετών πληρώνει 10 ευρώ το μήνα και χωρίς συμβόλαιο κάνει 200 ευρώ. Όταν του ανακήνωσα την τιμή της Ελλάδας μας, τρελλάθηκε!

Επειδή και εγώ όμως έχω τρελλαθεί με την τιμή που έχουμε εδώ και που μας κλέβουν κανονικότατα αποφάσισα να το φέρω απο εξωτερικό και να του κάνω μια αναβάθμιση στα ελληνικά ή να το κρατήσω στην αγγλική γλώσσα... Αλλά είτε έψαξα στο internet είτε πήγα στο e-shop να μάθω πληροφορίες κανείς δεν γνώριζε κάτι...

Γνωρίζει κάποιος απο εσάς κάποιο site που να μπορώ να αγοράσω το i phone απο το εξωτερικό? Και επίσης ξέρετε άν μου το καλύπτει κάποια εγγύηση και άν μπορώ να το αγοράσω με αντικαταβολή?

Οτιδήποτε γνωρίζετε θα μου φανεί χρήσιμο!

Δημοσ.

από το εξωτερικό το φτηνότερο περίπου στα 400 το 3gs το 16gb...μην κοιτάς να πάρεις από το εξωτερικό τα ίδια είναι με Ελλάδας πλέον...και μην βλέπεις από την apple γιατι οι τιμές είναι με συμβόλαιο.και δεν τα δίνουν φυσικά όσο τα αγοράσανε με το συμβόλαιο....

Δημοσ.
μην κοιτάς να πάρεις από το εξωτερικό τα ίδια είναι με Ελλάδας πλέον...

έχει μια σημαντική διαφορά βέβαια το 400 ευρώ με το 650!

---------- Προσθήκη στις 15:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:17 ----------

http://catalog.ebay.com/Apple-iPhone-3GS-16-GB-Black-AT-T-/73627289?_fifpts=1&_pcatid=11&_refkw=i+phone&_trksid=p3286.c0.m271

αυτό κατα πόσο ισχύει?μπορώ να το αγοράσω απο ebay?

Δημοσ.
πληροφοριακα σε λιγο καιρο λενε οτι θα βγει καινουργιο...

το ποσο λιγο δεν ξερω...

βρε δεν με νοιάζει να βγεί καινούριο!θέλω απλά ένα καλό κινητό!5 χρόνια ε΄΄ιχα ένα sony ericsson το w900i τότε ήταν το καλύτερο και δεν ήθελα να το αλλάξω!αλλα τα έφτησε πλέον κ του έχω κάνει τόσες αναβαθμίσεις που θα μπορούσα να πάρω νέο κινητό με τόσα χρήματα και θέλω να πάρω άλλο που να είναι εξίσου καλό!

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά...

Έχω μια απορία και θέλω και τη βοήθειά σας...Εδώ και μέρες θέλω να αγοράσω το i phone 3GS και ψάχνωντας στο διαδύκτιο είδα πως στο εξωτερικό η τιμή του είναι φτηνότερη όχι μονο κατα το ήμισι αλλα και παραπάνω! Συγκεκριμένα στο site της apple βρήκα:

i phone 3G => 99 δολάρια

i phone 3GS (16GB) => 199 δολάρια

i phone 3GS (32GB) => 299 δολάρια

Στην Ελλάδα τα 3GS τα πουλάνε 600+ και 700+ ανάλογα τη μνήμη.Μάλιστα χτές συζήταγα με ένα παιδί απο την Ιαπωνία ο οποίος έχει το i phone το δεκαεξάρι και μου είπε οτι με συμβόλαιο 2 ετών πληρώνει 10 ευρώ το μήνα και χωρίς συμβόλαιο κάνει 200 ευρώ. Όταν του ανακήνωσα την τιμή της Ελλάδας μας, τρελλάθηκε!

Επειδή και εγώ όμως έχω τρελλαθεί με την τιμή που έχουμε εδώ και που μας κλέβουν κανονικότατα αποφάσισα να το φέρω απο εξωτερικό και να του κάνω μια αναβάθμιση στα ελληνικά ή να το κρατήσω στην αγγλική γλώσσα... Αλλά είτε έψαξα στο internet είτε πήγα στο e-shop να μάθω πληροφορίες κανείς δεν γνώριζε κάτι...

Γνωρίζει κάποιος απο εσάς κάποιο site που να μπορώ να αγοράσω το i phone απο το εξωτερικό? Και επίσης ξέρετε άν μου το καλύπτει κάποια εγγύηση και άν μπορώ να το αγοράσω με αντικαταβολή?

Οτιδήποτε γνωρίζετε θα μου φανεί χρήσιμο!

Στην Ελλαδα η τιμες ειναι οι πιο χαμηλες σε ολη την Ευρωπη. 569 το 16GB και 669 το 32GB. Στην Αμερικη για να το αγορασεις μπορεις μονο με συμβολαιο στην AT&T για δυο χρονια. Το ΕΛΑΧΙΣΤΟ συνολικο κοστος(συσκευη και συμβολαιο) θα ειναι στα 728 δολλαρια για το 16GB. 728 δολλαρια = 534 ευρω. Για να το φερουν Ελλαδα ομως υπαρχουν και τα shipping costs οπως και οι φοροι. Αυτα για τις τιμες.

Επισης, αν το παρεις απο Αμερικη θα ειναι Locked. Δηλαδη θα λειτουργει μονο με Sim Card της AT&T εχτος αν το κανεις Unlock αναλογα με το Firmware που εχει.

Επισης, απο το eBay μην παρεις. Μπορει να μην ειναι καν της Apple, μπορει να ειναι ενα κινεζικο. Μπορει να ειναι used. Πιθανον να ειναι Locked.. Κτλ κτλ.

Conlusion: Παρε το απο Ελλαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...