sideris_s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κλειδώσω της θύρες usb σε έναν υπολογιστή ?. Όχι απλά να απενεργοποιούνται αλλά….μόλις κάποιος συνδέσει ένα usb να κάνει επανεκκίνηση το pc !!! Το έκανε κάποιος γνωστός σε έναν φίλο μου αλλά δεν ξέρω το πώς. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ.
ss13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;823732
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ο φίλος που το έκανε, μπορεί να το ξανακάνει ή ήταν τυχαίο γεγονός; Αν έχεις πάνω σου στατικό ηλεκτρισμό και ακουμπήσεις σε μεταλλικό σασί ή σε κάποια θύρα, υπάρχει πιθανότητα να κλείσει το pc ή να κολλήσουν τα πάντα. Έτσι βέβαια διακινδυνεύεις να κάψεις και κάποια θύρα. Μπορεί βέβαια ο φίλος να είχε ένα autorun.inf στο usb με την εντολή shutdown -r -f και να έκανε τερματισμό έτσι. EDIT: Μάλλον με ένα autorun.inf στο root που να περιέχει κάτι τέτοιο. >[autorun] open=shutdown -r -f icon=myicon.jpg Action=Explore shell\Explore\command=shutdown -r -f shell\Explore=Open File Explorer
nickarmy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτήσω αφού το βάζεις στο usb το autorun πάντα θα σβήνει το πσ αν βάζεις το usb σωστά?.. Που πάς για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη εκτέλεση ώστε να μπορέσεις να το διαγράψεις
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτήσω αφού το βάζεις στο usb το autorun πάντα θα σβήνει το πσ αν βάζεις το usb σωστά?..Που πάς για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη εκτέλεση ώστε να μπορέσεις να το διαγράψεις Όχι nick, αυτό είναι hack που είναι για τους ψιλοάσχετους. Είναι γι αυτούς που επιμένουν να πατάν στο παράθυρο της αυτόματη εκτέλεσης την προεπιλεγμένη εντολή χωρίς να βλέπουν τι κάνει. Έτσι μολύνονται και με ιούς. Μόνο τα U3 στικάκια μπορούν να κάνουν αυτόματη εκτέλεση και εγκατάσταση χωρίς να παρέμβει ο χρήστης αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις την λειτουργία τους με κανένα software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.